Uzun ilişki evlilikleri hakkına ne düşünüyorsunuz???

Evet ilişki uzadıkça yıpranma payı artıyor. Ama bu evlilikte de aynı. 1 yıllık evlilikle 10 yıllık bir mi. Bir günde bile neler yaşıyor insan. Kesinlikle dediklerinizde haklısınız. çok kavga çok trip çok ayrılık ilişkiyi sona götürür.

Çok mutlu olan da vardır, ilişki sırasında birbirini çok yıprattığı için evlenince çok mutsuz olan veya sıkılan da vardır. Bence genelleme yapılabilecek bir şey değil.

Ama şahsen ben ilk aşkımla evlenmek istemezdim, veya kimsenin ilk ve son aşkı da olmak istemezdim. Evlilik ciddi bir şey. Farklı insanlar da tanınıp bir şeyler paylaşılmalı ki, insan ne istediğini veya istemediğini tamamen anlasın ve kafasında tartabileceği başka şeyler de olsun.. Tabi benim fikrim sadece.

7 yıllık ililşki 1 buçuk yıllık evlilik 8 yıldır aynı insan ikimizde birbirimizin ilk aşkı
soruna gelince 8 buçuk yıllık evli gibiyiz adam bana arada "hacı nabıyon diyo "

Benim içinse onun ilk aşkı olmak çok daha özel. Benden önce kimsenin elini tutmamış olması çok anlamlı geliyor. :116: Oda bu durumdan çok memnun. Sadece bana aşkım dedin benim için çok değerli diyor mesela
kişide kişiye göre değişiyor tabi bunlar. önemli olan seninle aynı frekansta birini bulmak galiba

7 yıllık ililşki 1 buçuk yıllık evlilik 8 yıldır aynı insan ikimizde birbirimizin ilk aşkı
soruna gelince 8 buçuk yıllık evli gibiyiz adam bana arada "hacı nabıyon diyo "

Bunun sebebi arkadaş olabilmeniz bence. Sende gülerek anlattığına göre bunlar bile tatlı takılmalar birbirinize. Hep romantikte olunmaz ki eğlenmekte lazım birlikte.

Bunun sebebi arkadaş olabilmeniz bence. Sende gülerek anlattığına göre bunlar bile tatlı takılmalar birbirinize. Hep romantikte olunmaz ki eğlenmekte lazım birlikte.

canım benim eşimin romantik tarafı nadir tutarda genelde öküz takılır canımıniçi
ya şaka bi yana hevesimiz kaçmış bekle bekle onu hissediyorum sen uzatma elinden geldiğin kadar en fazla 3 yıl o da çok vıcık vıcık değilse ilişkin 1 yıllık evli olsak 1 yıldırda tanışsak eminimki hala çok aşık olurduk araya mantık girmez aşkın dibi girerdi anlatabildimmi

Son düzenleme:
Benimde 5 senedir sevgili olup evlenince çok çok iyi geçinenler olduğu gibi 2 ay sonra evleri ayırıp senesine de boşanan arkadaşlarım var. Bence mutsuzluk karşıdaki insanı seviyorum ben o da beni seviyor deyip her türlü dengesizliğini sorumsuzluğunu göz ardı etmekten kaynaklanıyor. Yani ben bu tür sorunlar yaşayanlarda bunu gördüm boşandıktan sonra aslında şöyle yapıyordu bana böyle diyordu böyle olacağı çok açıkmış ama görememişim aşk gözümü kör etmiş gibi şeyler söylüyorlar. Önce insan kendini tanımalı sonra karşısındakini ona göre değerlendirmeli. Sonuçta kimse mükemmel değil herkesin ufak tefek de olsa kusurları vardır önemli olan bizim nelere tahammül edip edemeyeceğimizi bilmemiz ve bunları çok iyi gözlemlememiz.
Bizde sevgilimle 8 senedir tanışıyoruz ama 4 senedir birlikteyiz. İnşallah bi iki seneye evlenip çok çok mutlu olacağız :)

Askerden dönsün hemen kaçırcam karar verdim

Her ilişki farklı. Herkesin problem anlayışı da farklı birinin gülüp geçebileceği biR olaya başka biri takıp problem haline getirebilir. Bu yüzden kimi ilişki yıllarca aynı kalıyor kimi 1 yılda tükeniyor.
Umarım hepimiz çok mutlu oluruz.

O zaman sorun yaşıycağını sanmıyorum canımm,evlilik müthiş bişey sevdiğin,yanında kendini güvende hissettiğin insanla..Saygı önemli,saygınızı yitirmediyseniz evliliğinizde çok güzel olur..

Evlilikteki problemlerin uzun yada kısa ilişki ile ilgisi yok diye düşünüyorum ben.

Kaç yıllık sevgili olsanızda aynı evde yaşamadığınız sürece tamamen tanımanız imkansız..

Evlendikten sonra erkek yada kadın değişiyorsa , aileler her şeye karışıyorsa , maddi yada manevi sorunlar yer alıyorsa işte o evlilikte sorunlar mutlaka çıkar..

Önemli olan saygı.Eğer aranızdaki saygıyı yitirmezseniz evliliğinizde çok güzel ilerler..

Arkadaşım bizde çok böyle tip insan var malesef. Kıssa süreli tanışıp evlensen, bu kadar az tanıdığın birine nasıl güveniyorsun, ne cesaret derler; uzun süreli tanıdığın olsa, birbirinizden kesin sıkılırsınız diye bir muhabbet döner. Kimse iyi bişey söylemiyor maşallah, herkes felaket tellalı.

Onu anca sen tanırsın, ilişkinizi sen bilirsin, kim ne demiş, kimin evliliği nasılmış hiç kafa yorma bence. Tüm çiftlere mutluluklar, tüm isteyenlere de hayırlı kısmetler inşallah

kesinlikle katılıyorum. Etrafımda okadar çok 2 ay içinde sözlenip 6 ayda evlenen varki. Neymiş birbinizi evliyken tanımak taha saglıklı olurmuş en azından boş günü olmazmış insanın. Uzun ilişkilerde gizem ortadan kalktığı için monoton bi evlilk olurmuş. zaten sonundada yürmezmiş. Önceden flörtmü varmış görücü usulu evlenenlerden feyz almamız lazımmış blaaa blaaa blaaaa

Aynen öyle. Düzgün giden birşeyler görünce tedirgin oluyor insanlar. Kesin bir tuhaflık var diyorlar. Ya çok tanımadılar ya da çok tanıdılar tadı kaçtı ayrılırlar. Kulak asmamaya çalışıyorum ben artık. He deyip geçiyorum.

Eski konumu pörtletiyorum.
Vallahi çok güzel oluyormuş uzun ilişki evliliği.
Ne boş konuşuyor insanlar. Bana bu konuyu açtıracak kadar beynimi yormuşlar.
İyi ki kimseyi dinleyen biri değilim.
Uzun ilişkiyle ,kısa ilişkiyle değil karakterlerle alakası var bunun.Sizin adınıza sevindim.

Uzun ilişkiyle ,kısa ilişkiyle değil karakterlerle alakası var bunun.Sizin adınıza sevindim.

ah ah aynen.
ama bir algı var ki uzun ilişkide taraflar birbirinden sıkılır diye. Özellikle erkek sıkılır diyorlardı bana.
beynimi yediler 9 yılda bitmiştir sizin aşkınız arkadaş olmuşsunuzdur falan filan.
geçen başka bir konuda söylemiştim. insanlar konuşurda konuşur.

O zaman ben 18 senelik evliyim ,eşim de benden sıkılmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…