evet her zaman aynı noktaya geliyoruz ki en önemlisi 'saygı'. Saygı konusunda bir problemimizde yok çok şükür. Bu konuda hep dikkatli olduk.
Kaybetme korkusununda gerekliliğini her zaman savunurum. Bu korkuyu vermede de üstüme yokturAma bende nedense onu kaybetme korkusu yok. O kadar hissettirdi ki bana sevgisini. Bilmiyorum bu da yanlış bir şey mi ama. :26:
senin açından zevkli oluyordur daama dediğin gibi saygını kaybetmeyip gururunu incitcek davranışta bulunmuyorsan hiç bişycik olmaz, çok mutlu olursunuz inş.
birde sırf uzun çıktın diye gözü kapalı atma kendini içerisinde mantıkta olsun diyorduk arkadaşa zoruna gidiyordu anlamıyordu ama bizim kastımız mantık deyince multi milyarder olması değil, çoğu insan genelde çarpıtır mantık deyince sadece para gelir aklına ama öyle değil mantık deyince ailesi , görgüsü, yaşam tarzı , kültürü, inancı hepsi giriyor içine, bunların hepsi az çok uyumluysa mutluluk zaten gelir, ama tamamen akla fikre yatmayan tezatlıklar dolu durumun içine aman sevdim diye düşünmeden atlamak kendini yakmaktır bence, sonrası hüsran oluyor genelde, bence aileler az çok biliyor bu işleri bişy diyorlarsa bi bildikleri oluyor ve dedikleri çıkıyor , rızasını almak gerek diye düşünüyorum .
allah herkese hayırlı kapılar yazsın, helal süt emmiş içinde allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın bu çok önemli , iş sadece eşle bitmiyor çünki. tavsiyem bol bol gözlemleyin, sevgilinizi ailesini ,çevresini, ha birde evlenince düzelir tesellemesi çok yanlış maalesef .
aklıma gelenler bunlar , kızlarımıza ışık olur umarım , herkes mutlu olsun inş.
İnşallah hayırlısı gidip dönerler askerden.İnsanların böyle lafları kıskançlıktan ortaya attığını düşünüyorum. Mutlu çift görmeye dayanamıyor kimse mutlu musun kesin bir sorun var diyorlar. Bir arkadaşım bana ya siz nasıl bu kadar iyi anlaşabiliyorsunuz bence sen sevmiyorsun demişti saçmalığa bak ya. kendisi günde 3 öğün kavga ettiği için sevgilisiyle biz garip geliyorduk ona.
Yani diyeceğim o ki kesinlikle kimseyi umursamamak lazım ben bu konuda çok dertlendiğim için açtım konuyu ve herkesin benimle aynı düşündüğünü görmek mutlu etti beni. İnş. hepimizin mutluluğu daim olur.
Kızlar benim liseden beri süren bir ilişkim var. İkimizde birbirimizin ilk aşkıyız.Çok şükür hiç bir sorunumuzda yok. 15 gün sonra askere gidiyor. Büyük ihtimal kısa dönem olacak. İnşallah dönüncede işler ciddiye binecek :116: Çevremde böyle uzun ilişkilerden sonra evlenenler hep büyük problemler yaşadı. Bana da iyi düşün diyorlar. Gerçi düşünecek bir şey yok ben çok mutluyum. Sorun yaşayacağımızı sanmıyorum birbirimizden sıkılmak gibi falan yani. Hatta tam tersi birbirimizi tanıdığımız için daha uyumlu olacağımıza inanıyorum. Bu konuda sizin fikirleriniz neler acaba?
81 doğumluyuz eşimle...Ve Eşim 9 yıldır hayatımda her anımda....
Evleneli 5. senemize henüz girdik...
İlk görüşte aşık olan sayılı çiftlerdeniz biz,ilk birbirimizi gördüğümüz an evleneceğim (kadın-erkek) diyenlerdeniz...
Zaman geçtikçe dahada aşık,daha da sevdalı gidiyor hayatımız.
Gözümün içine baka baka konuşan,evin içinde bile beni 2 dk görmese peşimde dolanan deliler gibi aşık bir kocam var çok şükür.
Ve adımı unuttum desem?
Daha fazla bişey söylememe gerek kalmadı sanırım
nazarlardan esirgesin Rabbim
81 doğumluyuz eşimle...Ve Eşim 9 yıldır hayatımda her anımda....
Evleneli 5. senemize henüz girdik...
İlk görüşte aşık olan sayılı çiftlerdeniz biz,ilk birbirimizi gördüğümüz an evleneceğim (kadın-erkek) diyenlerdeniz...
Zaman geçtikçe dahada aşık,daha da sevdalı gidiyor hayatımız.
Gözümün içine baka baka konuşan,evin içinde bile beni 2 dk görmese peşimde dolanan deliler gibi aşık bir kocam var çok şükür.
Ve adımı unuttum desem?
Daha fazla bişey söylememe gerek kalmadı sanırım
Dun gece eşime bu tip bir soru sordum bu yuzden bı yorum yapacağım
Aşkım liseden beri tanışsaydık istermiydin dedim
İstemezdim çünkü insanın çocukluktan sonra kişiliği çok değişiyor ve o tip ilişkiler sağlıksız oluyor dedi başka yorumlarda yaptı ama özetle bu
Bende sonra düşündüm etrafımda bu şekilde evlenenler vardı daha sevgiliyken 30 yıllık karı koca gibi oluyolar bilmiyorum nasıl olur
Kızlar benim liseden beri süren bir ilişkim var. İkimizde birbirimizin ilk aşkıyız.Çok şükür hiç bir sorunumuzda yok. 15 gün sonra askere gidiyor. Büyük ihtimal kısa dönem olacak. İnşallah dönüncede işler ciddiye binecek :116: Çevremde böyle uzun ilişkilerden sonra evlenenler hep büyük problemler yaşadı. Bana da iyi düşün diyorlar. Gerçi düşünecek bir şey yok ben çok mutluyum. Sorun yaşayacağımızı sanmıyorum birbirimizden sıkılmak gibi falan yani. Hatta tam tersi birbirimizi tanıdığımız için daha uyumlu olacağımıza inanıyorum. Bu konuda sizin fikirleriniz neler acaba?
ben de herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum yazdıklarınıza bakılırsa hersey ilk günki gibi imza neyi değiştirir ki
Maşallah size ya.Uzun süren ilişkilerin böyle güzel devam ettiğini görmek o kdar güzel kii. Allah nazarlardan korusun aşkınızı.
Teşekkür ederim canım
Aminn güzel dualarına,darısı başına olsun inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?