Uzun protokol tüp bebek yaptıranlar bakabilirmi?Bisey sorucam !

Ooo erkencisin cnm sen. Kaç ta yaptın iğneni? Ben 22:30 da yaptım :)
Evet az kaldı inşallah, hayırlısıyla iğnelerimiz bitti. Herşey gönlümüzce olur inşallah
yok canim erken degil genelde 21:00 da yapin derler zaten banada oyle dediler
hadi bakalim yarin buyuk gunlerden ilki.. kac yumurta toplanacak?kaci dolleneek cok merak ediyorum :))

yok canim erken degil genelde 21:00 da yapin derler zaten banada oyle dediler
hadi bakalim yarin buyuk gunlerden ilki.. kac yumurta toplanacak?kaci dolleneek cok merak ediyorum :))

Evet cnm, heyecanlı günler bizi bekliyor.
Bugün biraz ağrım var, kramplar giriyor, senin nasıl gidiyor?

Evet cnm, heyecanlı günler bizi bekliyor.
Bugün biraz ağrım var, kramplar giriyor, senin nasıl gidiyor?

dun ve onceki gun daha coktu bugun daha iyiyim.ama ara ara kasiklarimda feci sislik hissediyorum bu da baya rahatsiz ediyor...
transferden sonra oruc tutacakmisin??
ben dun igneyi 21:00 da yaptigim icin tutamadim ama bugun tuttum.

dun ve onceki gun daha coktu bugun daha iyiyim.ama ara ara kasiklarimda feci sislik hissediyorum bu da baya rahatsiz ediyor...
transferden sonra oruc tutacakmisin??
ben dun igneyi 21:00 da yaptigim icin tutamadim ama bugun tuttum.

Allah kabul etsin orucunu ve Allah kolaylık versin. Canım tutmuyorum ben, eşim böyle bi konumda asla tutturmaz.
Ben ce transferden sonra sen de tutma, sanırım ordada çok uzundur iftar vakti. Tabi sen kendini nasıl rahat hissedersen onu yap, ama yeme içmene dikkat etmelisin diye düşünüyorum. Yani susuz kalmak , yada doktoruna danış derim.

sagolasin canim benim :)
canimcim transferden sonra tutmayi dusunmuyorum zaten..bugunde tutmami istemedi esim ama arada kalan bir gun sonucta ilacta almiyorum diye tutmak istedim..Allah kabul etsin insallah..aclik yonunden cok zorlandigim soylenemez ama susuzluk zor gercekten..iftar saat 21:42 de daha cok var yani...
doktoruma danismama gerek bile yok aslinda..cunku boyle bir durumda hangi fransiz doktor oruc tut derki? :)
alacagim cevap malum...
bu arada 12 saat sonra benim yumurtalar toplanmis olacak iyice heyecan basti..sende heyecan durumlari ne alemde? :) ben yarin gec cikicam ama gelir gelmez sonucu yazarim,sende gelince hemen yaz merakta birakma beni bak hee

Slm cnm,
Ben geldim, dinleniyorum evde. Ağrım var tabi ama geçer akşama inşallah.
9 tane yumoş alınmış benden, sayı az gibi ama inşallah kaliteli olurlar. Geçen seferkiler 16 ve 13 dü sayı, kısa protokol olmasına rağmen. Ama doktorum iyi dedi sayı için. Yarın arayıp söyleyecekler gidişatını:44: hayırlısı diye diye gittim, yine diyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Yaz bana seneki gelişmeleri

selam canim bende geldim,ama ben gelir gelmez mutfaga girdim dinlenemedim pek..oglum acikmis hemen biseyler hazirladim yedirdim simdi oturdum...benim de hafif agrim var ama adet agrisi gibi cok agir bir agri degil yani....
bu arada benden 9 yumurta toplanmis ama sanirim 2 si bostu 7 dediler sonradan...gecen seferde 8 tane toplanmisti 7 tane kalmisti ,rakamlar yakin yani :) ama insallah bu sefer embryo rakami ve kalitesi iyi olur.onemli olan o zaten yumurta sayisi degil..forumda 17 yumurtadi.toplanipta 1 tanesi dollenemeyen bile gordum..biz onlara gore cok sansli konumdayiz yani...
benimki 2. gun embryosu olacak ve 2 tane konacak canim.sordular (sayi birden fazla olursa ) birmi ikimi koyalim diye biz iki dedik, risk almak istemiyorum..cunku dondurulan embryolarin cozulunce yasamama riski var biliyorsun...yalniz hastanenin proseduru degismis artik arayip kac embryom olmus soylemiyorlarmis ne sacma dimi? ( transfer gunu ogrenecekmisim cok uzuldum...
bu arada senin gecen sefer 16 ve 13 taneden kaci dollenmisti ve kac tane koydurtmustunuz canim??

Slm cnm, tam sana cevap yazarken şarzım bitti, ancak elime alabildim sonrasında :)
Neden söylemiyorlar kaç tane döllendi veya nasıl devam ediyor, saçma tabi. Insan bilmek istiyor. Biz yarını heyecanla bekliyoruz, yarın arayıp kaçı yoluna devam edecek onu söyleyecekler
Cnm benim ilk denememde 16 yumurta toplandı, sonra 8 kaldı, sonra 5 kaldı, 2 donduruldu, transfer için 3 ayrılıp tek konuldu.
( biz tek istedik, oda dış gebelik oldu.)
2. Denememde 13 yumurta toplandı 6 kaldı, 3 donduruldu, tek konuldu ikisi öyle bozuldu dediler çöpe gitti. Oda tutmadı, dondurulmuşlarımda hepsi son gününde iptal oldular ( bu transfer kadar acı veren bir durum, son anda arayıp iptal demeleri)
Bilmem anlatabildim mi biraz karışık oldu galiba.

yok canim gayet anlasilir bir dille anlattin :) haklisin negatif sonucu kadar iptal olmasida cok acidir..en azindan transfer sonrasinda 13-14 gunde olsa umutlaniyor insan ama iptal oldumu ne umut kalir ne bisey,sadece hayal kirikligi
bizim onceki seferlerde arayip soylemislerdi canim embryonlarin gidisatini kac adet oldugunu...bu prosedur yeni cikmis ,sacmaliktan baska bisey degil...bir umudumuz ,heyacanli bekleyisimiz var onunda icine ediyorlar :/
bana carsamba gunu biz sizi aramazsak bir olumsuzluk yok diye oglen saat 12 de gelin dediler..yani gidince belli olacak adetler falan...
bu arada siz kac tane koydurma karari aldiniz??
beni yarin haberdar et yeni gelismelerden oldumu ? kendiminkini ogrenemiyorum bari seninkiyle umutlanayim...

bu arada cok feci sislik var karnimda cok rahatsiz oluyorum,esniyor resmen karnim sislikten ,geriliyor.hic boyle olmamistim :/

Tmm cnm yarın yazarım, inşallah bir aksilik olmaz, valla ödüm kopuyor.
Biz tam karar veremedik, 1 tane istiyoruz. Ama çok iyi değillerse kaliteleri iki düşünüyorum. Ayy bak yine heyecan yaptım. :18:
Hadi inşallah benden önce hamilelik haberini alcam senin, dua et lütfen
Sen yine şanslısın, allahım 1 tane vermiş sana, inşallah ikinciyide verir. Bize de nasip etsin şu mübarek ayda Rabbim. Aminnnnn

insallah canim amiiinn rabbim kimsenin kucagini ,yuvasini bebeksiz birakmasin...
banada bugun cikista gebelik.testi yazdilar 15 temmuza :)
aslinda 13 temmuzdu ama o gun.pazara denk geliyor,pazarteside burda resmi tatil ...zaten 28 gunde bir adet oldugum icin bugun catlama oldugunu hesap ederek sayarsak 14 temmuzda adet olmam lazim..insallah yine hayal kirikligiyla ogrenmem negatifse... ama sanirim 10.gun idrqr testi alip yaparim o kadar dayanamayabilirim :) sen yapiyormuydun merak edip idrar testi daha oncekilerde?yada bu sefer yapmayi dusunuyormusun??
ayyy aklinda yoksa bile soktum galiba :)))

:) ben de dayanamam. Yaparım herhalde yine 9. Gün falan

canim bu arada bence tek.koydurma isini iyi dusunun..inca emek.,onca ugrasi %50 lik sansa birakmayin..karar sizin tabi ama neticede hic cocugunuz yok iki de olsa kotu olmaz sanki..hem birdaha hic olmasada en az iki cocugun olmus olur uzulmezsin cocugumun kardesi olmuyor diyr..ben ilkinin ikiz olmasini cok isterdim mesela olsaydi simdi hiic ugrasmazdim,bunca stres sikinti cekmezdim simdi.. oglum cok yalniz mesela bazen bir babasina gidiyor bir bana ama cocuk yasitini dengini ariyor ,oyun arkadasi ariyor kendine aslinda.bunaldigini fark ediyorum ama elden ne gelir..gecen minik ellerini acip dua etti biliyormusun?Allahim yolursun bana bir kardes ver bebek ver dedi.. su an gozlerim doldu inan... iste boyleside cocuk icin cok zor caim ben fikir vermek icin soyledim,kendi karariniz tabi..zaten ikisinin tutma ihtimalide %50 yani biride tutabilir ve siz o tutacak olani koydurmamis olabilirsiniz..sadece embryonun kalitesiyle alakalida degil zaten.rahim kalinligi,hormonlar ve daha bircok sey var etkileyen..ben ilkinde iki super kaliteli koydurmustum olmamisti mesela dusun...yani kisaca iyi dusunun derim ben canim..

[SUP][/SUP]
canimcim nerelerdesiiinn? haber yokmu hala? :)

Slm cnm,
Var haber aradılar, 9 taneden 4 kalmış
Allahım gönlümüzde olanın hayırlısını versin inşallah. Cumartesi 10:30 da olacak transfer, tabi geriye kalan olursa
Onun dışında baktılar biri daha gitti, Perşembe çağıracakla :18:

Cnm düşünüyoruz hala, ama kolay değil ya ikiside tutarsa. Yalnızım burda, manevi destekçim yok. Ama hiç olmamaktansa tabi iki tane isterim. Durumlara göre karar vericez cnm. Allahım bizim yüzümüzü de güldür yarabbim. Aminnnnnnn

hayirlisi canim uzulme 4 tanede kotu bir rakam degil ben inan dun 4 tane olsa gobek atarim dedim esime.en azindan ikisi konulursa ikisi dondurulur...elde bisey kalmasa daha kotu...peki niye illa 5. gune gidiyorlar 3. gun embryolarinin sansida yuksek ustelik ne kadar erken dogal ortamuna konursa o kadar iyiymis...benimde yarin belli olacak kimbilir kac tanesi dollendi.benim haberim bile yok
canim benimde tam olarak demek istedigim buydu...bircok deneme yapmissiniz yorucu,yipratici bir surec sonucta. yine negatif olmasindansa iki tane olmasi daha iyi... hem bakarsin biri tutar.bende yalnizim yardim edecek kimsem yok.kaynanam kizlarininkine bakiyor hep, calistigimda bile birgun bakmadi.karsi komsuma oturmaya gelmis birgun kapiyi bile calmadan gitmis dusun.alayimda su cocugun bir karnini doyurayim dememis o zaman oglum 1.5 yasindaydi esim bakiyordu ben ise baslamistim geri..bir gun bile bakmadi yardimda etmedi ne yikamaya ne baska biseyine....zaten bundan sonra baksada vermem o ayri...tirnagin varmi.basini kadi...ama ilerde insallah bende kalabalik bir aile olursam kimseye ihtiyacim olmaz..evlatlarim bana yeter diyorum...ondan basta zor olsada ki olacak ,teki bile zor..sonrasi guzel.olacak.insallah.Allah hakkimizda hayirlisini versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…