- 30 Ocak 2014
- 725
- 295
- 123
- Konu Sahibi PelushPrenses
-
bu durumda uzun boyluysak dert sahibi mi olmamız lazım
ben de 76 yım. E tabi göreceli bi kavram. Kendini öyle hissediyosan sıkıntı yaşıyosan benim gibi..nekadar uzun mesela 1.74 'üm :)
aslında çok uzun boylu hissetmiyorum topuklu giymediğim sürece :)ben de 76 yım. E tabi göreceli bi kavram. Kendini öyle hissediyosan sıkıntı yaşıyosan benim gibi..
yani mesela senden kısa erkek senin yanında kompleks yaptığında insanlar sana iri muamelesi çektiğinde senden kısalar anlamsız bir şekilde sevimli bulunduğunda. Potansiyel sevgili sayısında boy filiAllah allah boy nezaman dert konusu oldu ki ? :))
aslında çok uzun boylu hissetmiyorum topuklu giymediğim sürece :)
ama uzun boylu olmanın dert olduğunu düşünüyorum ablam 1.78 boyunda annemde 1.81 filan
ayyakabı sorun olur, elbise alırsın koy boyu etek boyu sorun olur.İnsanlar kısaltma derdindeyken sen nasıl uzatırım derdine girersin.
Uzun boylu olmanın nesi dert kız
Allah olmayana da versin, ben gayet memnunum.
Boyu boyuna birini de bulursan deme keyfine
yani mesela senden kısa erkek senin yanında kompleks yaptığında insanlar sana iri muamelesi çektiğinde senden kısalar anlamsız bir şekilde sevimli bulunduğunda. Potansiyel sevgili sayısında boy fili
tresi nedeniyle sayı azaldığında. Resimlerde insanlardan bariz farklı yerde gibi cıktığında falan diyim...
Çoğunlukla topuklu giyememekten detliyim
Spor salonuna, basket kursuna falan yazıl kesin bulursunsıkıntı o yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?