Uzun dönemli ilişki yaşayıp sonunda evlenenler bana yardım edermisiniz :))

Naz biz burayı face çevirdik valla,sağol tatlım hastalıklar bizim için ne yapalım,ablan eşinden filan mı ayrıldı neden sizinle ,annenize destek olun tabiki,senin bitirdiğin bölüm neydi merak ettim.

yorumun için teşekkürler inşallah hayırlısıyla evlilikte olur..sende dahil buraya yorum yazan herkes yapıcı yorumlar yaptı ve yapıyorlar bundan dolayı yeniden teşekkür ediyorum

Naz biz burayı face çevirdik valla,sağol tatlım hastalıklar bizim için ne yapalım,ablan eşinden filan mı ayrıldı neden sizinle ,annenize destek olun tabiki,senin bitirdiğin bölüm neydi merak ettim.

valla aynen öyle oldu büyük ablam hiç evlenmedi..babam ve annem ikiside benim için çok değerliler anneme her daim destekçiyim onun için çok daha zor ama annemde bana kıyamıyo babam için ne kadar üzüldüğümü biliyo her an gözümde göz yaşım hazır..ben hastane yöneticiliğini bitirdim şimdi açıköğretim okuyorum son senem ama halen çözemedim bu okulu çok zorlanıyorum

bu arada 50msjı doldurman için 50fırın ekmek yemen gerekiyo boş durdukça en azından boş msj at doldur hakkını ekmek demişken bugün iyiden iyiye çok acıkmıştım artık tvyi açmış yemek programlarına bakıyodum o haldeydim yani bi kaç gündür hastaydım iştahımda yoktu iyleşmeye başlayınca coşmaya başladı midem

başın sağolsun canım,ALLAH babanın mekanını cennet eylesin Amin

O kadar çokk yani neyse dolar inşallah geçmiş olsun canım,ahh iştah bi gitse ben çok sevinecem valla gerçi iftarda pek yemek yenmiyorrr.

O kadar çokk yani neyse dolar inşallah geçmiş olsun canım,ahh iştah bi gitse ben çok sevinecem valla gerçi iftarda pek yemek yenmiyorrr.

çok teşekkür ediyorum kendi huyumu bilmezmiş gibi soğuk gazoz içtim sonuç bademcikler gidik zor bela iyleştim..evet haklısın iftarda yenmiyor gerçi yine yerimde tutmak zorunda kalıyorum kendimi tatlı ve abur cubur vazgeçemediklerim..oğlunun iştahı nasıl?şimdi nasıl çeşit çeşit yemekler hazırlıyosundur ona abur cubur merakıda vardır eminim ona alınınca evde bulunduğu için ister istemez yeniyo ablamdan biliyorum

sorma tatlım hamileyken her15 te bir ankaradaydım döner yerdim ,üstüne tavuk ğöğsü doğuma 85 kiloyla gittim snra 14 kilo verdim ama gerçekten bizde pis boğaz aileyiz benim eşimde sever yemeği ama kilo almaz işte o çokkkk gıcık oluyoSAĞLIKLI OLALIMDA kemiklerim de sayılsın diye bi çabam yok yani ...

ooff çokta güzel bi menü yiyomuşsun hamileyken tebrik ediyorum tavuk göğsünü bende çok severim ben şerbetli tatlı sevmem sadece..ama iyide kilo vermişsin bravo..kesinlikle en önemlisi sağlık bende öyle sıfır beden olma gibi idealim yok yani ne güzel eşinin kilo almaması hayranım valla böylelerine valla bizde ailecek boğazımıza düşkünüzde küçük ablamın canına tak etti artık karatay diyeti yapıyo maaşallah istikrarlıda gidiyo yani ablam tatlıyı sever bama benim gibi düşkün değildir çayıda şekersiz içier zaten yani şekerden yani sıkıntısı yok..ablam aşırı derecede çay tiryakisidir bu arada içmeyince başı ağrır o kadar yani..sende bi öğretmen olaraktan sanırım seninde bi çay tutkunluğun vardır?

Kesinlikle her teneffüs çay,kahve içerim çok şükür hiç selilütüm yok ama bende ablan gibi ya karatay ya dukan yapcam bi 7 kilo daha vermem gerekiyor bende üst taraf mideden kilo alıyorum nefrettt ediyorum ya kadın olmak zor zanaat tatlım,doğumu var,kılı tüyü var ,yok bakımlı olcaz mecburen ,yok tatlı dilli olcaz ayyy bazen bekarrr takılcaksın diyorum haksızmıyım....

orucun etkisinden o kadar ağır yazmışımki sayfa zaman aşımına uğradı o kadarda yazmıştım maaşallah selilütlerinin olamasını ne iyi şanslısın..kahvenin kokusunu severi ama çok nadir içeriç içersem çayıda öyle sek içimem mutlaka bişeyler karıştırmalıyım..limon;portakal,ama en büyük favorim süt ile karıştırmak çok harika oluyo oğluşuna yap tavsiye ederim hoşuna gidebilir..sen içmezsin eminim çünkü çaytiryakileri pek yaklaşmıyor böyle karışımlara bazen bekar takılıcaksın diyosun bende sana konıu başlığımı hatırlatayım şaka bi yana da fikirlerine güveniyorum doğru söylüyosun

bu arada diyet olarak kesinlikle karatayı tavsiye ederim bende yapmıştım sonuç güzel bi kilo vermiştim ama sana tavsiyem spor ile birlikte ya zaten benim değil karatayın tavsiyeside bu mantıklı ve ainsanı sıkmayan bi diyet sadece benim gibi abur cubura ve tatlıya merakı olan bırakabiliyo diyeti ama sonra pişman olunabiliyor o da ayrı tabiki adı diyet değil zaten yaşam biçimi..gerçekten buna ayak uyduranın yaşambiçimi oluyo örnek ablam..eminim sende yapabilirsin

ozaman kitabını mı alayım ne tavsiye ediyosun,ekmek yenmiyo ya obeni biraz kasıyor ama bir yanımda kotondaki,ipekyoldaki elbiselerde kalıyor ,eylül dönemi okullar açılana kadar şöyle bi değişim istiyorum ,özelim bi açılsaydı,kaç yıldır saç rengim bakır filan radikal eğişiklik için kilo vermem lazım tavsiyelerini bekliyorum karatayla ilgili,evet evlilik yapıldım mı geriye dönülmüyor ben 25 yaşımda evlendim valla şimdiki aklım olsa 28,29 yeter ya ne yani erken olunca madalya mı taktılar başlasın sorumluluk,yok onun ailesinin sorunları,yok senin ailenen herkesi mutlu etcem diye eleğe dönüyosun ,ilerde görecen şekerim....

kitabında biraz tıp terimleri var ablam sıkılabilirsin demişti onun için ablam almıştı bana özet geçti iyide oldu yani istersen bende sana özet geçerm ama isersen kitabını da alabilirsin..evet döt gözle bende bekliyorum özelinin açılmasını bende saçıma gölge yaptırıcam yani halen karar aşamasındayım ilk defa yapıcam..tabiki büyük bi memnuniyetle yardımcı olurum seve seve çoook haklısın biraz yaş olgulaşınca daha mantıklı bakılabiliyo tabiki..aaanaam işin içine bi de kaynana giriyo ilerde inşallah görücem ama senin gibi bana yol gös var hemen soluğu sen de alırım iftarada az kalmış ben yine çok acıktım beynim midem dönmeye başladı iyi iftarlar afiyet olsun bu arada menünde tatlı varsa yerime ye diycektim senin yernede kilo alıyım o zaman diyomuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…