- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
- Konu Sahibi AtesinAlevi
-
44 te tehlikeli ,17 18 de mazallah kalp tutar hık diye gider heycandanhahahahahaha sende inandınmı be canım :))))
kim bilir kaç yaşında 17-18 muhtelenmen 16,5
he ablaları öğrenmek istiyo çocuk yardımcı olsanıza iştee44 te tehlikeli ,17 18 de mazallah kalp tutar hık diye gider heycandan
Ben bilmem öyle ayıp şeyler beyim kızarhe ablaları öğrenmek istiyo çocuk yardımcı olsanıza iştee
o napcak ooo :)Aaaa aklıma bi fikir geldi. Damacana da alın yanınıza o da ayrı bi renk katar
Tabu konu sahibi abi için bir oyun şekli 3 kişiyle oynanır zaten. Tabuya 3. şart
Mesela Brad Pitt ve Angelina Jolie uzun ilişkilerini grup sekse borçlu.
Adam haklı hanımlar dağılalım
fikir veriyorum prostat ol inşallah HüsamettinBir yılı aşkın süredir ruhsal duygusal ve fiziksel uyumda üst düzey bir ilişki yaşıyorum. Ben de sevgilim de bu mükemmel birlikteliğin diğer bütün ilişkiler gibi tükenip bitmesini istemiyoruz. Mutlu ve uzun birliktelik için ne yapmamız gerektiğini soruyoruz hayata.Sonuç olarak gördük ki ilişkilerin en büyük düşmanı sahiplenmek. Sahip olmak istedikçe aslında eşimizi kaybettiğimizi , onun özgürlüğünü elinden aldıkça kendimizin de tutsa olduğumuz kanısına vardık. Bu yok edici duyguyu ise threesome (üçlü cinsel ilişki) ve grup seks ile aşabileceğimizi düşündük. Böylece en büyük tabu olan seks konusunda ve paylaşım konusunda açılım yapabileceğimizi ve ilişkimizi uzun süre bu yıpratıcı etkiden koruyabileceğimizi düşündük.
Cinsi sapkınlık olarak düşünülen bu durumun aslında özgürlük yarattığını düşünen biz bu konuda diğer insanların fikirlerini ve yorumlarını merak ediyoruz.
fikir veriyorum prostat ol inşallah Hüsamettin
fazla okumak beyinde kalıcı hasarlara sebebiyet veriyor bu kadar çağdaşlaşmaya lüzum yoktu doğal sınırlarına ulaşmışsın evladım fethedilecek toprağın kalmamışBu durumu cinsel fantezi olarak görmüyorum. Tabi ki fanteziler kişiyi bağlar. Ben felsefi boyutuyla daha çok ilgileniyorum. İlişkilerin bitme sebebini düşündükçe bu fikir ortaya çıktı. Ne kadar çok farklı görüş alırsam düşüncelerimi geliştirebilirim.
o napcak ooo :)
gerizekalıBir yılı aşkın süredir ruhsal duygusal ve fiziksel uyumda üst düzey bir ilişki yaşıyorum. Ben de sevgilim de bu mükemmel birlikteliğin diğer bütün ilişkiler gibi tükenip bitmesini istemiyoruz. Mutlu ve uzun birliktelik için ne yapmamız gerektiğini soruyoruz hayata.Sonuç olarak gördük ki ilişkilerin en büyük düşmanı sahiplenmek. Sahip olmak istedikçe aslında eşimizi kaybettiğimizi , onun özgürlüğünü elinden aldıkça kendimizin de tutsa olduğumuz kanısına vardık. Bu yok edici duyguyu ise threesome (üçlü cinsel ilişki) ve grup seks ile aşabileceğimizi düşündük. Böylece en büyük tabu olan seks konusunda ve paylaşım konusunda açılım yapabileceğimizi ve ilişkimizi uzun süre bu yıpratıcı etkiden koruyabileceğimizi düşündük.
Cinsi sapkınlık olarak düşünülen bu durumun aslında özgürlük yarattığını düşünen biz bu konuda diğer insanların fikirlerini ve yorumlarını merak ediyoruz.
Tombala oynayacak arkadaşlar arıyorum. Ooo yaratıcı oldu buOkeye 4 .aranıyor ilan vereyim bende
ben o muhabbeti bilmiyom canım damacana yı maalesefZamanında bu kadar ilgi gördüğüne göre bi işlevi olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?