Tatlım tatlımız güllaç sana bitabak yollim ozaman .kilo kısmını sen al gençsin çabuk verirsin ben daha zor veririm. HIMM sen evlen hayırlısıyla da oluruz inşallah o zaman bana bir yaptığın kadarını anlat bide o kitabı okumuyayım,ömrümüz okumakla geçiyor zaten,gölgeyide güzel bir yere yaptır mutlaka çok doğal ve güzel olur ama bazı kuaförler röfleyle karıştırıyorlar sarı sarı yapıyolar,işte o hoşş olmuyor.
hiç değilse bi işi var şükret haline ben hem askerden dönmesini beklycem hem okulumun bitmesini
canım ben önce bakır kullandım ama güzel bir renkti,sonra kızıla boyattım şimdi kendim çikolata kahve boya aldım onu yapcam,beyaz tenliyim tatlım oyüzden renkler le çok oynarım ,dediğinrengi anladım eminim sana hoş olur sana ışık katar ,ben bayılırım boyalara ,parfümlere bekarken çokk alırdım babacığım çok severdi bakımı şimdi ev borcu ödüyoruz eskisi kadar olmuyor,bide oğluşumun kreş masrafları vs....
tabiki şükrediyorum hamdolsun ama onunlada bitmiyoki halen beklemedeyiz bunun kaçarı yok..hayırlı tezkereler olsun
canım beyaz tenli çokk koyu kahve gözlüyüm ,sağol canım sana zahmet olcak anlatırsan sevinirim yapabilirsem diyeti,kitabıda alırım iyi gecelerrrrrr....
tabiki şükrediyorum hamdolsun ama onunlada bitmiyoki halen beklemedeyiz bunun kaçarı yok..hayırlı tezkereler olsun
saol tatlım daha gtmedi askere bi kaç aya çağrırlar.:c
o zaman o bi kaç ayı iyi geçirmeye bakın Allah kavuştursun şimdiden ve inşallah iyi yere çıkar askerliği
canım çok incesin teşekkür ederim nur içinde yatsınlar inşallah,peygamber efendimize komşu olsunlar ....
inş hayatım saol
amiin..rica ederim ne olcakki ben arkadaşlarımınkinede okuyorum seninkinide kattım içine
canım çokkk sağol,ellerin dert görmesin güzel iş yerlerinde kalemler tutsun inşallah,bulgur çorbasını tam bilmiyorum,bide makarna,pilav ,hamurlu gıdalar yok anladığım kadarıyla ama yapılabilecek şeyller var hızlı kilo verdirir tahminimce protein ağırlıklı,sen ne kadar verdin?
6 yıldır beraberiz 2 yıldır nişanlıyız bizde herşey yoluna girsin diye bu kadar zaman bekledik aslında ilişkinin 4 yılı üniversiteydi zaten 2 yılda sınavdı askerlikti bekledik işte rabbim sonunda düzenli bi hayata kavuşabilceğimiz bir iş nasip etti bize ekimde de düğünümüz var inş sıkıntı çekmeden mutluluğa erişilmiyor eğer istediğiniz şekilde düzenininzi kurabilirseniz herşey tıkır tıkır ilerliyecektir
Belirsizlikler insanı çok yoruyor bunu en iyi ben bilirim ama rabbim çekilen sıkıntıların mükafatını veriyor eninde sonunda inş sizde bir an önce belirsizliklerden kurtulursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?