Uzun bir yolculuk hikayesi

Tamam tatlım anladım aslında dikat etmek lazım içmesek eniyisi ama hazır meyesuyundan yada normal koladan mahsumdur diye düşünmüştüm

Öyle tabi haklısın ama ben açıkçası yolum çooook uzun diye çok aşırı sıkmıyorum kendimi. Çünkü ne kadar sıkarsam o kadar kısa sürüyor diyetlerim

Öyle tabi haklısın ama ben açıkçası yolum çooook uzun diye çok aşırı sıkmıyorum kendimi. Çünkü ne kadar sıkarsam o kadar kısa sürüyor diyetlerim

Doğru canım insan düşündükce dahada zor oluyor bende hayatıma işlemeye çalışıyorum sanki hep böyle yemek alıkanlığım varmış gibi davranıyorum hepimiz aynı yollun yollcusuyuz bu yolu sizlerle geçirmek bana güç veriyorsağolun

Aynen canım yaşam tarzı haline getirmek önemli :)
motivasyon ve destek çok önemli bu yolda :)

Hiç ara vermeden devam ediyorum evede temizlik vardı ondan menülerimi paylaşamdım ama diyet yolunda gidiyor mutluyum
Dün giydiğim bantolon geniş gedi buda beni çok mutlu etti modive olmama yardımçı oldu
Bu gece uyku tutmadı bu gün tartı günüm heycanla bekliyorum randevumü bakalım ne olacak

Tam 2 kilo verdim bu hafta 89.500 kilo olmuşum ramazam diyetinitimide verdi
Son randevüm 12 ağustota bakalım ramazan ne gibi etki edecek

Ramazanda neler yapacaksın canım?

Canım kusura bakma abonelikten silinmişyeni gördüm mesaji
sahurum sabahla aynıiftarda akşam çorba eklendi eğer pilav tarzı yada dolma tarzı yediğim zaman ekmek yok yine sebzem
Ve ayranım yada caçığım 5 gündür aç kalkmıyorum sofradanyanı doyurum 2 buçuk saat arayla meyvem geliyor ardında dün bi tarif aldım yeşil çaylı buzlu cay susuzluğa iyi geliyormuş onu denedim

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 754386 semizotlu yogurtlu köfte
Harıka bir diyet yemeği bunu 1 kase içdiğiniz hem doyuruçu hemde lezetli bir tarif bunu yediğiniz bir dilim ekmek hakınızı alır

Son düzenleme:
Ramzanla diyetimgayet güzel gidiyorburaya uğramadım diye zannetmeyin aksatığımı benim tartı şimdilik beni mutlu ediyor ama diyetisyenin tartısı ne der bilmiyorum heycanla 12 ağustosu bekliyorurum

evet geldim diyetisyenden gayet güzel geçtiramazanda tam 6 kğ vermişim toplam 10 kğ olduşu anki kilom 83 900 tam gaz devam diyete

Merhabalar öncelikle tebrik ederim çok iyi gidiyorsunuz devamını diliyorum inşallah
Eğer sakıncası yoksa bende aranıza katılabilir miyim böyle destekle insana azim geliyor doğrusu, burada bende paylaşmak sizlerle konuşmak destek olmak isterim

Tabi canım ne demek katılabilirsin çok teşekür ederim önçelikle hoş geldin
Düzenli öğünlerini yazarsan birbirimize yardımçı olurz bilğilerimizi paylaşırız
Şu anda ikimiz varızbu uzun yolçulukta birbirimize hem destek hemde arkadaşlık ederiz
Kaç yaşındasın boyun kaç ? ve o sorulmasında sinir olduğumuz sorukaç kilosun vermek istediğin hedef kilon

Hoşbuldumm

Tabi tabi yazarım
İki kişide olsak hep destek tam destek
18 yaşındayım malum bu sene üniversitede var boyum 1.71 şuan diyetisyene gidiyorum 113.400 ile başlamıştım şuan 103.800üm haftaya çarşambada randevum var hızlanmam gerekiyor artık

Önçelikle diyetisyen yardımı aldığına çok sevindim
Öyle canım önemli olan birimize destek 2 olsak 5 olsak hepimiz aynı sorunla boğuşuyoruz birazçık olsa yol kat edelbilmek bu hepimizi mutlu eder
Sakin ümitsizliğe kapılma vereçeğine inanıyorum

Son düzenleme:

Evet daha sağlıklı çünkü bana göre diyetisyen hemde inşallah kalıcı
İnşallah verebilirim ya 23 eylüle kadar bir 10 kilo vermek istiyorum ama biraz zor sanki
Sen kaç yaşındasın neler yapıyosun ne işle uğraşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…