Uzun dönemli ilişki yaşayıp sonunda evlenenler bana yardım edermisiniz :))

Tatlım tatlımız güllaç sana bitabak yollim ozaman .kilo kısmını sen al gençsin çabuk verirsin ben daha zor veririm. HIMM sen evlen hayırlısıyla da oluruz inşallah o zaman bana bir yaptığın kadarını anlat bide o kitabı okumuyayım,ömrümüz okumakla geçiyor zaten,gölgeyide güzel bir yere yaptır mutlaka çok doğal ve güzel olur ama bazı kuaförler röfleyle karıştırıyorlar sarı sarı yapıyolar,işte o hoşş olmuyor.

hiç değilse bi işi var şükret haline ben hem askerden dönmesini beklycem hem okulumun bitmesini

afiyet şeker olsun güllacı sevmem ben hele ceviz hiç yiyemiyorum o zaman ben yarın sana güzelce bi anlatıyım karatayı evet haklısın bildim senin sarı sarı röfle dediğini çok iğrenç oluyo o renk..bende doğalıktan yanayım onun için sık eleyip sık dokuyorum bakalım güzel bişey olur inşallah..hani küçük kız çocuklarının açık kumral saçları olur ya işte o renkten istiyorum bu arada işine karışmış gibi olmıyım ama sen bakır rengi düşünüyorum dedin ya sanki pek güzel değil o renk..çikolata kahvesi nasıl?şu anki saçının rengi ne renk bide ten rengin?boya için göz ve ten rengi çok ônemli ammada soru sordum

canım ben önce bakır kullandım ama güzel bir renkti,sonra kızıla boyattım şimdi kendim çikolata kahve boya aldım onu yapcam,beyaz tenliyim tatlım oyüzden renkler le çok oynarım ,dediğinrengi anladım eminim sana hoş olur sana ışık katar ,ben bayılırım boyalara ,parfümlere bekarken çokk alırdım babacığım çok severdi bakımı şimdi ev borcu ödüyoruz eskisi kadar olmuyor,bide oğluşumun kreş masrafları vs....

canım beyaz tenli çokk koyu kahve gözlüyüm ,sağol canım sana zahmet olcak anlatırsan sevinirim yapabilirsem diyeti,kitabıda alırım iyi gecelerrrrrr....

çok iyi yapmışsın çikolata kahvesi eminim çok yakışır ben o rengi seviyorum..ablamda kullandı o rengi ama sonra git gide açtırmış o da hoşuna gitmemiş kestaneye dönmüş daha önce siyah parlament mavisiydi güzeldide..annem her zaman der saçına bi boya değdi mi onun gerisi geliyo..onun için doğal saçımdan vazgeçmiyorum ancak gölge..canım babamda doğallıktan yanaydı en ufağından fôn çektiriyim hemen bi yakıştırmada bulunurdu mizahı çok güçlüydü..senin ve benim babamıda Allah nurlar içinde yatırsın söylenmez ama ben bugün senin babanada yasin okudum

tabiki şükrediyorum hamdolsun ama onunlada bitmiyoki halen beklemedeyiz bunun kaçarı yok..hayırlı tezkereler olsun

yaşın kaç önceden sorulmuştur kesin ama 25ten azsa kasma hiç bekle hem evlenip napcan ya güveniyosan bekle ya da böle evlenin gtsin gelsin nolcakki.

canım beyaz tenli çokk koyu kahve gözlüyüm ,sağol canım sana zahmet olcak anlatırsan sevinirim yapabilirsem diyeti,kitabıda alırım iyi gecelerrrrrr....

ne zahmeti büyük bi memnuniyetle anlatırım kısa ve öz anlatcam hiç kitap almana gerek kalmıycak ama kitabın içinde tarifler var onun için alabilirsin diycem ama internetten o tarifleri bulabilirsinde..teşekkür ediyorum sanada tatlı rüyalar en muhteşem rüyalar

amiin..rica ederim ne olcakki ben arkadaşlarımınkinede okuyorum seninkinide kattım içine

canım çokkk sağol,ellerin dert görmesin güzel iş yerlerinde kalemler tutsun inşallah,bulgur çorbasını tam bilmiyorum,bide makarna,pilav ,hamurlu gıdalar yok anladığım kadarıyla ama yapılabilecek şeyller var hızlı kilo verdirir tahminimce protein ağırlıklı,sen ne kadar verdin?

ne demek ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana o bulgurlu çorbanında tarifini veriyim sana,annemden tam ôğreniyim..bu diyetteki yiyeceklerin bi çoğunu evdekilerde yiyebilir tam bi diyet yemeği gibi değilki yani bu konuda da avantajlıyız..hamur işleri yok ama özel kek tarifleri var çerezli kek diye geçiyo,buna benzer bi çok tarifi var..kilo verildiğim zaman ilerleyen anlarda bu tariflerle bu yiyeceklerde yenilebiliyor..ben yaptığım zaman yaklaşık bi 2 ayda filan 9kilo vermiştim ama şu an bi düzene koyamadım hastaydım ya yapmıyorum şu an ama en kısa zamada başlıycam inşallah

6 yıldır beraberiz 2 yıldır nişanlıyız bizde herşey yoluna girsin diye bu kadar zaman bekledik aslında ilişkinin 4 yılı üniversiteydi zaten 2 yılda sınavdı askerlikti bekledik işte rabbim sonunda düzenli bi hayata kavuşabilceğimiz bir iş nasip etti bize ekimde de düğünümüz var inş sıkıntı çekmeden mutluluğa erişilmiyor eğer istediğiniz şekilde düzenininzi kurabilirseniz herşey tıkır tıkır ilerliyecektir
Belirsizlikler insanı çok yoruyor bunu en iyi ben bilirim ama rabbim çekilen sıkıntıların mükafatını veriyor eninde sonunda inş sizde bir an önce belirsizliklerden kurtulursunuz...

ne güzel maaşallah o kadar beklemenin sonucunda muradınıza eriyosunuz hayırlı uğurlu olsun inşallah inşallah dediğiniz gibi olur ve bende sizin kadar şanslı olabilirim..evet belirsizlik sıkmazmı hemde çok sıkıyo insanın canını ama ben duygularımla olaya bakarken bi o kadar erkek arkadaşım mantığıyla bakıyo

Erkekler hep mantıksal bakıyor zaten:)
Biz yıllar sonrasını bile düşünebilirken onlar anlık düşünüyor herşeyi
Bazen bende keşke sadece bugünü düşünsem diorum ama olmuyor malesef:)
İçini ferah tut doğum düğün ve ölüm tarihleri şaşmazmış:)
Bu dönemde sizin en çok birbirinize ihtiyacınız var çevreden herkes birşeyler söyler ama hayat sizin herkese kulaklarını tıka:9
Türk toplumunda sırf çevre baskısı yüzünden biçok ilişki yıpranıyor mealesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…