Uzun protokol tüp bebek yaptıranlar bakabilirmi?Bisey sorucam !

evet neyseki tecrubeliyimde neyin nasil olacagini bilip ona gore davraniyorum.yoksa bu ilk tedavi olsaydi emin ol bu puregon meselesi yuzunden yumurtalar gelismedigi icin iptal olurdu...
canimcim kiyaslamak amaciyla soylemedim sen yanlis anladin galiba..sadece genel olarak duydugum buydu o yuzden sasirdim biraz..ama haklisin tabi tedavi surecleri ve kullanilan ilaclar kisilerin ihtiyaci yonunde ilerleme kaydediyor,herkesinki ayni olamaz...
siz igneleri baya gec saatte yapiyorsunuz ben 5-6 civari yapicam puregonu..size doktormu dedi o saatlerde yapmanizi??
birde yasin kacti senin?

Son düzenleme:

Yok doktor söylemedi, biz kendimiz öyle planladık. Ama doktora söylemiştim. Geç saatte olması kötü mü?
35 yaşındayım :) yaslanıyorum ben nasıl çocuk yapıpta bakcam ya

Yok doktor söylemedi, biz kendimiz öyle planladık. Ama doktora söylemiştim. Geç saatte olması kötü mü?
35 yaşındayım :) yaslanıyorum ben nasıl çocuk yapıpta bakcam ya

yok canim kotu degil aksine zaten benim kagitlarin uzerinde ogleden sonrayi gectikten sonra yaziyor..yani 5-6 civari aksam olmaya yakin..daha onceleri ogleden once yada sabah yapardim artik puregonu 5-6 gibi yaparum bende...
valla yaslansakta is basa dustumu oyle bir bakiliyorkii yeterki olsunda dogsunlar saglikla :) hem 35 yas neki? onumuzde daha uzun yillar var Allahin izniyle yavrularimizi buyutucez evlendiricez daha insallah :)

bende 32 ye giricem eylulde yani 3 ay sonra ama ben daha 31 e yeni yeni alisiyordum yaa :) saka bir yana ne cabuk geciyor zaman artik degilmi?

Hayirlisi olsun arkadasım. Bende 35 yasindayim cuma tup bebek icin ilk randevum olacak hayirlisiyla. Sana tek embryomu konacak? Doktorum bana 35 oldugun icin 2 tane embryo koyabiliriz demisti.Allahtan hayirlisi olsun hepimize .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet çabuk geçiyor 4,5 sene oldu evleneli, ilk zamanlar çocuk istemedik 6 ayı aşkın doğum kontrol hapı kullandım hatta.
Sonra hadi çocuk yapalım dedik :) hala diyoruz..
Ilk tüp bebek denemem Aralık 2011, ikinci Kasım 2012 ve şimdide üçüncü deneme işte.
Maalesef ilki dış gebelik oldu, ikincisi tutmadı. Dondurulmuşlarımda son günde hep kendilerini imha ettiler. Yani 4. Kez denemiş kadar oldum. Bu beşinci denemem denebilir, dondurulmuşlarda daha çok yıkıldım çünkü. Çok hazırlamıştım kendimi. Kısmet değilmiş. Inşallah bu kez olacak. Umutlarımız kaybolmasın hiç.

Hayırlısı olsun cnm, inşallah ilk seferde tutar.
Ben y.dışında yaşıyorum, her ülkenin kanunları farklı. Evet bende iki tane koydurabiliyorum, Ama henüz karar vermedik
Eğer çevrende sana destek olacak manevi değerde insanlar varsa iki koydur, tabi maddi durumunda buna elverişli ise. Şansın daha yüksek olur, tabi en büyük karar senin ve eşinin istekleri olacaktır.

evet canim hayallerimiz ve umutlarimizdan baska ne varki elimizde?onlari asla kaybetmemeliyiz ..bak benimde asilamalarla birlikte bu 9. denemem bunca denemeye bir oglusum var elimde :)) bunada sukur...
bizde basta istememistik 7-8 ay korunduk,meger dogal sekildede korunuyormusuz zaten haberimiz yokmus :) seninde dedigin gibi bir istedik hala istiyoruz 11 senedir ...Allah hayirlisini sagliklisini versin insallah..Rabbim cömerttir bizleri kapisindan bos cevirmeyecek insallah..buna inanip bu yonde hayaller kurup kendimizi kasmassak gereksiz strese girmezsek hersey cok guzel olacak canim :)

Slm cnm,
Ya bugün moralim bozuk, kanamam geliyor. Hastalığımın bugün aslında 8. Günü. Benim normalde 3 gün sürer, 4.5. Gün leke gelir ve biterdi. 6. Ve 7. Gün kahverengi siyaha yakın lekelenmeler geldi, bügünde kırmızıya dönüştü.
Bugün burda tatil, doktoruda aramak istemiyorum. Iyy bir aksilik olur diyede ödüm kopuyor. Sen de devam etti mi lekelenme ?

evet canim korkma normal bu igneler yapiyormus..zaten icindeki kagidindada yaziyor olabilecegi...benimde normalde 6 gun surer 6. gun bitmisti 7. gun tekrar basladi kirmizi bir sekilde sonra kahveye dondu ve daha dun bitti tam olarak. yani aslinda dun 11. gunumdu ...yani hic bozma moralini bunlar gayet normal asiri olmadigi muddetce

Sağol rahatlatın beni biraz :)
Gerçekten moralim bozuldu bugün, kırmızıları görünce. Yok öyle normal regl gibi gelmiyor, sabah biraz fazla gelmişti. Şimdi yine lekelenme şeklinde devam ediyor. Sanki içerde biçeler kalmıştı, temizleniyormuş gibi. Tuvalette pütürcükler görüyorum, nasıl denir bilmiyorum ki :)

biliyorum canim anladim ben seni :)
esine okut istersen icindeki kagidini icin tamamen rahatlasin...

Roma17 selam canim nasil gidiyor? :)
ben dun puregona basladim sonunda :) sali gunu randevum var tekrar...
bu arada yumurta kalitesini.ve sayisini azda olsa arttirir umuduyla hergun kuru incir ve fistik yiyorum, birde rahim kalinlasmasina yardimci olmasi icin nar suyu icmeye basladim bugun 2-3 gun icicem sadece...
bilirsin belki embryonun rahime tutunmasi icin kalinligin iyi olmasi lazim

Slm cnm.
Hayırlı olsun tedavin, inşallah herşey yolunda gider.
Ben aynen devam, sadece göbüşüm de morluklar arttı :)
Daha önceki tedavilerinde hiç morarma olmamıştı ama bu sefer hep morardı
Iyy ben incir sevmiyorum, eskiden seviyordum bir keresinde midem bulamıştı, ondan sonra yiyemiyorum.
Ben ekstra birşey yapmıyorum şu an, sadece vitamin ilacım var onu alıyorum. Rahim kalınlığı diğer iki tedavimde iyiydi, inşallah şimdi de bir sorun çıkmaz.
Bak sen benden önce gidiyorsun randevuna. Bu sefer doktor beni salladı galiba, geçen hafta Pazartesi gitmiştim, önümüzdeki Çarşamba randevum. Ne durumdayım bilmiyorum yani.
Iyi haber olarak kanama, lekelenme falan yok artık :) şu an tertemiz.
Beni haberdar et lütfen gelişmelerden

taze inciri bende sevmem ama kurusu bir harika, denemediysen dene cok farkli
aslinda benimde rahim kalinligim iyiydi diger denemelerde ama aradan 5 sene gectigi icin ben yinede deneyeyim dedim..birde daha once eksta bisey yapmamistim beslenmemede cok dikkat etmiyordum aslinda yogun calisiyordum simdi arada fark olacakmi diye degisiklik yapmak istedim..haa yalniz kur falan uygulamiyorum tabi saglikli beslenmeye calisiyorum ve yumurta kalitesini arttirir umuduyla kuru incir ve ceviz yiyorum hepsi bu :) nar suyunuda iki gun ictim yeter ... insallah fayda ederde kaliteli yumurtalarim ve bebislerim cok olur... :))
bu arada senin randevunda fazla gec sayilmaz benimkinden bir gun sonra ben yarin gidiyorum bakalim ne diyecek :) aksam yazarim gelismeleri

Yok zaten kurusundan ıyy geldi :) eskiden ben de severek yiyordum. Bir gün dışarda salatanın içinde yemiştim, ondan sonra çok hasta oldum, hep incirden sanıyorum:))
Ayy çok heyecanlı valla gel Çarşamba gel, yordu iğneler beni. Benim ağrılarım da başladı. Çok doluluk hissi, sık tuvalete çıkma, çatlıcakmış gibi hissetme.... Var işte bir sürü belirti. Bakalım görücem inşallah

aaa canim sen turkiyede degilmisin niye o kadar uzun suruyor seninki?? bu arada evet benim dun adet olmam lazimdi hala olmadim ilaclar geciktiricek biraz galiba...

Canim bende uzun protokolle gecen hafta pazartesi basladim igneme lucrin kullaniyorum benimde bugun adet olmam gerekirdi ama gelmedi cok uzgunum (insallah daha da gecikmez.ilk kez uzun yaptiriyom daha onceki kisaydi.senin kacinci denemen ?

Ya kizlar ben gectigimiz ptesi lucrinle uzun protokole basladim.bugun adet olmam lazimdi olmadim geciktirdi mi bu igne sizinde adetinizi ?birde gectiyse kac gun gecti?gelmez diye korkuyorum acikcasi

Canim bende uzun protokolle basladim bugun adet olmam lazimdi olmadim ( seninde bu baskilayici igne adetini geciktirmis miydi?

Canim bende uzun protokolle gecen hafta pazartesi basladim igneme lucrin kullaniyorum benimde bugun adet olmam gerekirdi ama gelmedi cok uzgunum (insallah daha da gecikmez.ilk kez uzun yaptiriyom daha onceki kisaydi.senin kacinci denemen ?

canim bu igneler biraz geciktirebiliyor korkma surekli dusunup stres yaparsan suresi uzar.takma kafana normal yani,benimde gecikmisti oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…