Uzun oldu kusura bakmayın

Hoho bu kısmı atlamışım , siz barismissiniz bile. Insan en büyük zararı kendine verirmiş.

Aradan geçen 1 seneye rağmen unutamadıysanız bence bir şans daha verin. Çocuk için ya da ilişkiniz için değil, kendiniz için. Kendi yaralarınızı sarmanız için. 1 sene uzun zaman. Onu unutamamış olmanız sizin için zararlı.

Çünkü eğer dersini gerçekten almış ve pişman ise kazanırsınız. Hayatta herkes hata yapar ve bana göre gerçekten pişmansa ikinci bir şansı hak eder.

Ama baktınız ki dersini almamış ve benzer hataları yapıyor, bu da sizin kendi yaralarınızı sarmanız için bir fırsat olacaktır. Geçen seferki gibi birden değil de zamana yayılarak bunları, gerçekleri göreceğiniz için hem eskisi kadar acı çekmeyeceksiniz, hem içinizde siz de yavaş yavaş ayrılmaya başlayacaksınız, hem ayrılsanız bile aylarca unutamamazlık yaşama durumu olmayacak.

Çünkü zaten ona geçen seferki gibi körü körüne güvenmeyeceksiniz.

Ama gerçekten pişmansa da bu kez daha sağlam adımlarla ilerleyen bir ilişkiniz olur.

Ben deneyin diyorum.

Bu adam bana da güvenilir gelmedi. Daha fazla konuşmak senin de yeniden baglanmanı ve aynı şeyleri yasamana neden olur. BenCe çok iyi düşün.

Asla inanmayın, gidip başka dallara konup olmadı geri gelen adamdan hayır gelmez.İlerde her konuda yine aynı şeyi yapar.İçinizde en ufak şüphe varsa şimdi sıra sizde.Terkedin , o kadar iyi geliyor ki insana.O 1 yıl çektiğiniz üzütün,sıkıntı,kalp kırıklığı hepsi bir anda geçiveriyor.Birebir denenmiştir.

Başkalarıyla gönül eglendirip bana gelmesi canımı çok yakıyor. Sanırım olmayacak

deneme pişman olursun...sen kendi meslegini sağlam zemine oturt, işi gucu duzgun biri karsına cıkar...

Gecmisi unutamayacaksan kestir at.

Zamanında kıymetini bilmeyen insan, yine kıymet bilmez.
İnsan değişmiyor bunu böyle bilin.
Yaşadıklarınızın aynısını yaşamazsınız muhakkak, ancak aynı yerinizden farklı şekilde vurur, canınız daha beter yanar.
Uzak durmanızda fayda var, sevmiş olabilirsiniz ama inanın, tek taraflı sevmenin faydası yok.

yasadigi olaylardan dolayi psikolojisi bozulmus o arada ask ikinci hatta son planda kalmis zamanla yoklugunda kiymetini anlamis ve donmus sende seviyosan 2.sansi ver didişmek yerine onu bu surecte iyice tanimaya calis... mutluluklar

yasadigi olaylardan dolayi psikolojisi bozulmus o arada ask ikinci hatta son planda kalmis zamanla yoklugunda kiymetini anlamis ve donmus sende seviyosan 2.sansi ver didişmek yerine onu bu surecte iyice tanimaya calis... mutluluklar
1 yıl sonra mı anlamış diyorsunuz . 1 kaç ay sonra olsa evet derdim ama başkasını bulamamış gibime geldi .

Geçmişte sizi aldatmış. Problemleri olabilir ama bu davranışlarının haklı olduğunu göstermez. Böyle bir insana güvenmezdim şahsen. Şimdi de boşta kalmış size gelmiş. 2 gün sonra yine aynı şeyi yapmayacağının ne garantisi var? Hayatı paylaşmaya değecek bir insan olduğunu sanmıyorum.

Bende düzeleceğini düşünmüyorum hovardalık var arkadaş çevresi de düzgün değil .

adam her boşta kaldığında sana koşacak çünkü sen onun için ceptesin..
hayatın boyunca tekrar aynı şeyi yapar mı şüphesiyle yaşamak yerine ben olsaydım yol yakınken kaçardım..

1 yıl sonra mı anlamış diyorsunuz . 1 kaç ay sonra olsa evet derdim ama başkasını bulamamış gibime geldi .
bunun zamanı kişiye göre değişir kimi 1 günde kimi yıllar sonra tabi yine karar senin sevgin varsa dene derim ama içinde soğukluk varsa zaten bitirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…