- Konu Sahibi mimarhatun
-
ben mimarım mesleğim gereği çoğunlukla etek ve altına külotlu çorap giyerim şirket prensibi bu yönde.Nişanlımın onun o halini bildigimden haberi yok ya ben kıyafetlerimden vaz geçecem ya şirketten ya da nişanlımdan gelde çık çıkarbilirsen işin içinden
Bunun bir hastalık olduğunu okumuştum bence biraz daha gözlemledikten snra devam ediyorsa tedavi olması gerektiğini söylemelisiniz ciddi bir durum allah sabır versin.
ben mimarım mesleğim gereği çoğunlukla etek ve altına külotlu çorap giyerim şirket prensibi bu yönde.Nişanlımın onun o halini bildigimden haberi yok ya ben kıyafetlerimden vaz geçecem ya şirketten ya da nişanlımdan gelde çık çıkarbilirsen işin içinden
internette satışa sunduklarını yeni öğrendim ve adı bana göre sapıklık siz ne diye adlandırısınız bilmiyorum da..
ancak iç çamaşırlarını koklayacak kadar aştıysanız durumu daha öncesi de az biraz olmalı değil mi? pat diye o duruma gelmediniz herhalde? hiç mi belirti vermedi yoksa pat diye mi adam sapıklaştı. haydar dümen gibi konuştum ama bunlar önemli ayrıntılar
internetten satışımı yapılıyormuş,bu nasıl bir sapkınlık yada hastalık..
peki azcık deforme olmuş,sağından solundan lastik pörtlemiş donlarımızı,içinden demiri fırlamış sütyenlerimizi,tabanları açılmış çoraplarımızıda kabul ediyorlarmıymış,hayır öyleyse yazık çöpe gitmesin,ticari bir amaç için kullanalım
Nasıl yani? Hic corap veya camasır giymeyecek misiniz?
Konuyu okuyunca bir an afalladım
İlk kez duyuyorum çünkü böyle bir sapıklık çeşitini
Tuhaf çok tuhaf...
Netten araştırdım bakın neler buldum
Sevgilinizin/eşinizin iç çamaşırlarını çoraplarını koklar mısınız ? Bunu neden yaparsınız?
Nickleri yazmıyorum.Sadece 1-2 diye yazacağım yazan kişileri...
1-Ben kafama şapka gibi takıp gezmeyi tercih ederim 1942 şavaş pilotları gibi.
2-Hiç tiksinmem koklarım.Kokladım da ama habersiz değil haberli.
3-Biz daha ölmedik.
4-Koklamak bana da çekici geliyor.Kendimi bu sayede uyarıyorum.
5-Ben mi geri kafalıyım ne çok abes itici geldi.
6-Karım çamaşır ve çoraplarımın temiz olup olmadığını koklayarak anlıyor.
7-İnternetten 2.el bile almayı planlıyorum.
8-İğrençliğin vardığı son nokta.
9-Kız arkadaşım bir hafta değiştirmeyip bana veriyor.1ay gidiyor bana.
10-Sapık o koklayanlar.
Yanıtlar bu şekilde kızlar.
Demek cidden yapılıyormuş.Yapmayan aklı başında olanlar da var tabi.
Yapanlar cidden %1000 sapık
7-
regl dönemindeki iç çamaşırlarınla,haftalarca ayağından çıkartmadan giydiğin bir çorap ver içine çeke çeke koklasın bi.
bakalım koku alan o organı bir daha çalışıyormu
Nasıl yani? Hic corap veya camasır giymeyecek misiniz?
allahımmm yarabbiiim yaa daha neler duyacağız acep... ne gı bunlar.. heç üşenmedinde bunları mı buldun :9 :) :)
yani ne yalan söyleyeyim bu iş son bulacaksa giymemek konusunda kararlı gibiyim ama bir çare olur mu? onuda bilemem
Buarada "acilllllllll yardım" "acil bakın " "acil kızlar lütfen " vs türevlerinde başlıklar açmak yasak.:26:
Konu başlıkları içeriği açıklar tanımlar nitelikte olmalı.
Mesela bu konunun başlığı" çamaşırımı koklayan sevgilim" olabilirdi.
İlaveten konu sahibi senin evine geldi.
Banyoya yada yatak odana daldı.
Kirli çamaşır sepetinden senin çoraplarını ve çamaşırlarını ayıkladı.
Ve kokladı.
Sen nasıl yakaladın?
Keşke yakaladığında direk dalsaydın yanına hops noluyoruz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?