UZUN BOYLU KIZLARIN DERTLEŞME TOPİĞİ

Kızlar yapmayın be nesi makbul minyonların boy pos endam diye boşuna mı derler. Ama ben en ideal 1.64 1.63 diyorum ben öyle seviyorum yani. (Kendi boyum değil )

Uzun boy iyidir diyen de var kısa iyidir diyen de. Mesela kısalar dert eder de uzunların etmesi çok garip. Çok avrupai bi tip. Giy babeti dolaş ne var. He ama kilo olmamalı ve kıvrım olmalı. Kısalarda da aynı şekilde. Tamamen şekle bağlı bence. Kıvrımlıysan ne olursan ol

Ben tüm arkadaşlarım içinde 175 cm ile en uzun olduğum için hep kazulet gibi hissederim kendimi.
birde etek alırken sıkıntılı oluyor, hemen şıp diye alıp giyemiyorsun

Bi de bazen fesat çıkanlar seni kullanarak yanında uzun iri göstererek kendisi bu durumdan nemalanmaya kendisini sevimli tatlı göstermeye çalışır bunu da yaşadım

Bence 1.80 den fazlası uzuna girer. Diğerleri normal boy. Bence tek kötü yanı boyu uzunun ayakları da büyük oluyo hiç hoş durmuyor.

sen kısasın sevgilin uzun mu ?
Sevgilim-di- miniğim diyodu

Ama biz kendi aramızda felaket yapardık makarasını ben özellikle

Annem de 1.78 sizin gibiben babamın tarafına çekmişim orda kadınlar minyon annem derdi ki anası seni görünce kalpten gidicek

Ama ben çok memnundum halimdenne sevmiştim be

Kısaların derdinin çözümü var artık topuklu spor ayakkabı bile var ama bizim yok

Kısaların derdinin çözümü var artık topuklu spor ayakkabı bile var ama bizim yok
Topuklu spor ayakkabıdan daha kroca bişey yok. İğrenç. Normal topuklu giyerim severim çok da güzel olur ama boyumu da dert etmem. 158cik bişeyim Babetten tut parmak arası terliğe kadar neyle rahat ediyosam onu giyerim.

dünyada ne dertler var. Boyla akıl mı oluyo. Pantalonun kısa gelse nolur şimdi erkekler bile paça kıvırıyor zaten. Tek derdin bu olsun

dertleşecek bişi yok gençler.
uzun boy fit kıvrımlı vücut = uzun boylu sportmen eş adayı ve doğuştan şanslı evlatlar demektir.
durduk yere dert üretmeyin.
dağılın.

Ay bayildim buna

Uzun boylulara topuk daha cok yakisiyor bu arada kizlar. Kisalarda bilege 2. Diz eklenmis gibi duruyor.

Ben 157yim topikten gidiyorum. Gorusuruz.

Ben de dertliyim topuklu ayakkabı giyince kendimi Zürafa gibi hissediyorum ama giyincede çok uzun oluyorum boy 1.70 . Aslında biz uzun değiliz millet kısa o yüzden göze batıyor boyumuz

tek derdim bütün mağazalardaki tuniklerin normal bluz boyunda gelmesi,diz üstü elbiselerin mini olması,mini elbiselerin tunik olması

evet dertliyim bende nişanlımla aynı boydayım daha uzunu bulamadım ve düğünde topuklu giyemicem.
ayrıca standart boy elbiseler mini oluyor.
can sıkıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…