• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun boy meselesi

Bol paça eşofman takımlari slopet abiye bol paça jeans hatta eğer poponuz biraz büyükse benim alt bedenim ev giyimde m l aldığım pijamalar biraz daha rahat olsun diye m l alırım paçalı güvercin olur hepsi pijamayi bile.kestirmek çok acı. Paça detayli olan hiç bir şeyi.alamamak çok acı 😅

Esofman pijama pacalarinda hic sorun yasamadim. 😄😄

Bol paça eşofman takımlari slopet abiye bol paça jeans hatta eğer poponuz biraz büyükse benim alt bedenim ev giyimde m l aldığım pijamalar biraz daha rahat olsun diye m l alırım paçalı güvercin olur hepsi pijamayi bile.kestirmek çok acı. Paça detayli olan hiç bir şeyi.alamamak çok acı 😅
Markalar Kısa ve uzunlara ayrı ayrı koleksiyon çıkarıyor trendyol bile yapmıştı en kötü zara Kids var

Evet 😅 1.59 um sürekli kumaş giyerim ve pantolonumdan crop çıkacak kadar paça kesiliyor özellikle normal bel çok yüksek bel olmayan pantolonlarda
Pantolonla kombin crop oluyor iste, tek pantul fiyatına ikili takim almis gibi düşünün, olumlu tarafindan bakin :D

Esofman pijama pacalarinda hic sorun yasamadim. 😄😄
Dar olduğunda veya mansetli olduğunda bende sorun yaşamıyorum ama suwenin sabahlıkli tensel.kumas veya su salaş askılı modelleri hep büyük oluyor toto büyük olunca s nin içine giriyorum paça vs her şey iyi ama popo kısmı çok dar kalıyor rahat olsun l.aliyorum yerlerde sürünüyor 😅

Markalar Kısa ve uzunlara ayrı ayrı koleksiyon çıkarıyor trendyol bile yapmıştı en kötü zara Kids var
Koleksiyonlar sınırlı oluyor herseyi bulamiyorsunuz zararın ürünlerini begenmiyorum her kalıpta cuk oturmuyor

Koleksiyonlar sınırlı oluyor herseyi bulamiyorsunuz zararın ürünlerini begenmiyorum her kalıpta cuk oturmuyor
Normal markaların çocuk koleksiyonları var yine acaba beden boyu bacaktan daha mı uzun hani 160 arkadaşlarım gayet her yerden alışveriş yapıyor ve terzi dertleri yok

Bershka ve mavi de kaliteli degil ki zaten ozellikle bershka baya dandik o magazadan asla pantolon alip giymem, alinmaz bence onunla alakasi yok. 🙄
Bershka ya da lcw muamelesi yapmazsın ya insan nasıl sadece kot pantolonla yaşar 🤣

Bende çok uzun değilim ama pijamalar hep kısa kalıyor neyse ki bu sene pentiden aldım gayet uzun oldu rahat ettim sonunda

Bershka ya da lcw muamelesi yapmazsın ya insan nasıl sadece kot pantolonla yaşar 🤣

Kotla yasayan biri olarak gercekten bershkadan kot alinmaz ha lcwden almişin ha bershka. 😄 Bershkadan arada elbise filan almisligim vardi ama tutup koton bershka gibi yerlerden kot almazdim. 🙄.

Boy konusunda bu kadar ne konuşulmuş olabilir diye girdim baktım, markalar, giyim vs havada uçuşuyor. Sanırım bir derdim var bölümünün en verimli kullanıldığı başlıklardan biri bu olabilir :D boy derdine baya derman olmuş cevaplar var.

Kotla yasayan biri olarak gercekten bershkadan kot alinmaz ha lcwden almişin ha bershka. 😄 Bershkadan arada elbise filan almisligim vardi ama tutup koton bershka gibi yerlerden kot almazdim. 🙄.
Kot gurmesi 😂 bershkadan hiç kot almadım denemedim de, elbise delisiyimdir ben de, elbisem falan var ordan ve güzel elbiseleri.

Yok zaten aklıma bershka diyince kot gelmez benim 😁

Normal markaların çocuk koleksiyonları var yine acaba beden boyu bacaktan daha mı uzun hani 160 arkadaşlarım gayet her yerden alışveriş yapıyor ve terzi dertleri yok
İncecik bir kadın değilim basen bölgem geniş cocuk kısmında giydiğim şeyler yapışıyor üstüme döküm döküm tipini seviyorum pantolonların fotoğraflarda ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama . Bacaklarım İncecik değil yani alt bedenim daha iri Kids ürünler olmuyor

Eklentiler

• Screenshot_20260411-134059_Photos.webp
    Screenshot_20260411-134059_Photos.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20260411-133855_Picsart.webp
    Screenshot_20260411-133855_Picsart.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20260411-134130_Picsart.webp
    Screenshot_20260411-134130_Picsart.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 51
Nereden alıyorsun?

İncecik bir kadın değilim basen bölgem geniş cocuk kısmında giydiğim şeyler yapışıyor üstüme döküm döküm tipini seviyorum pantolonların fotoğraflarda ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama . Bacaklarım İncecik değil yani alt bedenim daha iri Kids ürünler olmuyor
Her pantolonu kestiriyor musun peki

Kot gurmesi 😂 bershkadan hiç kot almadım denemedim de, elbise delisiyimdir ben de, elbisem falan var ordan ve güzel elbiseleri.

Evet ama bershakadan aldigim elbiseleri genelde bir yaz sonra begenmiyorum. 😄😄 zaten o yuzden ucuz ve hizli moda markasi...

Ay aman ne bakiyorsun ona benimde arkadasım var 158 her aldığını kestiriyor hemne baya bi kotlarda bile kestirdiği oluyor çünkü masallah götü çok iyidir 🤣

Back
X