- 30 Ocak 2014
- 725
- 295
- 123
- Konu Sahibi PelushPrenses
-
insanlar anlamıyo böyle dert mi olur falan yazmışlar ama cidden sıkıntı178 le melabaaa diyorum topiğe ve evet ciddi sıkıntı. uzun boy
Aynen bende 1.78 boyundayim şöyle citi biti kizlara nasil ozenirim ayakkabi da istedigimi alamiyorum kirk numara cunku kaba birsey alsam bot falan kocaman duruyor ayaklarim elbise türü boydan birsey dursam hic begendigim istedigim birsey bulamam bide boya kilo girerse tamam artik hepten dertaslında çok uzun boylu hissetmiyorum topuklu giymediğim sürece :)
ama uzun boylu olmanın dert olduğunu düşünüyorum ablam 1.78 boyunda annemde 1.81 filan
ayyakabı sorun olur, elbise alırsın koy boyu etek boyu sorun olur.İnsanlar kısaltma derdindeyken sen nasıl uzatırım derdine girersin.
He şu elbise meselesinden benden şikayetçiyim, çok beğendiğim kazaklar hep kısa geliyor.
Ama mesela abiye falan alırsam hiç boyunu kısalttırmak zorunda kalmıyorum, şıp diye oluyor
hımm evet o konuda haklısınız ,
Ama boylu olmanında güzel yanları vardır dimio açıdan bakmak lazım birde rahatlatır hani :)
Guzel yanları perde taktirip yuksek yerlere sandalyesiz ulaşmak mihımm evet o konuda haklısınız ,
Ama boylu olmanında güzel yanları vardır dimio açıdan bakmak lazım birde rahatlatır hani :)
+1Bi de eşim hiç kucağına alamaz, ne özenirim kucakta yatak odasına kadar taşınan minyon kızlara
Aslında düşünürsek baya da dertmiş valla
sıkıntı o yok ki
Ben de özeniyorum. Ama minyonların makbul sayılması son 40-50 yılın mevzusu ben ce bu tıpkı insanlara asırı zayıf olmayı pompaladıkları giğbi bir toplum mühendisliği eseri. Eskiden uzun kızlar makbulmüşAynen bende 1.78 boyundayim şöyle citi biti kizlara nasil ozenirim ayakkabi da istedigimi alamiyorum kirk numara cunku kaba birsey alsam bot falan kocaman duruyor ayaklarim elbise türü boydan birsey dursam hic begendigim istedigim birsey bulamam bide boya kilo girerse tamam artik hepten dert
minyonların kocası var mı sanıyonBi de eşim hiç kucağına alamaz, ne özenirim kucakta yatak odasına kadar taşınan minyon kızlara
Uzunları biz kapıyoruz
Yoksa ben de kısa boy diye dert yanardım
en az 185 boyunda adam bulmam lkazım o da türk standartlarını aşıyo. haftasonu arkadaşşım basketbol maçına davet etti gitsem mi ki boyuma göre birini bulurum belkim
Guzel yanları perde taktirip yuksek yerlere sandalyesiz ulaşmak mi
Bence 1.70 den fazlası uzun kategorisine girer benim fikrim tabikiKısa ve uzun aralığı nedir
1.67 hangi kategori oluyo
Merakımdan soruyorum
Bi de eşim hiç kucağına alamaz, ne özenirim kucakta yatak odasına kadar taşınan minyon kızlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?