- 26 Mayıs 2015
- 194
- 80
- 13
- 38
- Konu Sahibi AtesinAlevi
-
o zaman belkide dönüşü olmayan yolda gelemedidenemeye çıktıysa demek ki
Ayyy sakın kardeş hamilesin birde.Akşam eşime uzun ilişkinin sırrını anlatsam mı?
İlişki uzun olabilir ama evlilik kısa sürer diyorsun yaniAyyy sakın kardeş bide hamilesin birde.
İstersen anlat ama kapıyada ambulans çağır adam bu anlattıklarını duydugunda cinnet geçirmesin
3.kişiyi bulmakla meşgul heral kolay değil zira kimse kabul etmez cinsellik tabu hala bizde aşmamıkonu sahibi yaşıyormusun
Sanırım öyle ama, sen merak ettin diye ben deniyim istersen daha kolay kaçarım en azından elindenİlişki uzun olabilir ama evlilik kısa sürer diyorsun yani
Benim yüzümden bir yuva yıkılmasın dayanamamSanırım öyle ama, sen merak ettin diye ben deniyim istersen daha kolay kaçarım en azından elinden
Mesaj attım sordum. nasıl yani,ne diyosun diyo idrak yolları dıkandı adamındaBenim yüzümden bir yuva yıkılmasın dayanamam
denemeye çıktıysa demek ki
ben o muhabbeti bilmiyom canım damacana yı maalesef
meselaKonu fake zaten belli o ama...
Grup seks bana saçma geliyor. Ona gelene kadar daha başka güzel fanteziler de var.
Tombala oynayacak arkadaşlar arıyorum. Ooo yaratıcı oldu bu
KK kadınları uyandı artık, malzeme vermedikleri için epeydir KK başlığı yok ekşide.Hoşgeldin sevgili ekşici, bakalım kaç yorumdan sonra ekşisözlükte başlık açacaksın? Bari bu kadar belli etmeyin yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?