Uzun ilişki evlilikleri hakkına ne düşünüyorsunuz???

kardeşim 15 yıl üzerine evlendi

onlar mutlu ama bana sıkıcı gelırdı sanırım

ben 1 sene içinde evlendim

Eski konumu pörtletiyorum.
Vallahi çok güzel oluyormuş uzun ilişki evliliği.
Ne boş konuşuyor insanlar. Bana bu konuyu açtıracak kadar beynimi yormuşlar.
İyi ki kimseyi dinleyen biri değilim.
Maşallah, daim olsun huzurunuz, mutluluğunuz inşallah.
Üstte kendi mesajımı gördüm; İşte yorumum da haklı çıktığım bir konu daha

Ben 10 sene cıktıgım adamla evlenmezdım
Model degıstırırdım cıddıyım ! Kı erkek olsam 10 sene cıktıgım kızla evlenme ıhtımalım hıc olmazdı

Ben 10 sene cıktıgım adamla evlenmezdım
Model degıstırırdım cıddıyım ! Kı erkek olsam 10 sene cıktıgım kızla evlenme ıhtımalım hıc olmazdı

demek istediğim tamda bu. Kişiden kişiye değişir. birileri sıkılıp mutsuz oldu diye evlenmeyin uzun ilişki sıkıyor diyorlardı.
Halbuki eşim 10 yıl diye gururla anlatıyor herkese. Bende mutlu oluyorum o böyle yapınca.
10 yıl deyince duygulanıyor birde şapşik.

evlilik oturana kadar mutlaka kavgalar olur.bende 7 yıl çıktım eşimle.ne kadar tanırsan tanı evde yaşamaya başladığın an alışma sürecene kadar mutlaka tatsızlık çıkıyor ki bence bu çokta normal.

aynen zaten sıfır problem, sıfır kavga, sıfır tartışma mümkün değil ki.
Hatta uzun süre tanıdıysan kızabileceğin yönlerini bile az çok tahmin ediyorsun.

Kızkardeşim in eşi de lise aşkıydı.8 yıl çıktılar. 12 yıldır da veliler. Aşklarına hayranım hala

4 sene çıktık 6 yıldırda evliyim hiçte sıkılmadım.eşimde benden sıkılmadı.insan sevdiğinden sıkılırmı.

Biz eşimle 7 yıl sevgililik sürecinden geçtik. Ufak tefek tatsızlıklar dışında çok şükür bir sorunumuz olmadı.
1 aydır evliyiz. Evet henüz cicim aylarındayızdır belkide.
Ama ben onunla 7 yıldır çok mutluyum ve mutlu olmaya devam ediyorum.
Uzun ilişkinin kalitesine bağlı birazcık bence bu.
Kaliteli zaman geçirdiğin insanla evlenmek(kendi adıma konuşuyorum)paha biçilemez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…