Saç Kesim Şekilleri Uzun saçlarımı nasıl kestirebilirim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

buyagmurlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
24
1
38
İstanbul
Sanırım ağır bi depresyon geçiriyorum.ve fotograftaki gibi yıllardır sahip olduğum uzun saçlarımı kestirme kararı aldım. bayanlar depresyonda saçta değişiklik yapar, klasiktir bu. ne yapayım ne edeyim kararsızım aslında..

bi yardım edin?

merhaba arkadaşım,saçlarını kestireceğini söylemişssin ama nasıl bir kesim istediğini yazmamışsın.benin sana nacizane önerim eğer gerçekten kararlıysan benim gibi kısa bir model kestirebilirsin.

$kethy2.webp $kethy1.webp $kua4.webp

ama ben uzun saçlarımı bu kadar kısa yapamam diyorsan yine forumdaki yasmin1903 ün saç modelini öneririm sana;

Eki Görüntüle 475927 $1.webp

ama bence kısa saç çok rahat.kullanımı olsun kattığı hava olsun.kararını ver ve uygula.kararını bekliyoruz.

Sanırım ağır bi depresyon geçiriyorum.ve fotograftaki gibi yıllardır sahip olduğum uzun saçlarımı kestirme kararı aldım. bayanlar depresyonda saçta değişiklik yapar, klasiktir bu. ne yapayım ne edeyim kararsızım aslında..

bi yardım edin?

:1::1:aman cnm sen ne yapmışsın öyle ya,nasıl bu kadar uzatabilmişsin saçlarını,sabrından dolayı tebrik ederim seni.ama seninde düşündüğün gibi kesilme zamanı gelmiş.beni dinlersen omuzlarının altında olmayacak şekilde bir model yapabilirsin.artık kısalığı sana kalmış.şöyle 3-5 cm kestireyim deme.yapmışken omuz üstü olsun:):1::1:

Son düzenleme:
kolay olmadı uzatmak:) aslında bu fotogrftakınden bırazcık daha kısa 2-3 cm kadar.yanı düz ucları en azından. ama dediğim gibi bi değişiklik yapmam lazım bişeylerde...

çok da kısa olmasın hani şu yeni kısacık modellerden filan değil. ama model de bulamıyorum işte:/

bi yardım edin?

bu sitede yılın moda saç kesim modelleri var bak uzunluğuna karar ver tabi istersen
! ♡ Balköpüğü Blog ✿ Moda Blogu Alışveriş Blogu Dekorasyon Blogu Yani Senin Blogun! :): Kısa Saç Dosyası

kusura bakma ama geç bile kalmışsın bu kararı almakta.saçların bas bas bağırıyor kesilmek istiyorum diye :))) krallarkralına katılıyorum önerdiği modeller güzel modeller.ve bu dönemde değişiklik iyi gelecektir sana.

sana bende bir video olarak öneriyim,izle gör belki hoşuna gider :))

Rachel 1 - YouTube

kusura bakma ama geç bile kalmışsın bu kararı almakta.saçların bas bas bağırıyor kesilmek istiyorum diye :))) krallarkralına katılıyorum önerdiği modeller güzel modeller.ve bu dönemde değişiklik iyi gelecektir sana.

sana bende bir video olarak öneriyim,izle gör belki hoşuna gider :))

Rachel 1 - YouTube

yani yorum yazan arkadaşlara katılıyorum.saçların çok sönük duruyor.bence baya bir kısaltsan iyi olur.sanada değişiklik iyi gelir.bende bazı problemlerden dolayı dediğin gibi kendimde değişiklik yapmak için uzun saçlarımı geçen hafta kestirdim.sanada önerim kısaltman o yüzden.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım,saçlarını kestireceğini söylemişssin ama nasıl bir kesim istediğini yazmamışsın.benin sana nacizane önerim eğer gerçekten kararlıysan benim gibi kısa bir model kestirebilirsin.

Eki Görüntüle 475924 Eki Görüntüle 475925 Eki Görüntüle 475926

ama ben uzun saçlarımı bu kadar kısa yapamam diyorsan yine forumdaki yasmin1903 ün saç modelini öneririm sana;

Eki Görüntüle 475927 Eki Görüntüle 475928

ama bence kısa saç çok rahat.kullanımı olsun kattığı hava olsun.kararını ver ve uygula.kararını bekliyoruz.

aa 2. resim benim resmim :))eğer öyle bir model düşünüyorsan öneririm sana.ben çok memnunum.yorum yazanların çoğunun dediği gibi saçların bakımsız duruyor.bence dahada kısa bir düşünebilirsin bile.ben biraz resim toparlayıp öneririm sana yarın isteresen.

canım boynunda küt kestreblrsn ama saçını ne tarafa ayryosn ayrdığn tarfn en uç noktasını diğer ucune göre daha uzun bıraktrp ucuna kızıl bi balyaj attrsan çok hoş durur:)

okudum onerılerı de küt olmaz ki bana,aşırı gür ve başa cıkamam kütle.
bkımsız demişsinz ama fotografta öyle çıkmıs. cunku ben aşırı bakım yaparım saclarıma ve yolda durdurup sorarlar ne yapıosun saclarna dye. bakımsız yorumlarını üstüme almıyorum :p :p

o kadar kısa kestirirsem depresyona girerim arkadaşlarrrr :) :)

ayy sen de bendensin ben de dün ekledim fotolarımı kısa kesim ve kahkül önerdiler...sıkıldım artık yıllarca aynı model gezmekten ama uzun saç hastasıyım...

ama seninki kadar olsa hiç durmaz kestirirdim çok uzun be yaa:)

bkımsız demişsinz ama fotografta öyle çıkmıs. cunku ben aşırı bakım yaparım saclarıma ve yolda durdurup sorarlar ne yapıosun saclarna dye. bakımsız yorumlarını üstüme almıyorum :p :p

banada çoğu arkadaşım çok kısa yapma pişman olursun dedi.hatta kuaförüm bile kesmeden önce baya dil döktü bana.yapmayalım küt model yapalım.olmazsa kısaltırız dedi.ama ben kararımı vermiştim ve kestirdim.verhasıl küt olmaz diyorsun eğer cesaretin varsa kısa bir model kestir o zaman :))şimdi öyle ani radikal bir değişim seni korkutabilir normaldirde.ama yaptıktan sonra gelen hoş tepkileri duyunca geç bile kalmışım dicem bence :))

olmaz dersen sen bir model öner bizlerde o model hakkında yorum yapalım olur mu?

kusura bakma ama resimlerde bakımsız görünüyor :) anlaşılan sen saçlarını omuz boyunda falan kestirmek istiyorsun.ne diyelim inşallah istediğin gibi bir model bulabilirsin.

:1::1:hiç öyle düşünme,bence küt saç kesimi yakışır sana:1::1:

Eki Görüntüle 475924 Eki Görüntüle 475925 Eki Görüntüle 475926

Eki Görüntüle 475927 Eki Görüntüle 475928

kethyyyy canımmm mesaj atmışsın yeni üye olduğum için yazamıyorum :( nedense artık :( şu saçlarını naptın sen canım :( kuaförde bıraktım geldim deme düşer bayılırım valla :(

Back
X