Uzun bir filörtün ardından yüzükleri taktık ama?

Bunun bir hastalık olduğunu okumuştum bence biraz daha gözlemledikten snra devam ediyorsa tedavi olması gerektiğini söylemelisiniz ciddi bir durum allah sabır versin.

yani böyle bişey yüünden ayrılınır mı bilemicem ama seni çok sarstı bu durum galiba. :S nişanlın fetişist böyle insanlar çok. açık açık konuşacaksın nişanlınla onu utandırmadan gördüğünü belli etmeden nasıl yaparsın bilemiyorum ama. sor bi öğren eğer fetişisti olduğu başka şeyler varsa ya da ne bilim hani uç noktalard oluyor bazıları öyle bir durum varsa o zaman ona göre ayrılmayı ya da devam etmeyi düşünürsün.

Bunun bir hastalık olduğunu okumuştum bence biraz daha gözlemledikten snra devam ediyorsa tedavi olması gerektiğini söylemelisiniz ciddi bir durum allah sabır versin.

haklısınız uzun bir gözlemleme yapacam sonra bunu kendisiyle konuşacam hatta istiyorsa ve varsa tedavi olmasını söyleyecem daha doğrusu bu yaptığı cinsel bir fantazi mi? yoksa bir hastalık mı? bunun üzerine gidecem...

evet evet bende duydum arkadsimin kiz olan kuzeni ne zaman sevgilisiyle bulassa eve gelir kendi elini icine ceke ceke koklarmis gunlerce herkes merak edermis anneside dahil birgun sevgilisiyle bulasacagi gun arkadasimida cagirmis pek musterisi olmayan kafede bulusmuslar arkadasimida koklatirmis elini zavalli arkadasimda bana anlatirken kokmus tursu gibi bi koku vardi dedi. sonra kalkip eve gelmisler ama kiz surekli kokluyormus elini arkadas israr baskiyla konusturmus megerse cocugun anladiniz siz orasini elleyip kokluyormus pislik bide millete koklatiyormus yarim akillisonra annesi ogrendi alelacele evlendirdi o cocuklada millette testten kurtuldu

heee yillar sonra kuzenine sormus arkadasim megerse zevk aliyormus yani fantazi icin yapiyormus belki senin nisanlinda oyle olbilir kanimca

Cinsellik çoğu zaman anlaşılmaz dinamikleri olan bir kavram, uçsuz bucaksız bir mecra. Cinselliğe sınır çizebilmek, zevk ve fetiş unsuru olabilecek konulara ve nesnelere bir kural getirmek mümkün değil aslında, o da ondan zevk alıyormuş demek ki. Ben iğrenç bulurum şahsen böyle bir şeyi ama herkesten benim normlarıma göre davranmasını da bekleyemem sanırım.

internette satışa sunduklarını yeni öğrendim ve adı bana göre sapıklık siz ne diye adlandırısınız bilmiyorum da..
ancak iç çamaşırlarını koklayacak kadar aştıysanız durumu daha öncesi de az biraz olmalı değil mi? pat diye o duruma gelmediniz herhalde? hiç mi belirti vermedi yoksa pat diye mi adam sapıklaştı. haydar dümen gibi konuştum ama bunlar önemli ayrıntılar

Nasıl yani? Hic corap veya camasır giymeyecek misiniz?

internetten satışımı yapılıyormuş,bu nasıl bir sapkınlık yada hastalık..

peki azcık deforme olmuş,sağından solundan lastik pörtlemiş donlarımızı,içinden demiri fırlamış sütyenlerimizi,tabanları açılmış çoraplarımızıda kabul ediyorlarmıymış,hayır öyleyse yazık çöpe gitmesin,ticari bir amaç için kullanalım

Konuyu okuyunca bir an afalladım
İlk kez duyuyorum çünkü böyle bir sapıklık çeşitini
Tuhaf çok tuhaf...
Netten araştırdım bakın neler buldum

Sevgilinizin/eşinizin iç çamaşırlarını çoraplarını koklar mısınız ? Bunu neden yaparsınız?
Nickleri yazmıyorum.Sadece 1-2 diye yazacağım yazan kişileri...

1-Ben kafama şapka gibi takıp gezmeyi tercih ederim 1942 şavaş pilotları gibi.

2-Hiç tiksinmem koklarım.Kokladım da ama habersiz değil haberli.

3-Biz daha ölmedik.

4-Koklamak bana da çekici geliyor.Kendimi bu sayede uyarıyorum.

5-Ben mi geri kafalıyım ne çok abes itici geldi.

6-Karım çamaşır ve çoraplarımın temiz olup olmadığını koklayarak anlıyor.

7-İnternetten 2.el bile almayı planlıyorum.

8-İğrençliğin vardığı son nokta.

9-Kız arkadaşım bir hafta değiştirmeyip bana veriyor.1ay gidiyor bana.

10-Sapık o koklayanlar.

Yanıtlar bu şekilde kızlar.
Demek cidden yapılıyormuş.Yapmayan aklı başında olanlar da var tabi.
Yapanlar cidden %1000 sapık

7-

İlahii Mevcann..güldüm valla

allahımmm yarabbiiim yaa daha neler duyacağız acep... ne gı bunlar.. heç üşenmedinde bunları mı buldun :9 :) :)

Buarada "acilllllllll yardım" "acil bakın " "acil kızlar lütfen " vs türevlerinde başlıklar açmak yasak.:26:
Konu başlıkları içeriği açıklar tanımlar nitelikte olmalı.
Mesela bu konunun başlığı" çamaşırımı koklayan sevgilim" olabilirdi.

İlaveten konu sahibi senin evine geldi.
Banyoya yada yatak odana daldı.
Kirli çamaşır sepetinden senin çoraplarını ve çamaşırlarını ayıkladı.
Ve kokladı.
Sen nasıl yakaladın?
Keşke yakaladığında direk dalsaydın yanına hops noluyoruz diye.

regl dönemindeki iç çamaşırlarınla,haftalarca ayağından çıkartmadan giydiğin bir çorap ver içine çeke çeke koklasın bi.

bakalım koku alan o organı bir daha çalışıyormu

ayyyy öyle koptum ki anlatamam ... öyle bi kahkaha patlattım ki...uyuyan eşim korkuyla sıçradı yattığı yirden :) :) :) allah seni napmasın imi mevcan :) öldürdün kız...

allahımmm yarabbiiim yaa daha neler duyacağız acep... ne gı bunlar.. heç üşenmedinde bunları mı buldun :9 :) :)

Hastalık mı sapıklık mı diye araştırırken o konunun linki çıktı listede.
Ben de tıklayıp okudum nedenlerini merak ettim erkek ağzından.
Ekledim ki konu sahibi yalnız olmadığını görsün.
Yapan erkek de var yapmayan da çok.
Normal bir durum değil özetle.

yani ne yalan söyleyeyim bu iş son bulacaksa giymemek konusunda kararlı gibiyim ama bir çare olur mu? onuda bilemem

Şu cevabınla konudan şüphe ettim özür dilerim.
Yada ben çok geri kafalı kalmışım.
İç çamaşırı giymemekle bunun önüne geçebilecek misin?
2.el alır gider de.O zaman napacaksın ki...:44:

ten uyumu olacakmı olmayacakmı dıye yoklama cekıyor galıba

Daha yeni olduğum için konu açmanın prosedürünü bilmiyorum yok beraber eve geldik ben yemek hazırlama aşamasında banyado tesadüfen gördüm yani nasıl tepki verilir ne söylenir bilemedim ki eminim sizler de benim yerim de olsanız bööö diye kalır sınız yeriniz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…