Uzun soluklu ilişki, monotonluk…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana normal geldi. Evde oturduğunuz için daha farklı şeyler bekliyorsunuz sanırım enerjinizi daha çok sevgilinize yönlendiriyorsunuz. Ben adamla empati kurabiliyorum , ben de nöbette olunca eşim falan arıyor ama hasta yok hazır hadi kapatalım da dinleneyim moduna giriyorum hemen. Sevgiliyken de böyleydi. Nöbetten sonraki nöbetime eğer zaman aralığı azsa evden dışarı bile çıkmıyorum dinlenmek için. Asistanlarda bu durum x3 daha zor. Garibanların nöbet sonrası mesaileri devam ediyor. Bence uzmanlığını alana kadar anlayışlı olmalısınız. Çünkü o da çok memnun değildir zaten halinden.

Evet haklısınız yakın zamanda bende bir işe başlayacağım inş haber bekliyorum çok sağolun

Evet asistan kendisi son senesinde, birde ilk senesinde görseydiniz yüzünü bile göremiyordum. Dediğiniz gibi o kadar çalışmaya maaşı da çok düşük sürekli kredi kartı ile hayatını devam ettiriyor. Maaşları desen bölük pörçük yatıyor.
monotonluk hiç sevmiyorum ben ya o yüzden evlenmek de istemiyorum resmen en yakın dostum da siz gibi düşünüyor, monotonluktan huzur buluyor
Teşekkür ederim bence de benim işimin olmaması baya problem oldu.
Evet evliliği bende monotonluk gördüğüm için evliliği sürekli erteliyorum bende kontrolcü biriyim

Bu bir surec mi, 36 saatlik nobetler meslek hayati boyunca olucak mi yoksa 1 2 senelik bir durum mu?

Kendine yetemeyen birini hayatimda istemem, gecici sureyse bekleyebilirim ama hayat böyle gecmez.

Hayat devam ediyor.. yaza dogru nasilsa geri hersey gevseyecek.. yani kisin insanlarin sklip yazin salmalarini ayrica dogru bulmuyorum.. bu soyledigimi kisisel
Algilama..devletler boyle dengesiz..

Izin alsin bi kac gun bi yerlere gidin!?! Dicem ama bana bu iliski biraz bitmis gibi geldi

Evet haklısınız eğer onunla bir yuva kuracaksam mesleğini kabullenmem lazım, benim sıkıntı burada sanırım asistanlığının son yılında ama gerçekten bende aşırı yıprandım onla birlikte çok zormuş.

Bende hep bunu düşünüyorum ve işin içinden çıkamıyorum resmî tatil bayram vs de çalışan biri çoğunlukla. Plan yapmamız hareket katmamız da çok zor

owowoow sen bi de evlenince gör o zaman monotonluğu
Tam da bu yüzden ve burda olduğum bdv konuları yüzünden evlenmekten de kaçıyorum. İki sene önce aldım teklif. Artık baskı yapıyor ne zaman söyleyeceksin ailene diye

Evet asistanlığın son yıllarında, hele ilk iki sene daha da beterdi o zamanlar bende alışmamıştım çok kavga ettik, şimdi bir tık daha iyi ama o bir tık bile aşırı yorucu. Son seneler yeterince anlayışlı olduğumu düşünüyorum onla h sonu görüşsek bile aşırı yorgun hiç enerjisi yok koskoca hafta onu bekliyorum bende. Ama işte yapacak bir şeyi yok biliyorum.

Bitirmek kolay değil tabiki. Ama işte sürekli meşgul sürekli yoğun ve hafta da sadece bir gün görüşüyoruz onda da bariz yorgun, sürekli yorgunum diye dile getiriyor yüz yüze de. Bir derdim sorunum olduğunda paylaşamıyorum, paylaşsam görmesi bile saatler alıyor sorun bitmiş oluyor mesela

Şu yazdığınız önemli bir ayrıntı. Haftada bir çıkmanızı bile sorun eden bir aileye rağmen her şeyi sevgiliniz ve onun hayatına göre ayarlamissiniz. Ben size hak verdim. Bu sorguladiklarinizdan aklı başında biri olduğunuz belli. bütün bunların sonucunda günde 2 defa konuşulan bir sevgili ben olsam bende sorgulardim.

Tam da bu yüzden ve burda olduğum bdv konuları yüzünden evlenmekten de kaçıyorum. İki sene önce aldım teklif. Artık baskı yapıyor ne zaman söyleyeceksin ailene diye
bence buraya bakma ya çılgın olursun burda sorunu olan insanlar yazıyor en azından olan ihtimallere karşı sen tedbirli olacaksın.

<<bende neler yaşadım neler ne zaman kk hatunlarıyla konuştum evlilik terapistlerini dinledim herşey daha düzeldi.
Eğer birbirinize olan sevgiye güveniyorsan ben evlilik insanı olduğum içindir belki evlilik daha güzel. :Çok gezen bir insandım evlenmeden önce bu kız evlenmez denilenlerden şimdi eşimle geziyoruz. Altı yılda tabii karakterini bilirsin ama adam yoğun çalışıyormuş gerektiğinde arıyormuş seni. Eskisi gibi sevgi dolu pıtırcık olmasını bekleme zamanla bende öyle değilim mesela bunlar ilişkinin artık farklı dönemi. Sevgilin sanırım doktor olacak mesleği gereği bazen çok sıkıntı yaşamayı kabul edecek misin bunu düşünmelisin. Birde bazı erkekler gerçekten plan yapmayı beceremiyor sıkıldıysan mesela şehirdeki gezilecek yerleri araştır sen plan yapsan ? Bu anlattıkların ilişkilerin evrelerinden biri önemli olan geçinmeye gönlünüz var mı?
Dediğim gibi buraya bakarak evlilikten soğuma insan burda kötüleri anlatıyor güzel kısımları için emin ol değer.

Bununla ilgili size “5 sevgi dili” kitabını öneririm

Bu bir surec mi, 36 saatlik nobetler meslek hayati boyunca olucak mi yoksa 1 2 senelik bir durum mu?

Kendine yetemeyen birini hayatimda istemem, gecici sureyse bekleyebilirim ama hayat böyle gecmez.
4-5 sene böyle. Son yıllarında şu an bende onla beraber sabrediyorum işte uzman olunca nasıl oluyor bilmiyorum nöbet sistemi

Ama adam asistanmış Luucy normal değil mi? Bana mı normal geldi yoksa bilemedim.

Annesi hasta oldu onda bile izin vermediler

Evet karşımla olarak birbirimize adadık sanırım hayatlarımızı Buda çok sağlıklı değil. Çünkü oda bi boşluğu olunca bi arkadaşı yerine benle görüşüyor. İkimiz de birbirimize fazla bağımlı olduk, onun işi olduğu için bağımlılığını biraz kırıyor ama bende oda olmayınca tamamen ona bağımlı oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…