Uzun hikâye

Evet pişman olduğunu gormesem annemde gormese benden önce annem durdurmaz beni terapist gideceğim inşallah çok takintiliyim herseyi kafaya taka taka obsesif oldum temizlik yapmaktan kollarim kopacak yakında :temizlik: Kk da paylaşmak iyi dilekler almakta iyi geldi bana hele bu temizlik yapana bayıldım:KK70:
Kaç çocuğun var..unutmak mutlu olmak için kilittir..

İşte Allah ne büyük ki eşinizin ailesine torunlarınız sizi bilsin diye geliyorum dedirtmiş. Eşinizle,çocuklarınızla aktivitelerinizi çoğaltın derim eğlenip mutlu oldukça daha da unutmanız kolay olur o gunleri. Allah çocuklarını sana bağışlasın,hayırlı evlat olsunlar inşallah

Eşiniz yanınızda durmuş geçmişi düşünmek hiçbir zaman mutluluk getirmez şimdiye ve yavrularınıza bakın mutlu anne ancak mutlu bireyler yetiştirir mutsuzluğu öğretmeyin ne olur onlarında huzurlu mutlu yuva hakkı

Eşiniz sizin halinizi hiç mi görmedi,hiç mi sormadı? Annesi sonradan böyle olmadı ya,hep böyleydi,demedi mi hiç annesine eşime iyi davran diye. Birde dolduruşuna gelip kavga çıkarmış aklı evvel annesinin.
Bilemiyorum,o evden çıkmışsınız ama yerinizde olsam ziyarete dahi gitmem,torun görmek bile fazla böyle ağzı bozuk,kötü birine.
Dilerim bundan sonrasında mutlu olursunuz. Lütfen yüzgöz olmayın,mesafenizi hep koruyun.

Sevgili konu sahibi çok zor zamanlar yaşamışsın, sonuçta eşinle devam etmeyi seçmişsin.
Eşin de çok pişmanmış ve aranız iyiymiş maşallah.
O zaman düşünme ve unutmaya bak.
Sürekli aynı şeyleri hatırlatmak da aranızı bozmaktan başka işe yaramaz.
Zaten bebeğin de ek gıdaya geçmiş.
Olmazsa birkaç ay sonra sütten keser ilaç tedavisine başlarsın.
Hem okb hem depresyon var gibi duruyor, tek psikologla terapi değil psikiyatri de lazım sana.
Ne güzel annen deden hep arkanda, çok şanslısın aslında.
Geçmişi değiştiremeyeceğine göre unutmaya bak.

İşte Allah ne büyük ki eşinizin ailesine torunlarınız sizi bilsin diye geliyorum dedirtmiş. Eşinizle,çocuklarınızla aktivitelerinizi çoğaltın derim eğlenip mutlu oldukça daha da unutmanız kolay olur o gunleri. Allah çocuklarını sana bağışlasın,hayırlı evlat olsunlar inşallah
Evet bunu benim yanımda söyledi daha neler söyledi de karşısında anlayacak bi kadın yok malesef . Fırsat buldukça çocukları alıp çıkıyoruz uçurtma ucuruyoruz , piknik gidiyoruz sanırım evde yanlız kaldigimda düşünüp düşünüp sinirleniyorum sonra eşime kızıyorum

BAzen cahillik yapabiliyoruz, elimizde ki imkanları kullanamıyoruz
Keşke yaşanmasaydı ama artık önünüze bakın, eşiniz evlatlarınız var . Uzaksınız da
Daha bilinçli olun bundan sonra

Eşiniz sizin halinizi hiç mi görmedi,hiç mi sormadı? Annesi sonradan böyle olmadı ya,hep böyleydi,demedi mi hiç annesine eşime iyi davran diye. Birde dolduruşuna gelip kavga çıkarmış aklı evvel annesinin.
Bilemiyorum,o evden çıkmışsınız ama yerinizde olsam ziyarete dahi gitmem,torun görmek bile fazla böyle ağzı bozuk,kötü birine.
Dilerim bundan sonrasında mutlu olursunuz. Lütfen yüzgöz olmayın,mesafenizi hep koruyun.
evet haklısınız torun görmek bile onlara ödül vermek gibi geliyor bana da . esim gördü biraz gördüklerinde tepkisini koydu ama arada kaldı ve maddi manevi o evden cikamayiz diye korkmus çünkü işi yoktu babasının yanında yardım ediyordu liseyi annesi biraktirmis annemin bize sahip çıkacağını bilseydi ( bilmiyordum dedi) o eve asla girmezdik dedi olan benim psikolojime ve bütün esyalarima oldu

Sevgili konu sahibi çok zor zamanlar yaşamışsın, sonuçta eşinle devam etmeyi seçmişsin.
Eşin de çok pişmanmış ve aranız iyiymiş maşallah.
O zaman düşünme ve unutmaya bak.
Sürekli aynı şeyleri hatırlatmak da aranızı bozmaktan başka işe yaramaz.
Zaten bebeğin de ek gıdaya geçmiş.
Olmazsa birkaç ay sonra sütten keser ilaç tedavisine başlarsın.
Hem okb hem depresyon var gibi duruyor, tek psikologla terapi değil psikiyatri de lazım sana.
Ne güzel annen deden hep arkanda, çok şanslısın aslında.
Geçmişi değiştiremeyeceğine göre unutmaya bak.
Evet OKB ve ağır depresyon da var doktor 20 gün klinik yatırmak daha uygun olur dedi çocukları bırakıp hastaneye nasıl yatarım bilmiyorum inanin yaşadıklarım burdakilerle sinirli değil kapalı cezaevi gibiydi çok şükür arkamdalar duzelmek için iyi davranmaya çalışıyorum eşime bazen kızıyorum ama elimde değil

Annesi bana eziyet ederken gördü eşim annesine laf söylemeye başladı benim yanımda eşime tokat attı sinir krizleri geçirdi yani eşim ve kayinpederim de artık hakkından gelemiyor kayinpederim oturttu bizi ben bu kadını bu saatten sonra bosayamam ,olduremem bende bilmiyorum ne yapacağımı demişti biz 1 2 aylık evliyken aslında bana gıcık değil kadın böyleydi zaten böyle gidecek

BAzen cahillik yapabiliyoruz, elimizde ki imkanları kullanamıyoruz
Keşke yaşanmasaydı ama artık önünüze bakın, eşiniz evlatlarınız var . Uzaksınız da
Daha bilinçli olun bundan sonra sağolun teşekkür ederim artık daha bilincliyim gittiğimizde çok laibali olmuyorum nasılsın iyiyim sen nasılsın bu kadar eşim de akillandi beni yanlız bırakmıyor hiç. Olayların üzerinden 2 yıl geçti ama oraya gitmek iyi gelmiyor bana daha da azaltacagim gitmeyi

Eşiniz ilk zamanlar evlilik olgunluğuna erişememiş bir erkek gibi davranmış, arkanızda duramamış.
Ama sonrası çok güzel değil mi?
Hikayenizin mutlu devam etmesine sevindim gerçekten.
Lütfen unutun geçmişi. O insanlar yüzünden ruh sağlığınızı, hayata pozitif bakışınızı, çocuklarınızın mutluluğunu bozmayın.
Ailenizle daha çok vakit geçirin, eğlenin, paylaşın..
Maddi imkan buldukça eşyaları yenileyin, şimdi herşeyin kolayı var, taksit taksit halledersiniz. Eşya almak bile size iyi gelecek..

İlk fırsatta da terapi görün. Allahın izniyle yaralarınız iyileşecektir..
Mutluluklar dilerim

Eşiniz ilk zamanlar evlilik olgunluğuna erişememiş bir erkek gibi davranmış, arkanızda duramamış.
Ama sonrası çok güzel değil mi?
Hikayenizin mutlu devam etmesine sevindim gerçekten.
Lütfen unutun geçmişi. O insanlar yüzünden ruh sağlığınızı, hayata pozitif bakışınızı, çocuklarınızın mutluluğunu bozmayın.
Ailenizle daha çok vakit geçirin, eğlenin, paylaşın..
Maddi imkan buldukça eşyaları yenileyin, şimdi herşeyin kolayı var, taksit taksit halledersiniz. Eşya almak bile size iyi gelecek..

İlk fırsatta da terapi görün. Allahın izniyle yaralarınız iyileşecektir..
Mutluluklar dilerim
Eşya almaya perdeyle başladım taksitle aldık çok şükür gazetelerden kurtuldum dediğiniz gibi çok mutlu oldum perdeler gelince ama çok alınacak var daha zamanla olur inşallah dediklerinize dikkat edeceğim olan oldu zaten daha da uzatıp çocuklarıma zarar vermek istemem ama arada çok üzülüyorum ben ne yaptım ki onlara diyorum

Dedim eşime gitmek istemiyorum diye bakalım ne Olacak Ben istemedikten sonra zorla götürmez zaten çok sık ve cok kalmiyoruz 1 2 en fazla ama o evden öyle bir sogumusum ki bana dipsiz kuyu gibi geliyor

Eşya almaya perdeyle başladım taksitle aldık çok şükür gazetelerden kurtuldum dediğiniz gibi çok mutlu oldum perdeler gelince ama çok alınacak var daha zamanla olur inşallah dediklerinize dikkat edeceğim olan oldu zaten daha da uzatıp çocuklarıma zarar vermek istemem ama arada çok üzülüyorum ben ne yaptım ki onlara diyorum
Eşinizin 2 gidelim deyince siz birinde gidin.. Daha azaltın yani gitmeyi..

Bazı insanlar siz birşey yapmasanız da kötülük eder. Kötüdür çünkü. Onu sorgulamayın.
Siz iyi misiniz ona bakın. Siz iyi iseniz gerisi önemli değil. Şükredin kurtulmuşsunuz, geçmişi deşmeyin boşuna, olan size olur.
Eşinizle de tartışmayın artık bunlar yüzünden, o seçimini yapmış, birçok erkeğin yapmadığını yapmış..

Back
X