UZUN BOYLU KIZLARIN DERTLEŞME TOPİĞİ

Aynen bende 1.78 boyundayim şöyle citi biti kizlara nasil ozenirim ayakkabi da istedigimi alamiyorum kirk numara cunku kaba birsey alsam bot falan kocaman duruyor ayaklarim elbise türü boydan birsey dursam hic begendigim istedigim birsey bulamam bide boya kilo girerse tamam artik hepten dert

He şu elbise meselesinden benden şikayetçiyim, çok beğendiğim kazaklar hep kısa geliyor.
Ama mesela abiye falan alırsam hiç boyunu kısalttırmak zorunda kalmıyorum, şıp diye oluyor

insanın hayatında kaç kazak ve kaç abiye aldığı düşünüldüğünde durum ortaya cıkıyo ama..

Ben tüm arkadaşlarım içinde 175 cm ile en uzun olduğum için hep kazulet gibi hissederim kendimi.
birde etek alırken sıkıntılı oluyor, hemen şıp diye alıp giyemiyorsun

Ben de özeniyorum. Ama minyonların makbul sayılması son 40-50 yılın mevzusu ben ce bu tıpkı insanlara asırı zayıf olmayı pompaladıkları giğbi bir toplum mühendisliği eseri. Eskiden uzun kızlar makbulmüş

Kısa ve uzun aralığı nedir
1.67 hangi kategori oluyo
Merakımdan soruyorum

en az 185 boyunda adam bulmam lkazım o da türk standartlarını aşıyo. haftasonu arkadaşşım basketbol maçına davet etti gitsem mi ki boyuma göre birini bulurum belkim

Eski sevgilim tam bir hödüktü ve onunla 2 yıl devam etmemin sebeplerinden biri onun 198 boyunda olması ve onunlayken topuklu giyebilmem olabilir belki de. Ama bunun için bile değmezmiş ona katlanmak. Ben ce git maça kader bu olur mu olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…