Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bayılırım! :) Ama öyle çok fazla uzun olmasın, en fazla omuzlarında olsun ve aynı boyda değil kat kat olsun yani kısayken doğal halinde uzamış makas değmemiş gibi. Sakal ve bıyıkla birlikte çok yakışabiliyor uzun saç. :)
Erkege uzun saci cok yakistiririm. Cok dogal bir hava veriyor uzun sac erkege. Ama bakimli olcak. Öyle paspal görünmeyecek. Tabi bakimli olmaktan kastim bi kilo jöleyi kafaya sürmek ya da fön cektirmek degil Temiz tutsun ve tarasin yeter.
Benim hayalimdeki erkek de zaten uzun sacli.
Güzel bir örnek, gerci ne yapsa yakisir o ayri
Erkege uzun saci cok yakistiririm. Cok dogal bir hava veriyor uzun sac erkege. Ama bakimli olcak. Öyle paspal görünmeyecek. Tabi bakimli olmaktan kastim bi kilo jöleyi kafaya sürmek ya da fön cektirmek degil Temiz tutsun ve tarasin yeter.
Benim hayalimdeki erkek de zaten uzun sacli.
Güzel bir örnek, gerci ne yapsa yakisir o ayri
erkek dediğinin saçının sakalının traşı her daim temiz olacak bence. Ne o öyle saç uzatmalar filan. Ben erkekte aksesuar da sevmem mesela. Sadece alyans ve saat olabilir onlar da zaruri olduğu için. Uzun saç, kirli sakal, küpe, kolye, künye, yüzük benden geçemez
Çok severdim. Muhteşem saçları olan, çok güzel yüzlü birine aşık olup büyük acılar çektikten sonra nefret eder oldum. :85::85: Onun gibi harika olanına yıllardır rastlamadım ama yine de uzun saçlı erkek görünce kötü oluyorum. :85::85:
erkek dediğinin saçının sakalının traşı her daim temiz olacak bence. Ne o öyle saç uzatmalar filan. Ben erkekte aksesuar da sevmem mesela. Sadece alyans ve saat olabilir onlar da zaruri olduğu için. Uzun saç, kirli sakal, küpe, kolye, künye, yüzük benden geçemez