Kızlar benim liseden beri süren bir ilişkim var. İkimizde birbirimizin ilk aşkıyız.Çok şükür hiç bir sorunumuzda yok. 15 gün sonra askere gidiyor. Büyük ihtimal kısa dönem olacak. İnşallah dönüncede işler ciddiye binecek :116: Çevremde böyle uzun ilişkilerden sonra evlenenler hep büyük problemler yaşadı. Bana da iyi düşün diyorlar. Gerçi düşünecek bir şey yok ben çok mutluyum. Sorun yaşayacağımızı sanmıyorum birbirimizden sıkılmak gibi falan yani. Hatta tam tersi birbirimizi tanıdığımız için daha uyumlu olacağımıza inanıyorum. Bu konuda sizin fikirleriniz neler acaba?
Sinir oluyorum böyle genellemelerle konuşan insanlara. Hele ki uzun ilişkisi olan birine direk böyle bir şey neden söylenir ki?
Ben de uzun ilişki sonucu evlendim herkes de böyle derdi. Ya çekemiyo musunuz. Neyinin düşüncem 5 yıldır beraber bu adamla ve mutluyum. Sorun olsa kabahat olmasa kabahat valla. Yok uzun ilişkiler sonucu evlenenler ilk yıl boşanıyomuş. Herkesin agzında bu laf.
Ya kendi halam bile bunu dedi bana. Siz şimdi alışkanlıktan berabersiniz böyle uzayınca insanlar farkına varamıyomuş sorunların evlennce meydana çıkıyomuş. Bak bak sen yıllarn ilişki analistinden yorum geldi. Tamam halacım ayriliyim o zaman ben evlenmeden dogru söylüyosun dedim. Zönk diye kaldı :)
Her şey güzel diyince insanlar böyle oluyo. Sorun anlat istiyolar ya. Problemlerimizin olması insanları mutlu ediyor ve seve seve dinliyolar. Etrafımızda aslında dertlerimizi paylaşıcak çok insan var da mutlulugu paylaşıcak adam yok. Kursakta bırakmaya bayılırlar.
Sinirlendim ve konunu dagıttım kusura bakma canım ama sen de kimseyi dinleyip de kafanı takma :)
Çok garip, flört ederken alışkanlıktan berabersek evlenince neden beraber oluyormuşuz? Uzun süre flört etmeyenler aşktan, uzun süre flört edenler alışkanlıktan evleniyor. Yani şu '' sıkılma '' kelimesi sadece uzun süre flört edenler için geçerli..
Kısa flört edip evlenmiş insanlar hiç sorun yaşamıyor evliliklerin de hiç sıkılan, sevgisi biten, boşanan olmuyor. Hep uzun süre sevgili olanlardı zaten.
bizde eşimle 7 senelik bir birliktelikten sonra evlendik ama aşkım ilk günkünden daha fazla.onun ise benim onu sevdiğimden daha çok sevdiğini biliyorum.birlikte büyüdük biz.
saygı ve sevgi aranızda olsun bu oldukça ilişkinize hiçbir zarar gelmez.
içinizi ferah tutun.
mutluluklar dilerim.
Bence etrafınızın ne söyledigini kafanıza takmayın bazen sadece insan agzı varda konuşuyor diyorum herkesin ilişkisi kendine mutlu olanda vardır uzun ilişkide bıkıp sıkılan ayrılanda ama bana soracak olursanız henüz etrafımda çok uzun ilişki yaşayıp arkadaşlarım evlendi şuana kadar maşallah bir probleme şahit olmadın uzun ilişkilerde dediginiz gibi daha çok tanıyor kişiler birbirlerini huyunu suyunu biliyor aynı evin içindeki gibi olmasada kişi dogru insanı bulduysa zamanla neden sıkılsınki siz sıkıldınızmı hayır diyorsunuzki hiçbir sorunda yok ne kadar güzel ilk aşkınız buralara kadar gelmiş bir ilişki aklınızı kurcalamayın böyle şeylerle güzel düşünün güzel şeyler olacaktır Rabbimin izniyle inşallah sağsalim askerligini yapar gelir sevdiginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?