• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun boy meselesi

1.75 boy aşırı uzun bir boy değil ki. Türkiye'deki ortalama kadin boyuna göre uzunsunuz sadece.

Boy ve kilomuz aynı sayılır. 1.75 boy ve 64-65 kg
Ergenlikte uzun boyumdan rahatsız olurdum, arkadaslarimin yanında dik durmazdım. Ne zamanki 20 ve 30'lara geldim, barıştım kendimle. Hep dümdüz spor ayakkabı giyen ben artık 5-6 cm'lik cizme/bot da giyiyorum. Üstelik kendimi daha dik tutarak ve daha çok beğenerek.
Boyumu çok çok seviyorum. Boy bir nimet, kişiyi ağır, fark edilir yapıyor. Bence her giydiğimiz de yakışıyor. Ayrıca hamilelikte de korktuğum gibi deve donusmedim.
Bazu İnsanlar kendilerinde olmayan şeyleri dile dolamayi sever, söylenenlere kulak asmayın.
Bu arada en buyuk endişem de bir gün benden kısa birine gönlümü kaptirmakti. Eşim 180 ustu. Ordan da şanslıyım.

Yaşadığımız ülkede evet biraz ortalama üzeri bir boy ama çevrenizdekilere aldırış etmeyin, kıskandıkları ya da yermek istedikleri icin söylemiyorlar bence öyleee laf olsun torba dolsun muhabbetleri.

1.76 boyum,kilom da 58 şuan. Çok çocuklu bir anneyim ama kilom genç kızlığımdakiyle aynı. Şuan biraz spora ihtiyaç duyuyorum birkaç haftaya başlayacağım inşallah.siz de özgüvenli ve dik durun, dışardan bence çok hoş görünüyor uzun boy.

Boyumuz kaç olursa olsun bir de oran olayı var. Bazı insanların gövdesi uzun, bazıların gövdesi kısa. Mesela ben 1 metre gövde, 75 cm bacak olarak oranlanmışım. Kıyaftlerimi seçercek gövdemi kısa, bacağımı uzun göstermeye çalışırımki daha güzel görüneyim.

Boy ve kilomuz aynı sayılır. 1.75 boy ve 64-65 kg
Ergenlikte uzun boyumdan rahatsız olurdum, arkadaslarimin yanında dik durmazdım. Ne zamanki 20 ve 30'lara geldim, barıştım kendimle. Hep dümdüz spor ayakkabı giyen ben artık 5-6 cm'lik cizme/bot da giyiyorum. Üstelik kendimi daha dik tutarak ve daha çok beğenerek.
Boyumu çok çok seviyorum. Boy bir nimet, kişiyi ağır, fark edilir yapıyor. Bence her giydiğimiz de yakışıyor. Ayrıca hamilelikte de korktuğum gibi deve donusmedim.
Bazu İnsanlar kendilerinde olmayan şeyleri dile dolamayi sever, söylenenlere kulak asmayın.
Bu arada en buyuk endişem de bir gün benden kısa birine gönlümü kaptirmakti. Eşim 180 ustu. Ordan da şanslıyım.
Yaşadığımız ülkede evet biraz ortalama üzeri bir boy ama çevrenizdekilere aldırış etmeyin, kıskandıkları ya da yermek istedikleri icin söylemiyorlar bence öyleee laf olsun torba dolsun muhabbetleri.

1.76 boyum,kilom da 58 şuan. Çok çocuklu bir anneyim ama kilom genç kızlığımdakiyle aynı. Şuan biraz spora ihtiyaç duyuyorum birkaç haftaya başlayacağım inşallah.siz de özgüvenli ve dik durun, dışardan bence çok hoş görünüyor uzun boy.
Teşekkür ederim keşke cevremde sizin gibi insanlar olsa arkadaslarim olsaydı çok yalnızım 🥹

Evet ama 185 gibi duruyosub diyorlar benim için
Bu da benim genç kızlık travmam. Bende 171 im ama kimse inanmıyor. Yok daha uzunsundur. Ben 170 im sen nasıl 171 sin falan. Hastanede bile ölçtürmüştüm aynı. Ama şunu farkettim insanlar boyunu bir kaç santim uzun söylüyor.
Bekarken sen kendine göre eşi nasıl bulacaksın derlerdi bende bulurum bi basketçi diye cevap verirdim. Eşimle aynı boydayız🥲

Evet ama 185 gibi duruyosub diyorlar benim için
1.68’ler kendine 1.70, 1.70’ler de 1,75 dediği için öyle diyorlar. Benden birkaç santim kısaların 1.75im dediğine çok şahit oldum halbuki ben 1,73üm. Max 1,71 olur normalde.
Emin olun uzun boylu olmak büyük bir şans

Merhaba stalker uzun boy konusuna boyum daha uzun aöa böyle tepki almadım demek kendini övmek mi oluyor ayrıca evet kendimi beğeniyorum hahahh
her yerden böyle çıktığını farketmek için stalkerın olmaya gerek yok :D

1.68’ler kendine 1.70, 1.70’ler de 1,75 dediği için öyle diyorlar. Benden birkaç santim kısaların 1.75im dediğine çok şahit oldum halbuki ben 1,73üm. Max 1,71 olur normalde.
Emin olun uzun boylu olmak büyük bir şans
Aman ne işe yarıyor sanki niye şans olsun? Arada milletin uzanamadığı yerlere uzaniyorsun sadece

Bu da benim genç kızlık travmam. Bende 171 im ama kimse inanmıyor. Yok daha uzunsundur. Ben 170 im sen nasıl 171 sin falan. Hastanede bile ölçtürmüştüm aynı. Ama şunu farkettim insanlar boyunu bir kaç santim uzun söylüyor.
Bekarken sen kendine göre eşi nasıl bulacaksın derlerdi bende bulurum bi basketçi diye cevap verirdim. Eşimle aynı boydayız🥲
1.55 olsaydın 1.90 adam bulurdun 😁 biri şu insanlara tam tersi olduğunu söyleyebilir mi?

Tüm otoritelerin kabul ettiği güzellik algısını ‘uzanmaya’ indirgemek de bi beceri :D
Bence de daha güzel de bir işe yaramıyor dedim.ne oluyor mesela? Kısalar koca mı bulamıyor? Uzunlardan daha iyisini buluyorlar.hemcinsin güzel dese ne demese ne? Hayatında ne değişiyor ki?

Son düzenleme:
Bence de daha güzel de bir işe yaramıyor dedim.ne oluyor mesela? Kısalar koca mı bulamıyor? Uzunlardan daha iyisini buluyorlar.hemcinsin güzel dese ne demese ne? Hayatında ne değişiyor ki?
İnsanın hayattan tek beklentisi erkek ilgisi ve koca bulma olunca böyle oluyor demek ki 😂

bazı arkadaşlar yazmış uzun boy nimettir diye kesinlikle katılıyorum,uzun boy güzeldir ama ülkemiz boy ortalamasının üzerinde kalındığında bu tarz söylemler geliyor.
karşındaki 1,60sa mesela senın 1.75ini yokk ya daha uzunsun diye dile getiriyor
ama karsındakı 1,70se 1,75i normal algılayabiliyor.
uzun boy kiloyla birleşince sıkıntı oluyor,kalıbı büyütüyor kocaman olunuyor:)
ama onda bile bi oran orantı oluyor,kimi boydaşınla bile aynı olan kilon görselde farklı olabiliyor.
yani boyum 1,78 kilomda var ama veremıyorum da nalettt gitsin:)bi gün bi yerde boyumun tekrar ortaya çıkması içn çabalamaya devamm

Boyum 175 ama gorenler 180 185 gibi duruyksun diyorlar çok fazla uzun olmak istemiyorum yani 175 üzeri uzun boylu görünmek istemiyorum aslında aynaya baktığımda boyum dev gibide görünmüyor benim boyumdakiler normal karşılıyor ama benden kısa kadınlar özellikle devmisim gibi davranmalarını çok abartı buluyorum.ozguvenim düşüyor zorbalaniyorum gibi hissediyorum bacak boyum uzun ondan mı acaba bilmiyorum normalde takmazdim ama bana bı tane mahalleden tanıdık abla bı kaç kıyafet vercek oldu pantalon felan sen baya uzun boylusun senin boyuna göre biseyler ayarlicam diyor mağazaya gittiğimde her denedigim oluyor neden abartiyorlar ya.ya bunlardan önemli dertlerimde var tabiki ama bu aralar çok eleştiri aldım boyumla ilgili böyle şeyler yaşayanlar varmı benim gibi acaba
Canım sen sen kaç yaşındasın belli ki küçüksün boyunun kıtmetini anlayamıyorsun, onu diyenler halt yemiş mankenler gibi boyun var sakın böyle insanların sözlerine aldırma uzun boyluluk kısa boyluluktan güzel olmasaydı modeller mankenler uzun boylu olmazdı …

Aman ne işe yarıyor sanki niye şans olsun? Arada milletin uzanamadığı yerlere uzaniyorsun sadece
Tüm otoritelerin kabul ettiği güzellik algısını ‘uzanmaya’ indirgemek de bi beceri :D
Ben kısayım 1.59 evet eşim uzun 1.86 ama eşim kısayım diye arayıp bulmadı beni 🤣 güzellik algısına da geçtim her kıyafet bizim için bir çaba çocukken bu boy sorun olmuyor ama got meme çıkınca giydiğin herseyi kendine ayarlıyorsun 3 4 kilo alsan 10 kilo gibi duruyor. Her cocukta 3 cm kisalma olabiliyormus 4 cocuk yapsam bu benim yok olusum.olur 🤣🤣🤣 normal gardırop ust rafina yetişemiyorum hele mutfak dolaplarınin ustunu hic kullanamıyorum esim dustan çıkınca onun koyduğu yerden baslgi alamiyorum 😅 ameliyat veya basamaksiz hastane sedyesine inip binmek mesele, bar sandalyesine oturamıyorum kız her şeyi geçtim tatilde normal havuzda yere ayağım değince ağzıma burnuma su giriyor 🤣🤣 arti yönleri de var ama eksi yönü çok fazla. Uzunluğun eksi denecek yanı ayağın büyük olur ayakkabı zor bulursun kilo alırsan iri görünürsun onun dışında hiç bir zorluğu yok.

Ben kısayım 1.59 evet eşim uzun 1.86 ama eşim kısayım diye arayıp bulmadı beni 🤣 güzellik algısına da geçtim her kıyafet bizim için bir çaba çocukken bu boy sorun olmuyor ama got meme çıkınca giydiğin herseyi kendine ayarlıyorsun 3 4 kilo alsan 10 kilo gibi duruyor. Her cocukta 3 cm kisalma olabiliyormus 4 cocuk yapsam bu benim yok olusum.olur 🤣🤣🤣 normal gardırop ust rafina yetişemiyorum hele mutfak dolaplarınin ustunu hic kullanamıyorum esim dustan çıkınca onun koyduğu yerden baslgi alamiyorum 😅 ameliyat veya basamaksiz hastane sedyesine inip binmek mesele, bar sandalyesine oturamıyorum kız her şeyi geçtim tatilde normal havuzda yere ayağım değince ağzıma burnuma su giriyor 🤣🤣 arti yönleri de var ama eksi yönü çok fazla. Uzunluğun eksi denecek yanı ayağın büyük olur ayakkabı zor bulursun kilo alırsan iri görünürsun onun dışında hiç bir zorluğu yok.
Fazla boy farkı olan ilişki de konforsuz aslında.elele tutuşurken, kolkola girerken falan sıkıntı oluyor.haa bir sevişirken 😁

Fazla boy farkı olan ilişki de konforsuz aslında.elele tutuşurken, kolkola girerken falan sıkıntı oluyor.haa bir sevişirken 😁
El ele olmak falan sorun olmuyor cinsel hayat anlamında da sorun yaşamıyoruz 2 pozisyon dışında sonuçta sevisebilecek pek çok pozisyon var 🤣

Canım sen sen kaç yaşındasın belli ki küçüksün boyunun kıtmetini anlayamıyorsun, onu diyenler halt yemiş mankenler gibi boyun var sakın böyle insanların sözlerine aldırma uzun boyluluk kısa boyluluktan güzel olmasaydı modeller mankenler uzun boylu olmazdı
Sadece ayağa takıldım okadar yazdığından ayak numara zaten hiç anlayamadım 39 da oluyo 38 de😀

Back
X