Onu net anladım zaten öyle yapmışız. Düşünüyorum da ben de ablam da gençlik yaşamamışız kendi gelirimizle istediğimiz hiçbirşeyi yapmamışız. Şu an anneme yardım et diyemem çünkü bir kuruş parası yok sabah beni aradı işkur çıkmadı ben ne yapacağım diye. Sanırım halen benden beklentisi varAnneniz akıllanmaz kesinlikle
Şeytan diyor ki ödemeyin hiçbi şeyini
O bayıldığı oğlu karşılasın şimdi masraflarını
Gerçi gerçekten ödemeyin zaten
Hak etmiyor hiçbir şekilde
Mesela şimdi siz de zor durumdaymışsınız
Eşiniz ev kredisine girecek
Mal sahibi olacaksınız işte ne güzel
Annenize söyleyin size yardım etsin
Bakalım sandığınız gibi hepinize zor gününde destek olacak mı
Yoksa bizim dediğimiz gibi hepiniz abinizin zor günleri için mi çalıştınız bunca zaman
Bunca yıl para yağdırdığın oğlun ve gelinin yardım etsin diyeceksinizOnu net anladım zaten öyle yapmışız. Düşünüyorum da ben de ablam da gençlik yaşamamışız kendi gelirimizle istediğimiz hiçbirşeyi yapmamışız. Şu an anneme yardım et diyemem çünkü bir kuruş parası yok sabah beni aradı işkur çıkmadı ben ne yapacağım diye. Sanırım halen benden beklentisi var
Ben işe girdiğim anda benden beklentisi olacak kendim için çalışma lüksüm hiç yok. Eşim de hiç istemiyor şu an çalışmamı onun işini idare etmemi söylüyorBen olsam krediye izin verir ev alirim herkese de bunu anlatirim
Anneniz bugunleri dusunmedi ama yapabilecekleriniz bir yere kadar
Calisacaksanizda kendiniz icin calisin
Tabiki öyle şeyler diyemem ama ablamın söylediği laf da çok zoruma gitti. İşten çıktığım için çok suçladılar beni ben de yavaş yavaş pişman oluyorum çıktığımaBunca yıl para yağdırdığın oğlun ve gelinin yardım etsin diyeceksiniz
Hatta biz de ev alacağız kıyıda köşede paran varsa bize de destek çık
Aile zor günler için değil mi, intihar mı edeyim deyin
Abinizin taktikleri işe yarıyor sonuçta
Denendi
Niye pişman olacaksınız?Tabiki öyle şeyler diyemem ama ablamın söylediği laf da çok zoruma gitti. İşten çıktığım için çok suçladılar beni ben de yavaş yavaş pişman oluyorum çıktığıma
Söyledikleriniz doğru ama şu an geçinebilecekleri hiçbir şey yok onları öylece ortada bırakmak çok ağrıma gidiyorÜzüldüm sizin için.
Herkes kendi menfaati için bir yerden çekiştirip, oradan oraya atıp yönetmiş sizi.
Kimse sizin birey, insan olduğunuzun farkında değil.
Aileniz, eşiniz vs. için değil, kendiniz için, kendiniz istediğiniz için çalışın.
Burada size yapılmış bir haksızlık var. Bunun olmasına lütfen artık müsaade etmeyin.
Unutmayın siz her türlü sıkıntıyı nasıl kaldırabiliyorsanız, onlar da kaldırabilir.
Onu da düşündüm olabilir evet. Ama eşimi ev konusunda gaza getiren aile ve düşünüyorum da cidden ödeyecek imkanımız yok neye güvenerek eve girecek onu da hiç bilmiyorum. Onun ailesi de eşimin abisine ev aldı ablasına ev almaları için biraz para verdi kız kardeşini özel üniye gönderdi okulu bitmesine rağmen doğuya gelmek istemediği için halen istanbulda yaşıyor ve eşimin ailesi bakıyor. Ama konu eşim olunca asla ellerini ceplerine atmıyorlar o da ailesi tarafından sömürülmüş hep şimdi onların gazına gelmesine kızıyorumAnneniz de ayağını yorganına göre uzatsın elinde parası varken işte çıkmamışken ne diye abinize para verdi kimse kimsenin borcunu ödemek zorunda değil belki eşinizde o yüzden çık hem bana yardım edersin hemde kpss çalışırsın dedi.
Söyledikleriniz doğru ama şu an geçinebilecekleri hiçbir şey yok onları öylece ortada bırakmak çok ağrıma gidiyor
Hiç gitmesin ağırınaSöyledikleriniz doğru ama şu an geçinebilecekleri hiçbir şey yok onları öylece ortada bırakmak çok ağrıma gidiyor
Artık kendisi için bir şey yapmak istemiştir tamam zamanında olmuş olan ikinizde para tutmamışsınız aileye yedirmekten. Kıt kanaat geçinirim ben olsam kendi evimi alır rahat ederim yoksa başkalarına para yedirmekten hiçbir şeye sahip olamazsınızOnu da düşündüm olabilir evet. Ama eşimi ev konusunda gaza getiren aile ve düşünüyorum da cidden ödeyecek imkanımız yok neye güvenerek eve girecek onu da hiç bilmiyorum. Onun ailesi de eşimin abisine ev aldı ablasına ev almaları için biraz para verdi kız kardeşini özel üniye gönderdi okulu bitmesine rağmen doğuya gelmek istemediği için halen istanbulda yaşıyor ve eşimin ailesi bakıyor. Ama konu eşim olunca asla ellerini ceplerine atmıyorlar o da ailesi tarafından sömürülmüş hep şimdi onların gazına gelmesine kızıyorum
Zaten kafaya koymuş vazgeçiremem bundan sonrası beni çok korkutuyor öyle taksidine gireceği ev bizim bütçemize uygun bir ev değil ödememiz imkansız gibi ama umarım yapmıştır kafasında planlarınıArtık kendisi için bir şey yapmak istemiştir tamam zamanında olmuş olan ikinizde para tutmamışsınız aileye yedirmekten. Kıt kanaat geçinirim ben olsam kendi evimi alır rahat ederim yoksa başkalarına para yedirmekten hiçbir şeye sahip olamazsınız
Adam batık durumda evet annemin evini sattırmadık ama adım kadar eminim tekrar gündeme getirecek ev konusunu. Kendimi salak gibi hissediyorum artık. İnsan çocuk doğurur da kendisine bakması için mi? İş yerinden arkadaşlarım maaşlarını alınca nereye harcasam diye düşünürdü ben de bana kalan 500 lira ile ayı nasıl çıkaracağımı... Hayat çok acımasız gerçektenHiç gitmesin ağırına
Abiniz aile olmanın zor günlerde belli olduğu konusunda uzun demeçleriyle ünlüydü zaten
Anneniz zor gününde işte şimdi
Aile olmanın gereklerini yerine getirsin ve annenizin masraflarını karşılasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?