Ona acımıyorum çünkü çok zor günler geçirdim o zamanlar da yanımda yoktu. Mersi .Ne sen nede o aşkı sevgiyi bilmiyorsunuz..insan sevdiği adama köpek dermi..ayrilin ikinizde yolunuza bakin.
O zaman ayril su anda ondan hem intikaminida almış olursun..ama bekleyipte gitmessen sende bağlanacaksin.Ona acımıyorum çünkü çok zor günler geçirdim o zamanlar da yanımda yoktu. Mersi .
Evet aynısını yapar diye korkuyorum.Ben öyle düsunmuyorum her insan hata yapar ve hatasnı anlar ikinci sansı ver bnce dene ve gör derim bn her insan ikinci sansı hak ediyor darbe zamanları da baya karısıktı pskolojsi gercktn bozuk olablr evet bu baska kızlara yeltenmesini gerektrmez ama iyice tart biç öyle ciddiye var
Tavrınızı cok sert koymanız lazım ki birdha bna cesaret edemesin ilk yanlısta onu tamamen silcegnizi anlaması lazm cnm bz ne desek boş olur sen kalbinin sesini dinle braz tart biç baktın olmuyor vur tekmeyi hayatna bak zaten birdha yaparsa gercek yüzünü gorms olursun ki buda iyi birşey evlenmedn önceEvet aynısını yapar diye korkuyorum.
denenmişi denemeyin derim bir ablan olarak üzülen hep siz olursunuzEvet aynısını yapar diye korkuyorum.
Nerde kopek demis goremedim ben tekrardan okudumNe sen nede o aşkı sevgiyi bilmiyorsunuz..insan sevdiği adama köpek dermi..ayrilin ikinizde yolunuza bakin.
Düzelttim bence de etik değilNerde kopek demis goremedim ben tekrardan okudum
Kadın hisseder derler ya hani bende mutlu olmayacagimı hissediyorumAskeriye zaten psikoloji bozuyordu darbe, atılma derken hepten uçmuştur o. Ki siz yanında olmak istemişsiniz ve sizi aldatmış, umursamamış. Bir insan sevdiğine bunları yaşatmaz, aradığını bulamayıp dönmüş, kendini kakalayabileceği birini arıyor, sakın kaptırma kendini he de geç sınavdan sonra da terk et şimdi zor gelecekse.
Kesinlikle ciddi bir şey düşünme böyle biriyle sonra çok pişman olursun diyorum, mutlu olursun inşallah.
Bence de kesinlikle katıliyorum.bende esimle evlenmedn boyle sorunlar yaşamıstm pişman oldu dondu zorla barıştık sonra bir daha bi yanlış yapmadi ve evlendk 2 çocugum var eski halindn eser yok simdi. O zamanlar 20.21 yaşndaydi şmdi 28 bi süre sonra olgunlaşıyorlarBen öyle düsunmuyorum her insan hata yapar ve hatasnı anlar ikinci sansı ver bnce dene ve gör derim bn her insan ikinci sansı hak ediyor darbe zamanları da baya karısıktı pskolojsi gercktn bozuk olablr evet bu baska kızlara yeltenmesini gerektrmez ama iyice tart biç öyle ciddiye var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?