- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
Canım yaşlarınız kaç genç insanlarda süre uzaması normal değil demişti doktorum zaten olmuyorsa mutlaka bir sorun vardır bnm eşimde de hareket bozuktu düzeldi şimdi de morfolojisi kötü napıcam bilemiyorum Allaha sığındım artık7. Ayimizdayiz korunmuyoruz 8 aydir da folik asit kullaniyorum:/ sigara vs de kullanmiyorum. Bu ay hormon testi yaptirdim bir sorun cikmadi. 2 aydir da ovulasyon testi yapiyorum. 28 gun adet döngüm, 14. Gunler pik oluyor.
Bu ay eşim de test yaptirdi sperm azligi ve hareketsizligi çikti. Biraz stres yapmis belki ondandir diye dusunduk, hemen karamsarliga kapilmadik. Keçiboynuzu kürü ve dogal e vitamini kullanmaya başladi. 1 hafta kadar sonra tekrar test yaptircak.
Eşimin test sonucuna kadar şuan beklemedeyiz, yoksa bende yumurtlama takibi yaptirmayi dusunuyordum. Eşimin bu seferki testi duzgun cikarsa biraz rahatlayip akisina birakicaz. Ama testi yeniden kotu cikarda sperm azligi ve hareketsizligi kesinleşirse, saniyorum ki hayatimiza ve bebek maceramiza yeni bir sayfa acacagizduanizi bekliyorum..
Canım yaşlarınız kaç genç insanlarda süre uzaması normal değil demişti doktorum zaten olmuyorsa mutlaka bir sorun vardır bnm eşimde de hareket bozuktu düzeldi şimdi de morfolojisi kötü napıcam bilemiyorum Allaha sığındım artık
10 yıl ilk çocuk mu korundunuz çok özel olmazsa neden istemediniz? Ben 3 yıl korundum o süre içinde bile adım kısır diye çıkmıştı tüm akrabalar tarafından sağolsunlar .. şu an bir yıldır olmuyor ve psikolojim acayip bozuk insanlar çok kötü
3.5 yıl korundum 5. Ay hamile kaldım rahat olun ancak o zaman olur
7. Ayimizdayiz korunmuyoruz 8 aydir da folik asit kullaniyorum:/ sigara vs de kullanmiyorum. Bu ay hormon testi yaptirdim bir sorun cikmadi. 2 aydir da ovulasyon testi yapiyorum. 28 gun adet döngüm, 14. Gunler pik oluyor.
Bu ay eşim de test yaptirdi sperm azligi ve hareketsizligi çikti. Biraz stres yapmis belki ondandir diye dusunduk, hemen karamsarliga kapilmadik. Keçiboynuzu kürü ve dogal e vitamini kullanmaya başladi. 1 hafta kadar sonra tekrar test yaptircak.
Eşimin test sonucuna kadar şuan beklemedeyiz, yoksa bende yumurtlama takibi yaptirmayi dusunuyordum. Eşimin bu seferki testi duzgun cikarsa biraz rahatlayip akisina birakicaz. Ama testi yeniden kotu cikarda sperm azligi ve hareketsizligi kesinleşirse, saniyorum ki hayatimiza ve bebek maceramiza yeni bir sayfa acacagizduanizi bekliyorum..
Canım yaşlarınız kaç genç insanlarda süre uzaması normal değil demişti doktorum zaten olmuyorsa mutlaka bir sorun vardır bnm eşimde de hareket bozuktu düzeldi şimdi de morfolojisi kötü napıcam bilemiyorum Allaha sığındım artık
Evet canım şimdi oğlum iki yaşında bu ay yine başlıyoruz inşallah ikinci çocuğa Allah aratmadan versin inşallah banada sizede.. birde sizde enfeksiyon mantar tarzı şeyler olmadığına emin olun bunlarda engel oluyo..İlk cocuga mı korundunuz o kadar acaba ?
Evet canım şimdi oğlum iki yaşında bu ay yine başlıyoruz inşallah ikinci çocuğa Allah aratmadan versin inşallah banada sizede.. birde sizde enfeksiyon mantar tarzı şeyler olmadığına emin olun bunlarda engel oluyo..
Bir problem var mıydı peki 2,5 yıl olmamasınınSonrasında stres yakalarina yapisiyor diyeyim 1 sene korundum 2.5 sene cocugum olmadi neredeyse tüp bebek ile ancak oldu.
6 seneden fazla süre doğum kontrol hapı ile korundummerhaba kızlar ... Ben nerdeyse 2 aydır burda tüm başlıklara bakıyor ve takip ediyorum .Yani cocuk istedigimden beri aslında takipteyim. 2 yıllık evliyim ve daha önce cocuk düşünmedik(bazı nedenlerden dolayı ) şimdi ise cok istiyoruz , bu ikinci ayımız adet günü geçti henüz gelmedi bekleyişteyim . Sormak istediğim şey şu : acaba bizim gibi uzun süre korunup daha sonra cocuk sahibi olmak istediginde hemen hamile kalan var mı aranızda ya da yakınınızda? Genelde uzUn süre korunanlarda uzun süre olmuyor diye cok duyum aldım bunlar ne kadar gerçekçi , bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim ( bu arada eşim korundu ben hap kullanmadım , soracaklar olacaktır mutlaka )
Bir-kac aya hamile kalırsın canım Allahın izniyle yeter ki stresten uzak ol çok düşünme hamileliği.Gecen sene mantar oldu bende , fitil kullandım geçti , doktor korundugumu öğrenince de hormon testi flan yaptı yumurtalıklarıma da baktı , herşey çok normal dedi. Ama sonra hiç gitmedim doktora .
dogum kontrol hapina bağlı bi hormon troid ne varsa baştan şaştı bi süre toparlandi ama bu seferde kocam evde oturmuyordu.çocuk icin biraz dikkat etmek lazım.oturunca da olmadi artik zaman geçtikçe spermi rahim sıvısının yedigini dusunuyorum.bi yandanda stres yuzde elli etkili olmaya basladi.bie türlü vücut yakalaamıyordu.sekerim troidimde dengesizlik vardi ama engel olacak kadar degil .baktim benim kocamın hala bi icraati yok öyle leylek atsın diye bekliyor.ilk negatif oldu tüp bebegin 2.de parasını ben verdim ki oldu.yoksa daha cok beklerdik.ve iznime denk getirdikBir problem var mıydı peki 2,5 yıl olmamasının
6 seneden fazla süre doğum kontrol hapı ile korundum
bakalım bu ay ilk defa deneyeceğiz
doğurganlık hemen geri dönüyor haptan sonra bile
sende bir sorun olmaz ki zaten sen hormon almamışsın
Bir-kac aya hamile kalırsın canım Allahın izniyle yeter ki stresten uzak ol çok düşünme hamileliği.
İnşallah hemen kalırsın canım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.İnşallah canım yasa .. Cok düşünmeme fırsat kalmıyo bu ara bir yogunluk var gelen giden vs . Ama cok iyi oldu kafam dagıldı , günler de cabucak geçti hemen
İnşallah hemen kalırsın canım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
İnşallah hemen kalırsın canım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
AminnnnAmiiiinn
Aminnnn
Ben de 6 sene bakır spiral ile korundum. Bu ay 3. denememiz... Gerçi eşim haftasonları dahil günde 15 saat çalıştığından tembellik ediyor bu konuda:) Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin inşallah....
anladım canım ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benm de tüple olacak sanırım artık o da tutmazsa diye çok korkuyorum hangi merkezde yaptırdın özelden mesaj atarmısındogum kontrol hapina bağlı bi hormon troid ne varsa baştan şaştı bi süre toparlandi ama bu seferde kocam evde oturmuyordu.çocuk icin biraz dikkat etmek lazım.oturunca da olmadi artik zaman geçtikçe spermi rahim sıvısının yedigini dusunuyorum.bi yandanda stres yuzde elli etkili olmaya basladi.bie türlü vücut yakalaamıyordu.sekerim troidimde dengesizlik vardi ama engel olacak kadar degil .baktim benim kocamın hala bi icraati yok öyle leylek atsın diye bekliyor.ilk negatif oldu tüp bebegin 2.de parasını ben verdim ki oldu.yoksa daha cok beklerdik.ve iznime denk getirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?