• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ilişkisi bitenler yardım edin lütfen?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beş senedir birlikteymişsiniz sonra birden, pat hadi ben soğudum annem de seni istemiyor zaten. Uzun süreli ilişkilerde taraflardan birisi aniden böyle dönüş yaptığı zaman benim aklıma hep ilk gelen bir başkası var gibi şeyler... Çok ayrıntı vererek yazmamışsınız ilişkinizi, nasıl bir ilişkiniz vardı, nelerden kavga ederdiniz, ne sıklıkta ederdiniz, daha önce de ayrılıklar yaşadınız mı mesela? Bunlar da önemli detaylar çünkü bunların hepsinden bir çıkarım yapmak kolay, hepsi bir sinyal aslında ama tabi o an insan gözünün önündeki şeyi göremiyor, görmeyi reddediyor. En baştan yapılan ve yapılmış kendini belli eden hatalar mutlaka oluyor. Kendisini ve karakterini de ele verdiği bir çok sinyal vardır eminim ki gözden kaçırılmış.. Çünkü sizin bu söylediğiniz şeylerden ben anlıyorum ki siz bomboş bir insanla koskoca beş senenizi harcamışsınız söylediği sözler o kadar çirkin ki.. Güya annesi istemiyormuş peh, beş sene boyunca nerdeymiş aklı yeni mi annesini dinlemeye karar vermiş. Saçmalık yahu. Bunların hiç birini üzülmeniz için söylemiyorum, bunları söylüyorum çünkü gelecekte üzülmenize engel olmak istiyorum. Bence eski sevgiliniz tam bir şerefsiz onun için dökeceğiniz göz yaşına değmez. Hele o paylaştığı göndermeli söz? Ona hiç değinmiyorum bile oldukça da ergen anlaşılan kaç yaşındaysa kendisi.. Resmen o sözde size beş senelik sevgilisine ben seni asıl istediğim kişiyi elde edene kadar kullandım kızım diyor. Hayatında birisinin odluğunu söyleyerek de hiç de yanlış bir şey yapmadın bence asıl yanlış ona hesap vermen, onun hala sana kim o falan diye sormasına izin vererek yapmışsın. Onu takip etmeyin stalk kesinlikle yapmayın bırakın kendi haline, aramayın yazmayın bakmayın numarasını silin annenizden de. Engelleyin hatta ulaşamasın işte siz ona açılan tüm kapıları kapadığınız zaman asıl o zaman delirir. Böyle tipler elde tutmayı severler. Ama bence zavallılar. Size de tavsiyem önünüze bakın hayatı kendinize zehir etmeyin iyi kötü bir şeyler yaşamışsınız sakın pişman olmayın pişman etmeye kalkarsa da haddini bildirin gitsin. Ona ihtiyacınız yok ona mecbur değilsiniz. Ona bunu gösterin. Kendinizi sevin herşeyden önce. İnanın söylemesi kolay gibi geliyor ama bana değil çünkü bende bir ayrılık atlattım çok iyi anlıyorum.

Beş senedir birlikteymişsiniz sonra birden, pat hadi ben soğudum annem de seni istemiyor zaten. Uzun süreli ilişkilerde taraflardan birisi aniden böyle dönüş yaptığı zaman benim aklıma hep ilk gelen bir başkası var gibi şeyler... Çok ayrıntı vererek yazmamışsınız ilişkinizi, nasıl bir ilişkiniz vardı, nelerden kavga ederdiniz, ne sıklıkta ederdiniz, daha önce de ayrılıklar yaşadınız mı mesela? Bunlar da önemli detaylar çünkü bunların hepsinden bir çıkarım yapmak kolay, hepsi bir sinyal aslında ama tabi o an insan gözünün önündeki şeyi göremiyor, görmeyi reddediyor. En baştan yapılan ve yapılmış kendini belli eden hatalar mutlaka oluyor. Kendisini ve karakterini de ele verdiği bir çok sinyal vardır eminim ki gözden kaçırılmış.. Çünkü sizin bu söylediğiniz şeylerden ben anlıyorum ki siz bomboş bir insanla koskoca beş senenizi harcamışsınız söylediği sözler o kadar çirkin ki.. Güya annesi istemiyormuş peh, beş sene boyunca nerdeymiş aklı yeni mi annesini dinlemeye karar vermiş. Saçmalık yahu. Bunların hiç birini üzülmeniz için söylemiyorum, bunları söylüyorum çünkü gelecekte üzülmenize engel olmak istiyorum. Bence eski sevgiliniz tam bir şerefsiz onun için dökeceğiniz göz yaşına değmez. Hele o paylaştığı göndermeli söz? Ona hiç değinmiyorum bile oldukça da ergen anlaşılan kaç yaşındaysa kendisi.. Resmen o sözde size beş senelik sevgilisine ben seni asıl istediğim kişiyi elde edene kadar kullandım kızım diyor. Hayatında birisinin odluğunu söyleyerek de hiç de yanlış bir şey yapmadın bence asıl yanlış ona hesap vermen, onun hala sana kim o falan diye sormasına izin vererek yapmışsın. Onu takip etmeyin stalk kesinlikle yapmayın bırakın kendi haline, aramayın yazmayın bakmayın numarasını silin annenizden de. Engelleyin hatta ulaşamasın işte siz ona açılan tüm kapıları kapadığınız zaman asıl o zaman delirir. Böyle tipler elde tutmayı severler. Ama bence zavallılar. Size de tavsiyem önünüze bakın hayatı kendinize zehir etmeyin iyi kötü bir şeyler yaşamışsınız sakın pişman olmayın pişman etmeye kalkarsa da haddini bildirin gitsin. Ona ihtiyacınız yok ona mecbur değilsiniz. Ona bunu gösterin. Kendinizi sevin herşeyden önce. İnanın söylemesi kolay gibi geliyor ama bana değil çünkü bende bir ayrılık atlattım çok iyi anlıyorum.
Beni yargılamadan yorum yaptığınız için ayrıca teşekkür ediyorum size böyle yorumlar okudukca icim ferahliyor inanın ki çok seven taraf bendim ve görmezden geldim çoğu şeyleri kendisi dengesiz bir insandı 5 yıl önceki benle simdiki ben arasında dağlar kadar fark var benimde dengemi alt üst etti yaşamayan anlamaz gerçekten bu bana çok iyi bir tecrübe oldu

Arkadaşlar merhaba içinden çıkamadığım bir derdim var 5 yıllık ilişkimden 1 ay önce ayrıldık terk edilen taraf benim nedeni ise soğudum demesi ve annesinin beni istememesi. 1 ay boyunca hiç bir iletişimimiz olmadı ta ki düne kadar annemin telefonu onda kayıtlıydı annemi de engellemişti 20. Gün de engeli açmıştı. Bende gece annemden onun WhatsApp durumunu gördüm ve benim olduğumu anladı benim durumlarima bakma S***** G** (Defol) filan dedi sevmiyorum seni artık bizim geleceğimiz yok uzatma dedi cinsel yönden bir tek seni özledim dedi ihtiyacın olursa gel dedi bu o kadar zoruma gitti ki kendimi çöp gibi hissettim 1 ay konuşmadık ben onun herşeyini özlemisken o beni sadece cinsellik için özlemiş ben de dayanmadım ve hayatıma yeni biri aldığımı söyledim ismini filan sordu halbuki öyle biri yok sadece canı acısın diye yaptım. Instagrama sen atı kıskandırmak için binilen essek olarak kalacaksın yazmış. Sizce ben öyle diyerek yanlış mı yaptım ? Ne yapmaya çalışıyor dünden beri kafayı yedim sevmiyorum diyor bu yaptığı ne uzun oldu kusura bakmayın cevaplarınıza ihtiyacım var
Bu denli iğrenç biriyle yaşadığınız 5 yıla yanın.. Ve sonra ondan kurtulduğunuz için şükredin.. İnanın mide bulandırıcı bir adammış..

Allah sizi kurtarmış sadaka verin bence. Böyle cibiliyetsiz ergenler zaten kadınları haketmiyorlar. Sizde ergen gibi davranmayı bırakın toparlanın giden gider size peçete muamelesi yapan adamcığa değer vermeyin.
Bana aynı muameleyi yapan adama kendinden kat ve kat üstün biri ile evlenerek efsane ayarı verdim seninle evlenip yokluk içinde sürüneceğime evimde çiçek olur açarım. Heheh tabi sonra öyle olduğum falan yok yine sürünüyoruz ya neyse

Okurken tepem attı resmen 🤬 öyle ezik bir sığırla nasıl yıllarını geçirdin kimbilir 😶 Ya o herifi düşünüp üzülürken yorduğun beyin hücrelerine yazık 😕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X