Uzun soluklu ilişki, monotonluk…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlla aşkım,bitanem sözleri havada uçuşmak zorunda değil 10 yıldır evliyim bunları daha çok dalga geçerken kullanırım :) ama
söylemediğimiz sözleri duymayı istemek, göstermediğimiz sıcaklığı beklemek pek doğru gelmiyor bana.
Bİr monotonluk varsa bu iki taraftan kaynaklanmış. Hareketlendirmek için sizde adımlar atabilirsiniz. Netice ne kadar değişir bilinmez ama denemiş olursunuz.

Çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız, çok faydalı oldu. Dediklerinize dikkat edeceğim. Zaten çoğu sorunun temelinde maalesef mesleği yatıyor. Bende çalışırsam daha iyi olacağını düşünüyorum benim de bedenen ve mental olarak yorgun olacağım bi işim olacak daha iyi anlayacağım sanırım. Çünkü o 7 de işe giderken ben 11 de daha anca sıcak yatağımdan çıkıyorum

Teşekkür ederim bende onun yanında iken belki de beni mutlu etsin diye tek taraflı bi beklenti de olabilirim, belki de bu beklenti yüzünden enerjim de düşüktür yanında, daha aktif enerjik olmayı deneyeceğim onun yanında bi aydınlatma yaşattınız sağolun :)

Aynen öyle valla. El boşluğu insana değişik şeyler kurduruyor kafada gerçekten. Bende ilk zamanlar öyleydim. Ama hicbir faydasi yok tersine cok tartışırdık ben böyle yapinca. Oyuzden bende beklentiyi düşürdüm sürpriz beklemiyorum artik guzel söz beklemiyorum. Ben beklentiyi düşürdüm .o daha cok yapmaya basladi resmen. Beklenti olunca en guzelini de yapsa bi yetmiyor sanki. Oyuzden sende oyle yap derim.

Çok teşekkür ederim evet doğru hatırladınız. Terapiste henüz gidemedik orda bahsettiğim şeylerin sıklığı azaldı ama arada gene olabiliyor.
Zaten terapistlik bir durum görememistim ben ortada. Sizin iliskinize heyecanlar şart. Mesela ilk zamanlarınızda birbirinize neler derdiniz nasıl hitap ederdiniz? En sevdiğiniz ilk şarkınız, siz ne yaptıgınızda sevgilinizin hosuna gider? İlk tanıştığınız bulustugunuz yer, mekan neresi? Böyle anıları ilk zamanları anımsatacak ısıtacak seyler yapabilirsiniz. Ya da Biraz bazı konularda onun sizi merak etmenizi sağlamanız lazım. Günde 2 kez arıyor ve ikisinede çıkıyorsanız bunu 1 e indirin. Mesaj atarsa eğer geç dönün. Bir erkegi ne kadar düsündürürsek o kadar pesimize düser. İşinde gücünde olsa bile zamanı bi şekilde yaratır elinden geleni yapar. Mesela sizde ona “aşkım, bebeğim” demek yerine ismiyle seslenin veya hiçbir sey kullanmayın farkına varıp varmayacak mı onu bilmek gerekiyor. Bazen taktiksel ilerlemek çoğu şeyin çözümü olabilir.

bence adam cok yorgun sız halıyle ona gore daha enerjık kalıyorsunuz ve enerjınızı karsılamayınca bır bosluk bır hersey havada kalmıs hissi oluyor bunda da eksıklık hıssedıyorsunuz
aılenızden oturu rahat gorusemedıgınız ıcın rahatca ıstedıgınız gıbı de takılamıyorsunuz evlı olsaydınız bır haftasonu kacamagı ne bıleyım degısık atraksıyonlu seyler denerdınız falan... o da kısıtlanıyor halıyle yapabılecek bırsey kalmadıgı ıcın ılıskınızı sorgulamanıza neden olmus

sımdı bırbırınıze alıstınız ve tanıdınız sız sessızlıgınızle bıle anlasır konusursunuz artık, yuz yuzeyken sorun yok onemlı olan bu
rahat gorusebılsenız bulusabılsenız haftada 1 gun 1-2 saatlıgıne bırlıkte bır aktıvıteye katılın derdım dans ogrenebılırsınız bırlıkte ebrulı sanatı veya ahsap sekıllendırme boyama-veya seramık yapımı yanı bırlıkte yapabılecegınız bır kursa etkınlıge gıderdınız o da mumkun olmayacak sanırım

bence sızın evlenme saatınız gelmıs artık :)

Yazdıklarınız aynen ben yakın kız arkadaşım zaten üst seviye ilgilendiğini yapması gereken şeyleri yaptığını söylüyor, ama bana bir türlü yetmiyor beklentimin çok olduğunu söylüyor dostum. Bende beklentiyi sıfırlamak istiyorum gerçekten benim de mutluluğum orada kesin. Zaten beklentisi olan taraf mutlaka bir üzülüyor, kendimi çeksem dediğin gibi o gelecek daha fazla noluyo diyip

Evet ben dert yakındığım zaman aynı sizin dediklerinizi diyor, evli olsak h sonu kaçardık bir yerlere iki günlüğüne de olsa yada günübirlik diyo. Akşamları yürüyüşe çıkardık zaman kısıtlaması kalkardı diyor. Dediğiniz gibi o çok yoğun ben aşırı boş sürekli her şeyi kafama takıyorum ve gereksiz
çok kavgalar da çıkarıyorum bundan dolayı da yoruldu ilişki. Bana evlenme telifi edeli iki sene olıyor hala niyetim yok evlenmeye şu ara oda aşırı Baskı yaptı babana söyle diye ama ben oralı olmadım hatta aylardır olmuyorum buna da aşırı bozuk sanırım kendisi ama içine atıyor. Evlilikten de aşırı korkuyorum ben bdv de de okudukça çok kötü oluyorum

Evet haklısınız ben onun için aşırı netim, her şeyimi biliyor, nasılsa evde diyor, merak edecek bir şey de yok. Zaten pandemi diye hafta da bir çıkıyorum onu da onla değerlendiriyorum görüştüğüm arkadaşım da yok, çok şeffafım dediğiniz gibi yarın öğle açmayacağım telefonu biraz işim olsun benim de

İçi rahat çünkü herifin. Bir merak duygusu yok, düsünce yok “nasıl olsa orda” merak duygusunun inanılmaz cezbediciliği vardır bir heyecan olarak bunu deneyebilirsiniz. Özlem her zaman güzeldir. Hem evlilikte hem sevgililikte ne olursa olsun bazen uzaklaşmak gerekir, uzaklaşılsın ki tadı çıksın. İliskiyi monoton kılan şeylerden biride karakterlerdir mesela seffaflıktan cıkıp kendinizde biraz gizemli kız tarzı yaratabilirsiniz.

Yazdıklarınız aşırı öğretici oldu bana çok haklısınız gerçekten Yarın mutlaka başlıyorum dediklerinize

Tamamen işinizin olmamasından kaynaklı sürekli bunları düşünmeniz. Eğer işe girerseniz o da sizi merak etmeye başlayacaktır. Sürekli evde olduğunuz için doğal olarak merak etmiyor çünkü evdesiniz. Bence acilen iş bulun farklı bir şeyler yapın size de iyi gelir

anladığım adam uzmanlık yapıyor
siz de boşsunuz evde yatıyorsunuz. arkadaşlarınızla bile görüşmüyormuşsunuz.

zaten ülkeyi gündemi filan konuşuyormuşsunuz ve günde 2 kere de arıyormuş
yani kusura bakmayın da aşkınızdan ölmesi gebermesi filan lazım daha fazlasının olması için, 6 sene olmuş yahu daha ne olsun?

adam bu sürede tıp bitirmiş TUSa girmiş en ağır dönem olarak asistanlığın ilk senesini geçirmiş...oy oy oy
üstelik ailesi filan zengin değilse aldığı para da zaten hayatını çevirmeye yeter. eve gelir pizza söyler, bayılır uyur.

yani ne sürpriz tatil planı yapabilir (nöbet ertesi izin bile vermiyorlar) ne zamanı olur, ne parası ne de kafası boş bu adamın.

zaten kafalarınız uyuyormuşş, bunlarda sorun yok. ama size zaman ayıracak adam istiyorsanız doktor sevgili yapmamalıydınız. uzmanlık bitince de kimbilir nerede mecburiye gidecek bu adam. 5.-6. bölge olmadığı sürece alacağı para yine öyle lüks bir hayata yetmeyecek. böyle yani.

çalışmaya başlayın kira fatura eşya meşya derdine düşün siz de zaman nasıl geçiyor anlamazsınız.

ben de çok yoğun çalışıyorum. erkek arkadaşımı önemli bir şey olmadıkça aramam. o arar çünkü onun vakti daha bol. işim acele diye de genelde kısa kesip kapatan ben olurum. yapacak bir şey yok. işlerimiz böyle...

Ben biraz polyannayım galiba monotonluk seviyorum ya. Tabi dozunda ne güzel birbirimize alışmışız diyorum. Evlilik de böyledir çünkü her daim ilişkinin heyecanlı olması beklenemez. Ama anladığım kadarıyla sizin aranızda bir şeyler tükenme noktasına gelmiş. Sevdiğin insanla susmak bile konuşmaktır ve siz bu suskunluktan rahatsız oluyorsunuz. Bence tam da bu noktada bir sıkıntı var denmeli.

Adam müsait olunca arıyor sonuçta ben ilgisiz bulmadım. Tek sorun sizin çalışamamanız şuan. İnsan meşguliyeti olmayınca düşğnmeye başlar düşünür düşünür sorun yaratır. 5 yıllık ilişkim var ara ara bunalma oluyor ama arar, mesaj atar o da yani ilgisiz değil. Bence konuşun da sorun neyi ediyorsanız. Mesajda bebeğim diyorsa yüz yüze de demeni istiyorum de mesela. Erkekler konuşmadan anlamazlar.

Kendimi koydum yerinize bende monotonluktan hiç hoşlanmazdım ama evlilik monotonluktur bana göre.
Monoton olmayı da sevmeye başladım aslında. Çünkü bir düzen içinde oluyorsun.
Ben kontrolcu biri olduğum için plan yapmayı da seviyorum
Boşuna nickimi bubendeğilim yapmadım 3-4 yıl evvel şu yazdıklarımı okusam , ayy yazık kadına derdim

6 yıl diyorsunuz bir emek var. Bu kadar bitirmek kolay olmamalı. Adam iş yoğunluğu nedeniyle ihtiyaçlarını bile karşılayamıyor diyorsunuz ki sizi nasıl arasın? Zaten arıyormuş. Bence siz sıkılmışsınız, kendinize yeni heyecanlar arıyorsunuz gibi geldi bana.

Güzel yazmişsın ama sorun bunları yapamamaktan ziyade yapacak zaman bulamamak

Konu sahibi 36 saat çalışmak uykusuz çalışmak nöbet ertesi olmadan çalışmak ne demek biliyor musunuz adam 5 gün hicbir sey yapmadan yatıp sadece tavana bakmak istemekte çok haklı. Siz yazmışsınız kişisel ihtiyaclarını bile gideremiyor diye...
Yine sizi arayip mesaj atiyor ilgisiz degil bence hayat duzeni yok. İsten konuşmama nedeni de zaten orda yatip kalkiyor tiksinti geliyordur o hastanenin dışında bir siz varsınız sizinle de hastaneyi konuşup daha da daralmak istemiyordur.
Asistanlığı bitince rahat edersiniz tabi uzmanlığına bağlı. Zor bölümse yine size vakit ayırmakta pardon sizi gectim kendine zaman ayırmakta sıkıntı çekecektir.

Bence evlenince de bu yoğun tempoya alisabilecek misiniz?
Onu düşünün.
Adam işi gereği yoğun.
Bu yoğunlukta çoğu zaman tek kalacaksiniz.
O yüzden polis asker yada yoğun çalışan adamların eşlerine çok iş düşüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…