uzun bir sureye kadar hic uyanmak istemiyorum!

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
37
Sacmaladim Sacmaladim Sacmaladim Sacmaladim Sacmaladim Sacmaladim Sacmaladim Sacmaladim Sacmaladim Sacmaladim Sacmaladim Sacmaladim Sacmaladim Sacmaladim Sacmaladim Sacmaladim Sacmaladim Sacmaladim Sacmaladim Sacmaladim

Son düzenleme:
umudum yavas yavas gidiyo..

beni heyecanlandirmiyoo, konusmak bile istemiyorum O'nunla... ne tuhaf bi his, ben O'na karsi boylemiydim??
Hepsi O'nun yuzunden, nefret ediyorum ondan... icimden en kotu laflari soylemek geliyo ona!!

ama bi yanimda onu ozluyor hemde cokkkk cok cok ozluyorrr..

ama bi yanimda onu ozluyor hemde cokkkk cok cok ozluyorrr..

aslinda dert anlatmak istemiyorum ki...
sadece kocama/askima/canimin icine soyleyemediklerimi ve icimde biriktirdiklerimi yazmak istiyorum..
O'nunla kotu oldugumuz zaman hisediklerimi anlatamiyorum cunku dinlemiyo bile.. ve aramiz iyi ikende ben yasadiklarimi unutuyorum ve bana sordugunda "bende sevmedigin huyum nedir/icinde biriktirdigin soylemediklerin nelerdir?" dediginde butun yasadiklarimi unutuyorum ve hic bi zaman yasadigim sikintilari onunla paylasamiyorum.

burayada bu yuzden yazmak istedim, birazcik olsunda rahatlattiyo beni..

Son düzenleme:

indir kafasına odunu
rahatlayacaksın

canım benım bunun ıcın üzme kendını dıcem ama bılıyorum kı elınde degıl uzulmek sende benım gıbısın en ufak bır seyı bıle kafana takan cınstensın ....ne desem boş olur damdan dusenın halını damdan dusen anlarr
sana tek tesellım su olurrr
nice nicekotu evlılıkler buyuk sorunlar yasayanlar varr bunada sukurr

gerçi sana gorede bunsan buyuk sorun mu olur dıyorsun...

e nıdyım ordada haklısın

Son düzenleme:
sürekli içine atarsan böyle olur...
kızdığın anda hissettiklerini söylemelisin tabi kavga ederek değil..
güzel güzel sakin sakin

arkadaslar lutfen kimse yorum yazmasin...

ben dun kendimi iyi hisedmiyordum. esimle olan sorunlarim var ve duygularimi yogun yasiyorum. ben esimi cok seviyorum oda beni cok seviyo.
ben sanirim biraz abarttim duygularimi.. burayada yazarak esime haksizlik yaptim.

Evrenim bitanem gel topiğe gülüşelim azcıcık canım benimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…