Canim kac gun gecikmisti senin hatirliyosan yazar misin
canim bu seferki 2 gun gecikti benim ama onceki denemelerimde daha cok gecikmisti galiba onu tam hatirlamiyorum 5 sene oldu cunku...ama geciktirecegini bildigim.icin cok kafama takmadim rahat ol sende takma olursun...
hatta aderim bittikten.sonrada kanamam oldu bu sefer 6 gun suren adetim 11 mi 13 gunmu ne surdu dusun..bunlar hep ilaclardan...
Yok zaten kurusundan ıyy geldi :) eskiden ben de severek yiyordum. Bir gün dışarda salatanın içinde yemiştim, ondan sonra çok hasta oldum, hep incirden sanıyorum:))
Ayy çok heyecanlı valla gel Çarşamba gel, yordu iğneler beni. Benim ağrılarım da başladı. Çok doluluk hissi, sık tuvalete çıkma, çatlıcakmış gibi hissetme.... Var işte bir sürü belirti. Bakalım görücem inşallah
amin hepimizi insallah canim...Ok canim saol verdigin cevaplar icin rabbim saglikla bebisini kucagina aldirsin
Ya kizlar ben gectigimiz ptesi lucrinle uzun protokole basladim.bugun adet olmam lazimdi olmadim geciktirdi mi bu igne sizinde adetinizi ?birde gectiyse kac gun gecti?gelmez diye korkuyorum acikcasi
Canim bende uzun protokolle basladim bugun adet olmam lazimdi olmadim( seninde bu baskilayici igne adetini geciktirmis miydi?
Roma17 nerelerdesin canim? bugun kontrolun vardi ne oldu? sendeki son durum ne?
Slm cnm. Alıntıyla cevaplasaydınız görürdüm hemen yazdıklarını, o zaman mail geliyor bana. :)
Dün dü cnm benim randevum giremedim siteye, senin de yazmadığını düşündüm.
Toplamda 2 sağda 8 solda yumurta gördüğünü söyledi doktorum, ama arkalarda kalanlar görünmüyor belki daha fazla olabilir dedi.
Galiba bir tanesine 16 cm dedi, yanlış hatırlamıyorsam. Rahim kalınlığı da 11,5 cm di. Dün eşimle beraber kan verdik. Ama beni bugüne kadar e2 testi için falan hiç aramadılar. Zaten burda sonuç falan vermiyorlar, istesen o zaman.
Yarın akşama kadar iğnelere devam, Cumartesi akşam çatlatma iğnesi olcam, Pazartesi günü opu var :) gördün mü aynı güne denk geldik. Eğer herşey yolunda giderse transfer haftaya Cumartesi olcak cnm, Blastosist olacak.
:13:
meraba canim nasilsin?
benim bugun yine kontrolum vardi (3. kontrolum) :)) ve sonunda kesin ve net opu tarihim belli oldu ,daha oncede dedigim gibi pazartesi sabahi yumurtalarim toplanacak :) yani senle ayni gun...ama sanirim bana yine daha onceki gibi 2. gun embryosu konacak (maksimum 3. gun) yani senden once olucak transferim...senin cumartesi kesinmi?? sen tup bebek merkezindemi yaptiriyorsun devlet hastanesindemi canim??
Slm cnm. Hadi hayırlısı, evet benim de Pazartesi sabah 10:30 da olcak opum :)
Neden 2. Gün embriyosu? Şimdiden nerden biliyorlar, kaliteleri kötümü?
Hayır benimkide kesin değil, yumurtaların gidişatına göre karar verilecek, şimdilik Cumartesi günü diye konuştuk.
Ben tüp bebek merkezin de yaptırıyorum.
Son olarak kaç saydılar yumurtalarını bugün
kaliteleri kotu oldugundan degilde burda herkese 2. gun embryosu transfer ediyorlar canim.benimki devlet hastanesi prosedurleri boyle sanirim..yani 4 hucreli oldumu koyuyorlar..sadece oglum 3. gun embryosuydu ama o da dondurulmustu ondan...bir gun bekletip dondurmuslardi... gecen sefer dollenen 3 embryonumda cok kaliteliydiama iste ilkinde cok stres yaptim tutmadi..ikincide tek dedim ,tutmaz zaten bastan baslariz dedim ,rahattim yani tuttu...
bu arada bugunku kendi doktorum degildi kadin saydi...saydi...saydi...bastan saydi solda cok var dedi.ama benim doktorum sagdakiler cok demisti dedim solda cok goruyorum dedi dahada bisey demedi...neyse cok ve kaliteli olsunda gerisi teferruat :))
bakalim artik pazartesi belli olacak ...beni pazartesi sabah 7-7.30 gibi cagirdilar ama 9 gibi olur sanirim...eve cikarmiyorlar hemen ogleden sonra 3-4 arasi gondericekler.sen kacta cikicaksin??
birde siz tup bebek icin ne kadar oduyorsunuz toplam cebinizden???
Yani kanunlar mı öyle.?
Burda hiç klinikte tutmuyorlar, transferde de öyle, işleri bitince gönderiyorlar. Transferden sonra 5 dk mı ne dinleniyorsun, sonra herşey normalmiş gibi devam.
Cnm biz ekstra şeyler koyduruyoruz, 2000 geçiyor. Biz hep diyoruz en iyisi olsun :))
canim orasini bilemiycem sormadim kanunlar boylemi diye..ama kanunla alakali degildir olsa embryolarida 2. gun dondururlardi mesela...sanirim hastanenin kendi proseduru... yani 2. gune kadar saglikli sekilde gelisimi devam eden embryolari cok fazla bekletmeden.anne rahmine koyuyorlarki labaratuar ortaminda degil kendi dogal ortaminda daha iyi gelisim gosterir diye sanirim... ama keske 3. gun embryosu koysalar,ben sahsen oyle isterim :)
bu arada burda asilamada oldum hicbirinde bekletmediler hemen kalkip eve geldim,transfer sonrasida oyle..ama benim opu genel anestezili olacagi icin bekleticekler...gecen seferde oyle olmustu..lokal olsa bekletmezler hemen gonderirler
seninki lokalmi olacak??
pazartesi gelir gelmez yaz banaolurmu ? bende sana yazarim
he yaa yarin catlatacaz :)))Yok canımcım, Bizdede genel anestezi, ama 20 dk içinde herşey oluP bitiyor, ben kendime geldikten 10 dk sonra falan çıkıyoruz.
Yazarım tabii, yarında yazarım. Çatlatacaz ya o bakımdan
Yok canımcım, Bizdede genel anestezi, ama 20 dk içinde herşey oluP bitiyor, ben kendime geldikten 10 dk sonra falan çıkıyoruz.
Yazarım tabii, yarında yazarım. Çatlatacaz ya o bakımdan
heeyyy nerelerdesin? :)
ben catlatma ignemi yaptim sirada yumurtlama ve opu var :) mucizelerimize bir adim daha yaklastik..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?