Uzun ilişkiden sora yeni ilişki

aloneteacher

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
118
30
13
36
Kızlar merhaba 7 yıl kadar olan ilişkim yaklaşık 2 ay önce bitti ben ayrılma kararı aldım. Tabi ilişki sürecinde de ayrıl barış durumlarımız oldugu icin su an yine acaba tekrar barışır miyiz olur mu diye düşüncelerim kafamın bi ucunda oluyor ister istemez.
Benim merak ettigim uzun ilişkiden sora yeni bi insana alışmak zor mu ? Etrafımdaki çoğu kişi uzun ilişkiden sora yeni birisine alışmanin çok zor olduğunu söylüyor siz ne düşünüyorsunuz? Bazen yanlış mı yapıyorum acaba diye kendimi sorguluyorum 26 yaşındayım. Yeni bi ilişki için sizce ne kadar süre geçmesi gerek . Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Kızlar merhaba 7 yıl kadar olan ilişkim yaklaşık 2 ay önce bitti ben ayrılma kararı aldım. Tabi ilişki sürecinde de ayrıl barış durumlarımız oldugu icin su an yine acaba tekrar barışır miyiz olur mu diye düşüncelerim kafamın bi ucunda oluyor ister istemez.
Benim merak ettigim uzun ilişkiden sora yeni bi insana alışmak zor mu ? Etrafımdaki çoğu kişi uzun ilişkiden sora yeni birisine alışmanin çok zor olduğunu söylüyor siz ne düşünüyorsunuz? Bazen yanlış mı yapıyorum acaba diye kendimi sorguluyorum 26 yaşındayım. Yeni bi ilişki için sizce ne kadar süre geçmesi gerek . Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

daha çok gençsin emin ol alışırsın başka birine de, ben böyle bi sürenin varlığına inanmıyorum zaten 2 ay geçmiş bile, hala onu düşünüyor olman yanlız olmandan kaynaklanıyor, bence başka adalar için gözünü gönlünü aç artık...

Bence en az 1 yıl beklemeli, eski ilişkinin tüm izlerini hayatından silmelisin. Aklında küçücük bile bir soru işareti kalsa hayatına yeni girecek kişiye yazık olur

1 yıl çok uzun değil mi :( artık ben hayatımı ertelemek istemiyorum olan hep benim zamanıma oldu ona üzülüyorum. Ama aklımda soru işareti kalmamalı tabi ki haklısınız.

İlişkinin nasil bittiği önemli. Tüm gemiler yakılmadıysa barışma ihtimalini değerlendirin.

Yok aldatılma gibi ağır bir durum varsa tamamen bitirin ve geri dönüp bakmayın. Yenisine de alışırsınız, içiniz ısınsın yeter ki.

Merhem olarak bakmiyosan yeni kisiye zor degil. Öncelikle kafanda bitirip, tum umutlarini öldürmen lazim. Sonrasi zaten kolay. Acaba ayrıldığın sevgilin de senin gibi mi dusunuyodur? Aman alisamam diyip baskalarini eliyo mudur direk? Hic sanmiyorum.

daha çok gençsin emin ol alışırsın başka birine de, ben böyle bi sürenin varlığına inanmıyorum zaten 2 ay geçmiş bile, hala onu düşünüyor olman yanlız olmandan kaynaklanıyor, bence başka adalar için gözünü gönlünü aç artık...

Teşekkür ederim evet daha önce de ayrıl barış durumu olduğu için ben yine acaba mi diyorum.. Bugüne kadar hiçbir zaman başka adaylara şans vermedim artık yanlış mı yaptım diye sorgularken buluyorum kendimi. Benimle ilgilenmek isteyenler oluyor ya da aileme söyleyen ama ben hala görüştügüm biri var diyip kestirip atıyorum:(

1 yıl çok uzun değil mi :KK43: artık ben hayatımı ertelemek istemiyorum olan hep benim zamanıma oldu ona üzülüyorum. Ama aklımda soru işareti kalmamalı tabi ki haklısınız.
Ama 2 ay olmuş hala onunla ilgili düşünceler dönüyor kafanda. Bunların bitmesi gerekmez mi? Ha ilişki sürerken kendi kendisini tüketmişse, zaten herşeyi tüketip öyle ayrılmışsanız süre daha kısa olabilir tabi. Önemli olan kafanın ve kalbin boş olacağı ana kadar beklemek

İlişkinin nasil bittiği önemli. Tüm gemiler yakılmadıysa barışma ihtimalini değerlendirin.

Yok aldatılma gibi ağır bir durum varsa tamamen bitirin ve geri dönüp bakmayın. Yenisine de alışırsınız, içiniz ısınsın yeter ki.

Açıkçası ailem işin içine girince ben daha net oldum . Ailem son kararı bana bıraktı .Aldatma vs yok ama inat yaptı bana göre yapmaması gereken bi konuda o durum beni çok soğuttu tekrar ısınır miyim bilemiyorum

Teşekkür ederim evet daha önce de ayrıl barış durumu olduğu için ben yine acaba mi diyorum.. Bugüne kadar hiçbir zaman başka adaylara şans vermedim artık yanlış mı yaptım diye sorgularken buluyorum kendimi. Benimle ilgilenmek isteyenler oluyor ya da aileme söyleyen ama ben hala görüştügüm biri var diyip kestirip atıyorum:KK43:

bence görüş zaten bi kaç kere kahve içmeye çıkmak ilişki değildir, herkes yuva kurmanın peşinde mümkün olan en iyi adayı arayıp bulacaksın tabii, eskiye saplanıp kalma derim, zaten ilişkiye başladığınızda yaşın 19 muş, şuan bambaşka bi insansın muhtemelen

23 yasindayim, 2.5 sene birlikteligimizin sonrasinda ayrildik. bi sene gecti ama ben hâlâ onu dusunuyorum.
bende bilmiyorum tekrar baska biriyle yeniden nasil baslayacagimi.

Uzun ilişkiden sonra kendini bekleme moduna almaktan yanayım.
3 sene (bu süre çok fazla ) sap gezdim ama iyi etmişim, pişman değilim.:KK70:

Canim ben zaten 4 yıldır atandıgim yerde gezdim tozdum artık evlilik moduna giresim var o yüzden çok vakit kaybetmeyim diyorum:)))

Bunun süresi şu su busu yok.Kişilerle alakalı.Taze kan iyidir.

bu kişiye göre değişir . kendimden örnek verirsem 3 yıllık ilişkim bittikten sonra kafamda asla tekrar onunla barışma düşüncesi yoktu . zaten ayrılık kararını aldığımızda ikimizde de bitmişti birçok şey 5 ay sonra başka birisi girdi hayatıma hatta 1 hafta önce de nişanlandık ... insan güzel şeylere çabuk alışıyor . eski sevgilim asla aklıma gelmiyor . karşına anlaşabileceğini düşündüğün biri çıkarsa erteleme tanışmaktan bir şey çıkmaz. ayrıca ayrıl barış bir ilişkiniz varmış bana kalırsa kapat artık o defteri.

Açıkçası ailem işin içine girince ben daha net oldum . Ailem son kararı bana bıraktı .Aldatma vs yok ama inat yaptı bana göre yapmaması gereken bi konuda o durum beni çok soğuttu tekrar ısınır miyim bilemiyorum

Çok da mühim bir mesele yokmuş o zaman. Bunlar halledilebilir şeyler bana göre. Tekrar ısınıp ısınmayacağını da denemeden bilemezsin. Bir şans daha verebilirsin bence.

bence görüş zaten bi kaç kere kahve içmeye çıkmak ilişki değildir, herkes yuva kurmanın peşinde mümkün olan en iyi adayı arayıp bulacaksın tabii, eskiye saplanıp kalma derim, zaten ilişkiye başladığınızda yaşın 19 muş, şuan bambaşka bi insansın muhtemelen

Evet çok haklısınız 20 yaşındaki düşüncelerimle şu an çok farklı . Ben fazla sadik kaldım hep arkadaşlarım bile buna dikkat etmişler. Şu an sosyal hesaplarımdan bi erkeği onaylarken bile 40 kez düşünüyorum. Annem de başka insanları değerlendirmem gerektiğini düşünüyor . Birine saplanıp kaldın diyor

Canim ben zaten 4 yıldır atandıgim yerde gezdim tozdum artık evlilik moduna giresim var o yüzden çok vakit kaybetmeyim diyorum:)))

Zaten benim basettiğim süre çok fazla. Normal değil yani. Bence haklısın ama evleneceğim diye körü körüne gitme nolur.
İşaretleri görmezden gelmeyin. Evlenip mutsuz olmaktan iyidir. En azından hala gezer tozarsın.

Çok da mühim bir mesele yokmuş o zaman. Bunlar halledilebilir şeyler bana göre. Tekrar ısınıp ısınmayacağını da denemeden bilemezsin. Bir şans daha verebilirsin bence.

Aslında 6 ay önce ben kesin bitirme kararı almıştım ve bi şekilde erkek arkadaşımın ısrarıyaa son bi şans verdim kendimce hemen olmasa da sonradan ısındım ama tekrar o şansı vermek gerek mi bilmiyorum . 1 aydır hiçbir şekilde konuşmuyoruz yani bu kadar süre aramayan insan aramasın bidaha diyorum kendimce

Zaten benim basettiğim süre çok fazla. Normal değil yani. Bence haklısın ama evleneceğim diye körü körüne gitme nolur.
İşaretleri görmezden gelmeyin. Evlenip mutsuz olmaktan iyidir. En azından hala gezer tozarsın.

Tabiki canm asla öyle bse yapmam:) Sadece değerlendirsem mi acaba diye düşündüm yoksa ailem de diyor oturur evinde paranı harcar yer içersin diye:)

Back
X