- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
- Konu Sahibi AtesinAlevi
-
ne demş Can Yücel bağlanmayacksın birine öyle körü körüne, iyiki benimsin değil benimlesin demek önemli bence..Ama ılıskıyı yıpratmamak adına 3 lu 5 li takılmakta bence sadakatsızlık olur, boyle brı fantazınız varsa ılsıkı yasamayın gunubırlık takılın derım ben sızeBir yılı aşkın süredir ruhsal duygusal ve fiziksel uyumda üst düzey bir ilişki yaşıyorum. Ben de sevgilim de bu mükemmel birlikteliğin diğer bütün ilişkiler gibi tükenip bitmesini istemiyoruz. Mutlu ve uzun birliktelik için ne yapmamız gerektiğini soruyoruz hayata.Sonuç olarak gördük ki ilişkilerin en büyük düşmanı sahiplenmek. Sahip olmak istedikçe aslında eşimizi kaybettiğimizi , onun özgürlüğünü elinden aldıkça kendimizin de tutsa olduğumuz kanısına vardık. Bu yok edici duyguyu ise threesome (üçlü cinsel ilişki) ve grup seks ile aşabileceğimizi düşündük. Böylece en büyük tabu olan seks konusunda ve paylaşım konusunda açılım yapabileceğimizi ve ilişkimizi uzun süre bu yıpratıcı etkiden koruyabileceğimizi düşündük.
Cinsi sapkınlık olarak düşünülen bu durumun aslında özgürlük yarattığını düşünen biz bu konuda diğer insanların fikirlerini ve yorumlarını merak ediyoruz.
Boşver bilme daha iyi. Ben tum dedelerden soğudum sonrasında
Ayyy bide yaş 44 he maşallah maşallah ateş sizi çağırıyoBir yılı aşkın süredir ruhsal duygusal ve fiziksel uyumda üst düzey bir ilişki yaşıyorum. Ben de sevgilim de bu mükemmel birlikteliğin diğer bütün ilişkiler gibi tükenip bitmesini istemiyoruz. Mutlu ve uzun birliktelik için ne yapmamız gerektiğini soruyoruz hayata.Sonuç olarak gördük ki ilişkilerin en büyük düşmanı sahiplenmek. Sahip olmak istedikçe aslında eşimizi kaybettiğimizi , onun özgürlüğünü elinden aldıkça kendimizin de tutsa olduğumuz kanısına vardık. Bu yok edici duyguyu ise threesome (üçlü cinsel ilişki) ve grup seks ile aşabileceğimizi düşündük. Böylece en büyük tabu olan seks konusunda ve paylaşım konusunda açılım yapabileceğimizi ve ilişkimizi uzun süre bu yıpratıcı etkiden koruyabileceğimizi düşündük.
Cinsi sapkınlık olarak düşünülen bu durumun aslında özgürlük yarattığını düşünen biz bu konuda diğer insanların fikirlerini ve yorumlarını merak ediyoruz.
Eh bi de şu söz var kırkından sonra azanı teneşir paklarAyyy bide yaş 44 he maşallah maşallah ateş sizi çağırıyo
cadı kazanı 44 ü nerden okudunAyyy bide yaş 44 he maşallah maşallah ateş sizi çağırıyo
Ayyy bide yaş 44 he maşallah maşallah ateş sizi çağırıyo
Üyeliğine baktım hakkında kısmında yaş 44 yazıyoducadı kazanı 44 ü nerden okudun
Tabu konu sahibi abi için bir oyun şekli 3 kişiyle oynanır zaten. Tabuya 3. şart44 kere maş. tabu aşılmamış yerle yeksan edilmiş
İnşallah diyelimEh bi de şu söz var kırkından sonra azanı teneşir paklar
hahahahahaha sende inandınmı be canım :))))Üyeliğine baktım hakkında kısmında yaş 44 yazıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?