• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun saçlı erkekleri beğenir misiniz?

ayy hiççç sevmemm hiçç hemde. 3 numara ve mümkünse ensesinde falan da hiçbişi olmasın. iğrenç bi görüntü midem bulanıyor görünce.

Bayılırım! :) Ama öyle çok fazla uzun olmasın, en fazla omuzlarında olsun ve aynı boyda değil kat kat olsun yani kısayken doğal halinde uzamış makas değmemiş gibi. Sakal ve bıyıkla birlikte çok yakışabiliyor uzun saç. :)

Son düzenleme:
Erkege uzun saci cok yakistiririm. Cok dogal bir hava veriyor uzun sac erkege. Ama bakimli olcak. Öyle paspal görünmeyecek. Tabi bakimli olmaktan kastim bi kilo jöleyi kafaya sürmek ya da fön cektirmek degil :37: Temiz tutsun ve tarasin yeter.
Benim hayalimdeki erkek de zaten uzun sacli.
Güzel bir örnek, gerci ne yapsa yakisir o ayri :31:

Erkege uzun saci cok yakistiririm. Cok dogal bir hava veriyor uzun sac erkege. Ama bakimli olcak. Öyle paspal görünmeyecek. Tabi bakimli olmaktan kastim bi kilo jöleyi kafaya sürmek ya da fön cektirmek degil :37: Temiz tutsun ve tarasin yeter.
Benim hayalimdeki erkek de zaten uzun sacli.
Güzel bir örnek, gerci ne yapsa yakisir o ayri :31:

ayy ben sayfayi en asagisina kadar indirmeden sadece kafasini biraz gördüm kadin sandim yaaaaaa:27:
benim saclarim niye hic bu kadar uzamiyorkiiiii:27:

erkek dediğinin saçının sakalının traşı her daim temiz olacak bence. Ne o öyle saç uzatmalar filan. Ben erkekte aksesuar da sevmem mesela. Sadece alyans ve saat olabilir onlar da zaruri olduğu için. Uzun saç, kirli sakal, küpe, kolye, künye, yüzük benden geçemez

Çok severdim. Muhteşem saçları olan, çok güzel yüzlü birine aşık olup büyük acılar çektikten sonra nefret eder oldum. :85::85: Onun gibi harika olanına yıllardır rastlamadım ama yine de uzun saçlı erkek görünce kötü oluyorum. :85::85:

erkek dediğinin saçının sakalının traşı her daim temiz olacak bence. Ne o öyle saç uzatmalar filan. Ben erkekte aksesuar da sevmem mesela. Sadece alyans ve saat olabilir onlar da zaruri olduğu için. Uzun saç, kirli sakal, küpe, kolye, künye, yüzük benden geçemez

aynen valla bende hic sevmiyorum tabi sahsi görüsüm ne o öyle yaaaa uzun sactan nefret ediyorum :50::33:

Back
X