Uzun ilişkiden çıkmış bir adamı sevmek çok mu zor? :(

Bence öyle. Sen de üstüne düşmeyince bozulmuş muhtemelen. Ya da diğer taraf yeşil ışık yaktı oraya doğru çevirdi rotasını. Başka seçenk yok.
Boşver zaten her iki durumda da kişiliği oturmamış bir adam var karşında. Başlamadan bitmesi senin açından iyi bile olmuş.

Daphne du maurie'nin Rebecca romanını biliyor musunuz? Belki filmini seyretmissinizdir.
Bilmiyorsanız, okuyun. Ben anlatıp spoiler vermiş olmayayım.
Uzuun beraberlikler, nikahli ya da değil, tabii ki iz bırakır.
Ama bazıları nefretten başka duygu bırakmıyor.
Eski ilişkisini hatirlayinca sadece midesi bulanan insanlar da var.

ne çabuk unuttuda senle beraber şuanda ..
herşey zamanla düzelir,acele nee ..
iki gün sonra ben onu seviyorum derse şaşırmam ..

Her insanın hayatına birileri girer çıkar.Kimse ilk sevdiği ilk gördüğüyle evlenmiyor.Bırak uzun ilişkiyi uzun evlilik yaşamış,o evlilikten kuvvetli bir bağı,çocuğu olan insan bile ayrılıp evleniyor.O yüzden kimseyi yok uzun ilişki yaşamış,yok kısa ilişki yaşamış diye sınıflandırmamak gerek.Karakterne bakmak gerek.Uzun ilişkide yaşar,daldan dala konan ilişkide.
Burda yanlış olan,sen hem de hiç kimseyle daha önce sevgili olmamışken bu kadar çabuk kendini kaptırmış olman.Dur bismillah ya.10 gün 1 hafta 3 gün yani.Sna sama sapan yakınlaşmalar ümitler ....
Sonrada bir akşam,eskileri unutamamışta mış mış.Herhalde kafası kıyaktı.Unutamamış dahi olsa,sana bunu yansıtmasının anlamı var mı.Çünkü çok kolay gördü seni.Cesaretle söyleyebiliyor.Unutamadıysa defolsun gitsin ona.
Bak güzelim kimseye birşeyi unutturmaya,aşk acıını dindirmeye,kendine bağlama zahmetine girmeye mecbur değilsin.Yahu 10 günde nasıl tanıdın bu insanı.Nedir ne değildir de,eski aşk acısıyla uğraşacaksın.Bu kadar zamanda hiçbir erkekle elele tutuşup,ciddi düşünüp öptürtecek kadar yakın olma.

Haklısınız ama zaten ilk kez böyle bir şey yaptım ben de kendimi kötü hissettim bi açıdan ama gerçekten etkilenmiştim ve gerçekten içten ve samimi davrandındaha önce kimsenin elini bile tutmadım neden ona güvendim bilmiyorum..

Etrafta öyle gurursuz kadın çok benim ona anlayış göstermemi görmezden gelmemi bekledi muhtemelen dediğiniz gibi oldu olucak gel beraber içelim dertleşelim mi diyecektim yaptığı gerçekten ayıp

Tecrübeler,hatalarla örenilir.Bunlar tecrüben olsun.

Demem oki sen istersen hersey olur yeterki kalpden iste Allah sana onu veriyo. Ha ama baktinki degmiyo bırak gitsin bi gelecek goremiyosan bırak gitsin ama daha iki ay önce uzun bi ilisk8den çıktı diye onu yargılama bence

Haklısınız ama buna benim gücüm yetmez çok hassas ve duygusalım yani o periyodik olarak onu hatıeladığını falan söylicekti muhtelemwn gerçekten her yçnden birbirimize benziyorduk istediğim gibi biriydi keşke böyle olmasaydı

Canım, tüm içtenliğimle söylüyorum. Çok üzer seni bu çocuk, çok yıpratır... Bırak. Kendi hayatına kendi yoluna daha sağlıklı ruh haline sahip biriyle bak... Şuan ilişki konusundaki durumu, geçmiş alışkanlıklarından ötürü ruhunu kalbini acıtıyo dmekki hala o çocugun. Mahveder seni, yapma bunu kendine.

Keşke tatlım ama bazen hayat bize isyediklerimizi vermiyor malesef üzme kendini akışına zamana bırak sende

Hayır en son anlattığımdan sonra bisey olmadı konusmadık
belki sizin onun üzerine düşmenizi bekliyordur
çünkü 5 yıllık bir ilişkisi olmuş.
5 yılı onun için kim bilir nasıl geçti. bi çırpıda unutulması mümkün değil .
yani ben biraz uzak durun derim .
ne yapacağı belli olmaz çünkü

Erkekler bizim gibi değil, kadın 5 yıllık ilişkisini unutamaz ama erkekse unutmuş olabilir pekala. Belki de işler iyice laçkalaştı , sinirleri yıprandı, boşverdi geçti. 10 yıllık ilişkiis biten erkek arkadaşım, 1 ay sonra tanıştığı birinden hoşlanmaya başladı. ,

Yani bilemeyiz, belki unuttu geçti gitti, belki unutamadı hala içi acıyor. Lakin her iki durumda da insan ayrılıktan yıpranıyor, mutsuz oluyor. 2 ay da çok uzun bir süre değil. Yine de seninle kopmak istemiyor, seni kaybetmek istemiyor gördüğm kadarıyla.

Bence kuzum bekle, biraz kendini toplasın, kafasını dinlesin, ayrılığı iyice atlatsın , kafası net gelsin.

kendisi mi ayrilmis, yoksa kiz mi terketmis, o onemli.
kiz terkettiyse, her an geri alabilir. O gece de oyle birsey yasamis olabilirler aralarinda. Taze bitmis iliskilere guvenmem.
bence sen bu konunun disinda dur, birak kendisi gelsin eger gelecekse..

Haklısın baslamadan bitmesi bu acıdan iyi biraz zaman gecince olsa ben daha fazla bağlandığımda daha cok yıpranırdım

Kafası karışık insan ne yöne gideceğini kestiremez. Doğruyu yanlışı ayırt edebilecek konumda olsaydı sana eskiyi hatırladım falan demezdi sanırım. Adeta karşıdan sinyal alsa dönecek gibi....
Yol yakınken bitmesi iyi olur. Şu an sadece kırgınlık olur içinde.Ama ilerleseydi daha kötü duygular yaşardın....
Allah yolunu açık etsin de ... GİTSİN

Kesin olan seni beğendiği.Ama bu kadar henüz.Eğer sen onu arayıp üstüne gitmezsen o seni muhtemelen arar ama sen artık daha yavaş ve mesafeli hareket etmelisin.Seni etkilemek için o kadar çok uğraşmalı ki eski sevgiliyi düşünmeye fırsat bulamamalı.Bir hafta içinde elini verirsen çantada keklik olursun o da hemen seni artık elde ettiğini düşünüp rahatlar ve geçmişin anılarına dalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…