canım bence yapacak pek bırsey yok.. bırsey yarım olucaksa hıc olmasın bu sefer eksıkken mutlu olamıcaksın. duzenını tam oturtmasını beklemelısın bence.. ondan sonra gerısı kolay zaten bır aradasınız evlılıkte olur ınsalah
Naz biz burayı face çevirdik valla,sağol tatlım hastalıklar bizim için ne yapalım,ablan eşinden filan mı ayrıldı neden sizinle ,annenize destek olun tabiki,senin bitirdiğin bölüm neydi merak ettim.
Naz biz burayı face çevirdik valla,sağol tatlım hastalıklar bizim için ne yapalım,ablan eşinden filan mı ayrıldı neden sizinle ,annenize destek olun tabiki,senin bitirdiğin bölüm neydi merak ettim.
canım 4 yıl önce samsuna taşınınca daha gelmedim günübirlik geldik bi kerede, o kadar ,ben doğum yaptıktan 15 gün sonra babamı gazi hastanesinde kaybettik bize bebek doğduğunda gelmişlerdi hastalandı ve ankara 'da öldü o yüzden çok hüzün veriyor bana ,batıkentte evimiz vardı oraya yerleşceklerdi ama hepsi hayal oldu.ne güzel ablan ,abin var benim 29 yaşında bir inşaat mühendisi kardeşim var bekar,daha hala filan olamadım çekirdek aileyiz yani ...:2:
başın sağolsun canım,ALLAH babanın mekanını cennet eylesin Amin
bu arada 50msjı doldurman için 50fırın ekmek yemen gerekiyoboş durdukça en azından boş msj at doldur hakkını ekmek demişken bugün iyiden iyiye çok acıkmıştım artık tvyi açmış yemek programlarına bakıyodum o haldeydim yani bi kaç gündür hastaydım iştahımda yoktu iyleşmeye başlayınca coşmaya başladı midem
teşekkür ederim canım ,allah kimseye yaşatmasın gerçekten evin direği babalarmış....
O kadar çokk yani neyse dolar inşallah geçmiş olsun canım,ahh iştah bi gitse ben çok sevinecem valla gerçi iftarda pek yemek yenmiyorrr.
çok teşekkür ediyorum kendi huyumu bilmezmiş gibi soğuk gazoz içtim sonuç bademcikler gidik zor bela iyleştim..evet haklısın iftarda yenmiyor gerçi yine yerimde tutmak zorunda kalıyorum kendimitatlı ve abur cubur vazgeçemediklerim..oğlunun iştahı nasıl?şimdi nasıl çeşit çeşit yemekler hazırlıyosundur ona abur cubur merakıda vardır eminim ona alınınca evde bulunduğu için ister istemez yeniyo ablamdan biliyorum [Günayın tatlım,içtin soğukları demek,benim oğlumda bayılıyor dolaptan içmeye,oğluşum çok iştahlı değil normal,sorma yesin diye ne isterse pişiyor valla ama o marketlere bayılıyor ,benide şu nutella mahvediyor,evlenince insan çıkarken ki kadar dikkat etmiyo kilosuna ,ayyy türk mutfağı da çokk güzell...Döneri,kebabı,yaprak dolması...
ALLAH anamızı ve babamızı başımızdan eksik etmesin cümlemizin Amin
anneciğine uzun ömür versin RABİM canım,senin evlatların analı&babalı büyür İNŞALLAH Amin
GÜNAYDIN,EN GÜZEL Bİ GÜN OLSUNçok teşekkür ediyorum kendi huyumu bilmezmiş gibi soğuk gazoz içtim sonuç bademcikler gidik zor bela iyleştim..evet haklısın iftarda yenmiyor gerçi yine yerimde tutmak zorunda kalıyorum kendimitatlı ve abur cubur vazgeçemediklerim..oğlunun iştahı nasıl?şimdi nasıl çeşit çeşit yemekler hazırlıyosundur ona abur cubur merakıda vardır eminim ona alınınca evde bulunduğu için ister istemez yeniyo ablamdan biliyorum [Günayın tatlım,içtin soğukları demek,benim oğlumda bayılıyor dolaptan içmeye,oğluşum çok iştahlı değil normal,sorma yesin diye ne isterse pişiyor valla ama o marketlere bayılıyor ,benide şu nutella mahvediyor,evlenince insan çıkarken ki kadar dikkat etmiyo kilosuna ,ayyy türk mutfağı da çokk güzell...Döneri,kebabı,yaprak dolması... Normalde suyu bile ısıtıp içen ben bu sefer ne olduysa soğuk gazoza dayanamadım özellikle çamlıca..sevgiliyken dikkat edilir dedinde ah ah bide ben dikkat etsem ne güzel çıktığımız ilk zamanlar formdaydım sonra bi alıp bi verdim çünkü erkek arkadasımda seviyo yemeği deme hiç deme nutellaya bende bayılırım şu son günlerde aşırı canım istiyo ama alsam dozunu bilmiycemki midem bulanana kadar yerim burda panoraya gittin mi bilmiyorum ama zıkkım diye bi yer var wafflesi mükemmel tam bizlik bitanecik oğluşunun iştahı yok demek marketlerden çıkmıyo tahmin etmiştim biz bile bu yaşta market önlerinde kebapçı kedileri gibiyiz evet türk mutfağı gibisi yok ankara dôneride başkadir yani
sorma tatlım hamileyken her15 te bir ankaradaydım döner yerdim ,üstüne tavuk ğöğsü doğuma 85 kiloyla gittim snra 14 kilo verdim ama gerçekten bizde pis boğaz aileyiz benim eşimde sever yemeği ama kilo almaz işte o çokkkk gıcık oluyoSAĞLIKLI OLALIMDA kemiklerim de sayılsın diye bi çabam yok yani ...
Amin canım inşallah ,biz torunlarımızı filan görürüz burda günaydın hayırlı ramazanlar sana...
Kesinlikle her teneffüs çay,kahve içerim çok şükür hiç selilütüm yok ama bende ablan gibi ya karatay ya dukan yapcam bi 7 kilo daha vermem gerekiyor bende üst taraf mideden kilo alıyorum nefrettt ediyorum ya kadın olmak zor zanaat tatlım,doğumu var,kılı tüyü var ,yok bakımlı olcaz mecburen ,yok tatlı dilli olcaz ayyy bazen bekarrr takılcaksın diyorum haksızmıyım....
Kesinlikle her teneffüs çay,kahve içerim çok şükür hiç selilütüm yok ama bende ablan gibi ya karatay ya dukan yapcam bi 7 kilo daha vermem gerekiyor bende üst taraf mideden kilo alıyorum nefrettt ediyorum ya kadın olmak zor zanaat tatlım,doğumu var,kılı tüyü var ,yok bakımlı olcaz mecburen ,yok tatlı dilli olcaz ayyy bazen bekarrr takılcaksın diyorum haksızmıyım....
ozaman kitabını mı alayım ne tavsiye ediyosun,ekmek yenmiyo ya obeni biraz kasıyor ama bir yanımda kotondaki,ipekyoldaki elbiselerde kalıyor ,eylül dönemi okullar açılana kadar şöyle bi değişim istiyorum ,özelim bi açılsaydı,kaç yıldır saç rengim bakır filan radikal eğişiklik için kilo vermem lazım tavsiyelerini bekliyorum karatayla ilgili,evet evlilik yapıldım mı geriye dönülmüyor ben 25 yaşımda evlendim valla şimdiki aklım olsa 28,29 yeter ya ne yani erken olunca madalya mı taktılar başlasın sorumluluk,yok onun ailesinin sorunları,yok senin ailenen herkesi mutlu etcem diye eleğe dönüyosun ,ilerde görecen şekerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?