UZun olacak ama lütfen cevaplayın boşanma kararımı kesinleştirmem laZım

Bu kavgalar vurup kırmalar ilk seneydi 3 sene önce memur oldum karışmıyorlar artık korkuyorlar benden biraz herşey düzene girdi diye 2. Bebek istedim ama eşimin de alkolü abarttığını görünce bebekten vazgeçtim
Allah sana akıl versin...

Sana hitap olarak kullanılacak kelimeler belli de, ban yemeye değmez.

Birde çocuğunu parçalanmış aile ortamında büyütmek istemiyormuşsun ya, bittiğim nokta oldu....

Çocuğun da büyüdüğünde babası ve dedesi gibi ayyaş olacak...

Aç artık şu gözünü

Eşimi uyandırdım şimdi sabahtan beri oğlumla hazırlandık bekliyorduk benden bu kadar bir dakka daha burda kalırsam kendime olan saygımı kaybettiğim yetmez gibi oğlumu da kaybedeceğim pazartesi dilekçe vereceğim sende imzala anlaşmalı olsun bitsin uzamasın dedim çıktım anneme gidiyorum

Eşimi uyandırdım şimdi oğlumla hazırlandık bekliyorduk sabahtan beri ben iki saniye daha burda durursam kendime olan saygımı kaybettiğim yetmez gibi oğlumu da kaybediyorum pazartesi dilekçe vereceğim gelir imzalarsın anlaşmalı olur biter dedim anneme gidiyoruz oğlumla

Eşimi uyandırdım şimdi sabahtan beri oğlumla hazırlandık bekliyorduk benden bu kadar bir dakka daha burda kalırsam kendime olan saygımı kaybettiğim yetmez gibi oğlumu da kaybedeceğim pazartesi dilekçe vereceğim sende imzala anlaşmalı olsun bitsin uzamasın dedim çıktım anneme gidiyorum
Doğru karar verdiniz tebrik ederim

2. Çocuğu boşver. Eşinin ailesi normal değil esin de normal değil. KP bunları yaparken esin neredeydi niye ortalığı ayağa kaldırıp bütün bağları koparmadı.
Kendi ize acıyın başkasına değil.

Bu kavgalar vurup kırmalar ilk seneydi 3 sene önce memur oldum karışmıyorlar artık korkuyorlar benden biraz herşey düzene girdi diye 2. Bebek istedim ama eşimin de alkolü abarttığını görünce bebekten vazgeçtim
Evet memur olduğun için çalıştığın para kazandığın için artık karışmıyorlar ki hiç karışmadıklarına inanmıyorum çünkü etinden sütünden maaşından faydalanıyorlar. Peki memur olmasaydın sana şu an davrandıkları gibi davranırlar mıydı? Hoş ben hala eşinin de ailesinin de sana hakettiğin gibi davrandığını düşünmüyorum ama sen tavırlarının bir nebze düzeldiğini sanıyorsun. Veya çalışmıyor olsaydın eşin sana acıyacak mıydı senin şu an eşine acıdığın gibi?

Bi de adam uyanmış oğluma sesleniyor az önce çocuk anne babam kahve istiyor dedi beni sinir etmesin dalga mı geçiyor benle dedim geldi ben bulaşık yıkıyorum kahve yapıyor kendine içer misin sende diye belime sarılıyor üstündeki pis kıyafetle okadar normal karşılıyor ki lanet olasıca

Bi de adam uyanmış oğluma sesleniyor az önce çocuk anne babam kahve istiyor dedi beni sinir etmesin dalga mı geçiyor benle dedim geldi ben bulaşık yıkıyorum kahve yapıyor kendine içer misin sende diye belime sarılıyor üstündeki pis kıyafetle okadar normal karşılıyor ki lanet olasıca
Kuruduysa ondan bilemiyordur :işsiz:

Cok zor hayatlar okuyorum burada, okudukca yuregim aciyor. Ne yazsam bilemedim ki...
Birinci sorum sen esine aciyorsun da sana kim aciyor peki? Alkol cevrendekilere zarar veriyorsa tehlike demektir. Esinin agziyla icemedigi belli, ya bunu birakip adam gibi oturup evine ve yuvasina bakacak ya da sen bu sekilde yasamak zorunda degilsin. Cocuk da bu huzursuz ortamda buyurse cocuguna da gunah degil mi?

Yok mu aramızda hukuk okumuş bi arkadaş,işeme sıçma boşanma sebebi mi ogrensek 😁
ulen her türlü kahrını çek hatta pederhose üstünde sehpa kırsın evde halı püskülü muamelesi gör bi de yetmezmiş gibi adam üstüne işesin. İşerim böyle işin içine😠

Back
X