- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Bence öyle. Sen de üstüne düşmeyince bozulmuş muhtemelen. Ya da diğer taraf yeşil ışık yaktı oraya doğru çevirdi rotasını. Başka seçenk yok.Ben 20 o 23 yaşında açıkçası anlam veremedim neden böyle dediğini. Dediğiniz gibi tamam hatırlamış olabilir ama bunu bana söylemesi gereksiz ce terbiyesizce bişey zatwn o anın şokuyla ne düşünceğimi bilemedim ne yapmaya çalıştığını da anlamadım. Benimle ilgilen demeye mi çalışmış yani?
Şuanda beraber degiliz zatenne çabuk unuttuda senle beraber şuanda ..
herşey zamanla düzelir,acele nee ..
iki gün sonra ben onu seviyorum derse şaşırmam ..
İrtibat demeyelimde (sürekli mesajlaşmıyoruz) aşkı depreştiği zaman mesajlar gönderir veya en son neler yaptığından bahseder bana sorar o kadar.Su an irtibatta misiniz peki?
Her insanın hayatına birileri girer çıkar.Kimse ilk sevdiği ilk gördüğüyle evlenmiyor.Bırak uzun ilişkiyi uzun evlilik yaşamış,o evlilikten kuvvetli bir bağı,çocuğu olan insan bile ayrılıp evleniyor.O yüzden kimseyi yok uzun ilişki yaşamış,yok kısa ilişki yaşamış diye sınıflandırmamak gerek.Karakterne bakmak gerek.Uzun ilişkide yaşar,daldan dala konan ilişkide.
Burda yanlış olan,sen hem de hiç kimseyle daha önce sevgili olmamışken bu kadar çabuk kendini kaptırmış olman.Dur bismillah ya.10 gün 1 hafta 3 gün yani.Sna sama sapan yakınlaşmalar ümitler ....
Sonrada bir akşam,eskileri unutamamışta mış mış.Herhalde kafası kıyaktı.Unutamamış dahi olsa,sana bunu yansıtmasının anlamı var mı.Çünkü çok kolay gördü seni.Cesaretle söyleyebiliyor.Unutamadıysa defolsun gitsin ona.
Bak güzelim kimseye birşeyi unutturmaya,aşk acıını dindirmeye,kendine bağlama zahmetine girmeye mecbur değilsin.Yahu 10 günde nasıl tanıdın bu insanı.Nedir ne değildir de,eski aşk acısıyla uğraşacaksın.Bu kadar zamanda hiçbir erkekle elele tutuşup,ciddi düşünüp öptürtecek kadar yakın olma.
Bence öyle. Sen de üstüne düşmeyince bozulmuş muhtemelen. Ya da diğer taraf yeşil ışık yaktı oraya doğru çevirdi rotasını. Başka seçenk yok.
Boşver zaten her iki durumda da kişiliği oturmamış bir adam var karşında. Başlamadan bitmesi senin açından iyi bile olmuş.
Tecrübeler,hatalarla örenilir.Bunlar tecrüben olsun.Haklısınız ama zaten ilk kez böyle bir şey yaptım ben de kendimi kötü hissettim bi açıdan ama gerçekten etkilenmiştim ve gerçekten içten ve samimi davrandındaha önce kimsenin elini bile tutmadım neden ona güvendim bilmiyorum..
Bi çoğumuz uzun süreli ilişkiler yaşadık tatlım am geciyo eğer hayatını devam ettirecegin biri olarak görüyosan savaş. Mesela ben kendimden örnek vereyim benimde dört senelik bir ilişkim vardı ayrıldık ilk sevdiğim olduğu için ben kimseyi sevemem diye dusunuyodum sonra karşıma bi cocuk çıktı tanıştık ve gordumki dört sene benim gözümü aşk kör etmiş aslında dört senem sadece degmeyecek biri yuzune boşa geçmiş karsima cikan cocugunda senelerdir iliskisi vardi ve cok sevmis ama o deger bilmemis neler çekmiş bende senin gibi baslarda acaba hala o kızı düşüncelere kapiliyodum ama ortada hic bisey yokken. Hic yalniz birakmadim onu hep yak i ninda olmaya calistim destek oldum oda ugrasimi gordukce daha cok uzerime düştü ve suan bu bahsettigim cocukla 8 aylık evliyim Allahım bozmasin cokda mutluyuz
Demem oki sen istersen hersey olur yeterki kalpden iste Allah sana onu veriyo. Ha ama baktinki degmiyo bırak gitsin bi gelecek goremiyosan bırak gitsin ama daha iki ay önce uzun bi ilisk8den çıktı diye onu yargılama bence
Peki en son ne konustunuz? Aradı mı ?Haklısınız ama buna benim gücüm yetmez çok hassas ve duygusalım yani o periyodik olarak onu hatıeladığını falan söylicekti muhtelemwngerçekten her yçnden birbirimize benziyorduk istediğim gibi biriydi keşke böyle olmasaydı
Hayır en son anlattığımdan sonra bisey olmadı konusmadıkPeki en son ne konustunuz? Aradı mı ?
Keşke tatlım ama bazen hayat bize isyediklerimizi vermiyor malesef üzme kendini akışına zamana bırak sendeHaklısınız ama buna benim gücüm yetmez çok hassas ve duygusalım yani o periyodik olarak onu hatıeladığını falan söylicekti muhtelemwngerçekten her yçnden birbirimize benziyorduk istediğim gibi biriydi keşke böyle olmasaydı
belki sizin onun üzerine düşmenizi bekliyordurHayır en son anlattığımdan sonra bisey olmadı konusmadık
İrtibat demeyelimde (sürekli mesajlaşmıyoruz) aşkı depreştiği zaman mesajlar gönderir veya en son neler yaptığından bahseder bana sorar o kadar.
Benim ona karşı hislerim yok.
Haklısın baslamadan bitmesi bu acıdan iyi biraz zaman gecince olsa ben daha fazla bağlandığımda daha cok yıpranırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?