- Konu Sahibi buyagmurlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusura bakma ama geç bile kalmışsın bu kararı almakta.saçların bas bas bağırıyor kesilmek istiyorum diye :))) krallarkralına katılıyorum önerdiği modeller güzel modeller.ve bu dönemde değişiklik iyi gelecektir sana.
sana bende bir video olarak öneriyim,izle gör belki hoşuna gider :))
Rachel 1 - YouTube
merhaba arkadaşım,saçlarını kestireceğini söylemişssin ama nasıl bir kesim istediğini yazmamışsın.benin sana nacizane önerim eğer gerçekten kararlıysan benim gibi kısa bir model kestirebilirsin.
Eki Görüntüle 475924 Eki Görüntüle 475925 Eki Görüntüle 475926
ama ben uzun saçlarımı bu kadar kısa yapamam diyorsan yine forumdaki yasmin1903 ün saç modelini öneririm sana;
Eki Görüntüle 475927 Eki Görüntüle 475928
ama bence kısa saç çok rahat.kullanımı olsun kattığı hava olsun.kararını ver ve uygula.kararını bekliyoruz.
canım boynunda küt kestreblrsn ama saçını ne tarafa ayryosn ayrdığn tarfn en uç noktasını diğer ucune göre daha uzun bıraktrp ucuna kızıl bi balyaj attrsan çok hoş durur:)
okudum onerılerı de küt olmaz ki bana,aşırı gür ve başa cıkamam kütle.
bkımsız demişsinz ama fotografta öyle çıkmıs. cunku ben aşırı bakım yaparım saclarıma ve yolda durdurup sorarlar ne yapıosun saclarna dye. bakımsız yorumlarını üstüme almıyorum![]()
o kadar kısa kestirirsem depresyona girerim arkadaşlarrrr :) :)
ayy sen de bendensin ben de dün ekledim fotolarımı kısa kesim ve kahkül önerdiler...sıkıldım artık yıllarca aynı model gezmekten ama uzun saç hastasıyım...
ama seninki kadar olsa hiç durmaz kestirirdim çok uzun be yaa:)
bkımsız demişsinz ama fotografta öyle çıkmıs. cunku ben aşırı bakım yaparım saclarıma ve yolda durdurup sorarlar ne yapıosun saclarna dye. bakımsız yorumlarını üstüme almıyorum![]()
hiç öyle düşünme,bence küt saç kesimi yakışır sana
![]()
merhaba arkadaşım,saçlarını kestireceğini söylemişssin ama nasıl bir kesim istediğini yazmamışsın.benin sana nacizane önerim eğer gerçekten kararlıysan benim gibi kısa bir model kestirebilirsin.
Eki Görüntüle 475924 Eki Görüntüle 475925 Eki Görüntüle 475926
ama ben uzun saçlarımı bu kadar kısa yapamam diyorsan yine forumdaki yasmin1903 ün saç modelini öneririm sana;
Eki Görüntüle 475927 Eki Görüntüle 475928
ama bence kısa saç çok rahat.kullanımı olsun kattığı hava olsun.kararını ver ve uygula.kararını bekliyoruz.