- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
- Konu Sahibi hazal_diren
-
merhaba cnm öncelikle evet burda bir ayrılıkla bariz sırt sırt dönmüşsünüzçok ani bir anda verilen bir karar olmuş onun aklı karışmış biraz cnmmm seninle alakalı bir şeyler söylemişler ona cevreden budaaa aklını karıştırmış ve geçmişe yönelmesine neden olmus geçmişinde ki bir kızı düşünmüş amaaa sen daha ağır basmışssın cnmmm
sen bu adamı çok mu bunalttın cnm yaaaaaaaa ittmiş sanki eliyle seniiiiii
üzülmeee !!! cnmmm fazla ayrı kalmayacaksınız çok yakın zamanda birleşme varyanlızcaaa biraz sessizliğe ihtiyac var senin kırık kalbin onun düşünceleri birleşecek veee tekrar bir araya geleceksiniz cnm
ama dediğim gibi üzülme tatlımmmmsevgiler ....
tekrar fallaşmak üzere şimdilik hoşçakal
çok net çıkmamış ama bakmaya çalışıcam canım.
çok net çıkmamış ama bakmaya çalışıcam canım.
bir kişi sorunlara sırtını yaslamış ve düşünüyor. onun arkasında biri var sanırım pek fark edemediğin biri ama o da aslında yardım etmek istiyor, yükün bir kısmını yüklenmiş sırtına. dışarda birisiyle karşılacaksın, ya da birisini göreceksin, bu kişi sanırım bir erkek. tabağın ise gayet temiz çıkmış, ama tabakta bembeyaz kıyafet giyinmiş biribi gördüm seni koruyup kollayan temiz kalpli birisi var yakınında. genel olarak ferah çıkmış falın canım, bu kadar bakabildim.
miracığım sey bbenim sevdigm biri var f harfli biraz uzun beyaz tenli acaba o hiç cıkmıs mı fald
bu benim falım cnm falımı yorumlayanlara tarot destekli kahve bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?