- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi PelushPrenses
-
Kızlar yapmayın be nesi makbul minyonlarınBen de özeniyorum. Ama minyonların makbul sayılması son 40-50 yılın mevzusu ben ce bu tıpkı insanlara asırı zayıf olmayı pompaladıkları giğbi bir toplum mühendisliği eseri. Eskiden uzun kızlar makbulmüş
Ben tüm arkadaşlarım içinde 175 cm ile en uzun olduğum için hep kazulet gibi hissederim kendimi.
birde etek alırken sıkıntılı oluyor, hemen şıp diye alıp giyemiyorsun
Ya uzun boylularda 50 kilo iskelet demektir benceAynen ben de evlenince gelinliğimle beni kucağında odaya götürsün isterdim ama onun için 50kg olmak lazım herhalde
tam kıvamda kategorisi topuksuz giyseniz kısa sayılmazsınız mesela, topuklu giyseniz afet olursunuz.Biz uzunlar topuklu giydiğimizde bildiğiniz çam yarması gibiyizKısa ve uzun aralığı nedir
1.67 hangi kategori oluyo
Merakımdan soruyorum
Kısa ve uzun aralığı nedir
1.67 hangi kategori oluyo
Merakımdan soruyorum
Sevgilim-di-sen kısasın sevgilin uzun mu ?
Kızlar yapmayın be nesi makbul minyonlarınboy pos endam diye boşuna mı derler. Ama ben en ideal 1.64 1.63 diyorum ben öyle seviyorum yani. (Kendi boyum değil )
Uzun boy iyidir diyen de var kısa iyidir diyen de. Mesela kısalar dert eder de uzunların etmesi çok garip. Çok avrupai bi tip. Giy babeti dolaş ne var. He ama kilo olmamalı ve kıvrım olmalı. Kısalarda da aynı şekilde. Tamamen şekle bağlı bence. Kıvrımlıysan ne olursan ol
olmadı biz onları kucağımıza alır götürürüzAynen ben de evlenince gelinliğimle beni kucağında odaya götürsün isterdim ama onun için 50kg olmak lazım herhalde
Ya uzun boylularda 50 kilo iskelet demektir bence
olmadı biz onları kucağımıza alır götürürüz
Topuklu spor ayakkabıdan daha kroca bişey yok. İğrenç. Normal topuklu giyerim severim çok da güzel olur ama boyumu da dert etmem. 158cik bişeyimKısaların derdinin çözümü var artık topuklu spor ayakkabı bile var ama bizim yok
ahyyy hayır yaa kendimiz için bile böyle espriler yapıorz işte. bunların öznesi olmak benm moralimi bozuyor
dertleşecek bişi yok gençler.
uzun boy fit kıvrımlı vücut = uzun boylu sportmen eş adayı ve doğuştan şanslı evlatlar demektir.
durduk yere dert üretmeyin.
dağılın.
Evet samire oda olabilir niye olmasın ki !!! bakış açısı değişir tabi kişiden kişiye.Guzel yanları perde taktirip yuksek yerlere sandalyesiz ulaşmak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?