Uzun bir filörtün ardından yüzükleri taktık ama?

Ben bir hastalık yada sapıklık olarak gormuyorum ya
bence nişanlı olmanızında payı var, nısanlın senı fazla arzuluyor olabılır mı ?
başına vurmuş olmasın
bırde merak ettım nasıl gordun ?

Ben de iccamasirina eyvallah diyorum ama corap kokusu fena..ben kendi corabimi bile koklamam, baskasininki nerde :)

mutfağa geçmek için koridoru kullanırken banyoda gözüme takıldı.beni arzulama işi ise evlenmeden olmaz :)

Ben de iccamasirina eyvallah diyorum ama corap kokusu fena..ben kendi corabimi bile koklamam, baskasininki nerde :)

evet ıtıraf edeyım bende o halde.
çalışan bır hatun olaraktan aksamları sagda solda corap gorursem eger hiç farketmez kocamın corabı, oğlumun çorabı koklarım.
koklamadan kırlı mı temız mı nasıl anlıyım yawww
ayrıca erkek arkadasın sana cok düşkünse ve gercekten cok arzuluyorsa hiç acap bulmuyorum.
evlı çitflerde pozisyon pozisyon yatak odası maceraları yaşanırken iğrenilmiyorda, erkekler bundan mı ıgrenecekler
geçiniz

Benimde bi arkadaşımın nişansılı kadın kıyafetleri iç çamaşırları giymekten hoşlanıyordu. Töbve tövbe Allah kimsenin başına vermesin. Kız çok üzülmüştü.

Kız arkadaşım bir hafta değiştirmeyip bana veriyor.1ay gidiyor bana.

KOPTUM:)))))

Üst çamaşır bir nebze anlaşılır hani ten kokusunu hissetmek için ama alt kısım iğrenç bence açıklaması yok bunun. Kaldı ki iş ticarete dökülüp insanlar bunu satışa çıkarıyorsa biraz sapıklık içeriyordur.. yoksa insanlar neden başka bir kadının kullanılmış çamaşırını alsın ki.. üstelik bir erkek..

asıl ben 9. madde ye şok oldum kız arakdaşı adamın 1 hafta giyip veriyormuş ona bir ay yetiyormuş ya hepimiz bayanız ALLAH aşkına 1 hafta giyilen çamaşırın kokusu ne halde olur
ben bir günden fazla tutmam gene bile koku oluyor yaniburnunun direği kırılacak adamın

nasıl yakaladın sebebini sordun mu??
anlaşılan nişanlında çamaşır fetişi var, eğer böyle bir fetişistlik varsa tabi

bu arada konuya gelicek olursak eğer benim kocam ve ya nişaanlım iç çamaşırımı koklasa mesela sapık olarak görmem onu koklayabilir erkek o arzuluyor olabilir
ama internetten başka kadınların kullanılmış çamaşırlarını alsa sapıklık olur ALLAH korusun YARABBİM AMİN

işin ticari yönü için birsey dıyemem. sonucta bunu yapan bir sürü erkek varsayalım.
hepsıde 2. el çamaşır alan sapıklardan olmaz herhalde.
ayrıca yıne anormal bırsey goremıyorum. nişanlısının camasırlarını koklamıs ne var kı bunda.
2. el alısverıp yapıp başkalarınında camasırlarını kokladıgı ne malum.
hemen adamı hasta ruhlu sapık ılan etmenın luzumu yok

Ben doritos tavsiye ediyorum, kokusu bana 1 haftalık yıkanmamış ayak gibi geliyor.

Nişanlını 2-3 paket keser sanırım.

Son düzenleme:

hahahhah kafama takıp gezmeyi severim, savaş pilotları gibi demiş ya koptum

Söz konusu durum hakkında 14 cilt civarı kitap yazmış marcel proust okuyuculari icin, koku fetişizmidir.
Fetişizmin cinsel boyutunda dikkat çeken en basit yan, maddenin bütününden ziyade parçasına arzu duymaktir.
Bu konudaki adamın kirli çorap koklama olayı abartılı elbette belki de o an bulabildiği tek nesne çorap olduğundan koklamistir, adamın asıl amacı kadının vücuduna temas eden herhangi bir giysiden, kadın kokusu alarak tatmin olmak.
Dolayısıyla burda 'aaaa ivvrenc' gibi abartılı yaklaşımlar abes.

İlk defa duydum,hani insan birini özlediğinde kıyafetini koklar tamam anlarım ama bu sapıklık gibi geliyor.Teyzemin evine hırsız girmişti.Sadece hırsız değilmiş sapıkmışta ayrıca,tüm iç çamaşırlarını dağıtmış ve bir kaçınıda almıştı..

Ya gittiği her evde kirli çamaşır sepetini karıştırıyorsa bu adam:))
Normallik kişinin sınırlarını kapsayan bir norm.
Dolayısıyla kimi doğal karşılar, kimi de ıyyy der.
Ben ıyyy diyenlerdenim mesela.

hırsızlarında çamaşır dağıtmasını hiç anlamam, sanki altınları paraları donumuza saklıycaz töbe töbe
teyzen çamaşırlarının çalındığını polise ifade verirken söylemiş miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…