- Konu Sahibi mimarhatun
-
Merhabalar uzun zamandır forumu takip etmeme rağmen konu açmak ve üye olmak bu zamana kısmetmiş
Ben nişanlı bir bayanım uzun bir filörtün ardından yüzükleri taktık.Taktık ama??? taki nişanlımın benim giyilmiş çamaşırlarımı ve çoraplarımı koklamasını görene kadar filört döneminde böyle bir şeye rastlamadım.Bu nasıl bir iştir yaaaaa??? nette bir araştırma yaptım bayanlar kullanılmış çamaşırlarını ve külotlu çoraplarını satışa çıkartıyorlarmış ya nişanlımda böyle şeyleri alıyorsa??? yardım edebilir misiniz?
Temiz mi diye kontrol ediyor olabilirmi?
ben bunu haberlerde duymuştum hırsız girdiği evde kadının çamaşırlarını alıp götürüyormuş,koklamak için enteresan birşey.sadece size yapıyorsa bilemem ama takıntı varsa çok tehlikeli...
regl dönemindeki iç çamaşırlarınla,haftalarca ayağından çıkartmadan giydiğin bir çorap ver içine çeke çeke koklasın bi.
bakalım koku alan o organı bir daha çalışıyormu
regl dönemindeki iç çamaşırlarınla,haftalarca ayağından çıkartmadan giydiğin bir çorap ver içine çeke çeke koklasın bi.
bakalım koku alan o organı bir daha çalışıyormu
dur bakalım belki almamıştır. alsa bile başkasını arzulamasından evvel elalemin kirli donuna çorabına para saydığı için boşaman lazım bence
umarım dediğiniz gibidir
şimdi sorsan bi türlü sormasan bi türlü. sorsan internetten elalemin donunu çorabını alıyor musun diye bakarsın haberi yoktur böyle bişeyden eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olur sormasan da içine dert olacak.
biliyor mu nişanlın senin onun bu fetişinden haberdar olduğunu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?