- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.971
- 108
- Konu Sahibi midyesever
-
Benim "boşanın" dememe beğenmedim emojisi atana bak. Siz karakterli insan seçmek yerine burç seçin. Devam.kocanızın burcu ne?
Bu huyun evliliğin oturmasıyla ilgisi yok, adam huysuz. Yerinde olsam çoktan sinir krizi geçirip camı çerçeveyi indirmiştim (ben gemileri çabuk yakarım sen öyle yapma tabi)Kaç yılda oturuyor acaba bu evlilik♀
Sen bu kafadasın ya emin ol sana da mazlum biri gelir her dedıgini yaprŞu evlilik ne garip birşey aslına bakarsak. İki yabancı insanı aynı eve koyuyorlar, birbirlerinin hareketlerini inceliyorlar filan. Ay çok sıkıcı. Yine vazgeçtim evlenmekten.
Konuya gelecek olursam ben öyle kimsenin tribini çekmem. Ne yaparsa yapsın. Ben hayatımı yaşamaya devam ederim. Bu kadar basit.
Ben salonda tv izliyodum o yatak odasındaydı asla benimle aynı odada durmuyor neyse uyumak için odaya geldim az önce ben geldim diye kalktı salona gitti yattı çıldırmak üzereyim yaHem suclu hem trip atıyor he küsüyor. Yüzsüzlügün kacıncı seviyesi acaba. Yok say bacım. Küsüp gitti mi tak kulaklığı müzik dinle. kahve yap iç. ne bilim bende buradaki kızlardan ögrendim böyle davranmayı. Çok da işe yarıyor
Aaa bu kadarına da pes yani. Sizi aldatıyor olabilir mi. Benim kocam yapmaz demeyin lütfen. Benimki fırsatı olsa yapar ben güvenmem hiçBen salonda tv izliyodum o yatak odasındaydı asla benimle aynı odada durmuyor neyse uyumak için odaya geldim az önce ben geldim diye kalktı salona gitti yattı çıldırmak üzereyim ya
Yok gibi falan davranmayın . Tecrübeli olarak söylüyorum ki şuan 1 yıllık yeni evlisiniz ben 7 senelik evliyim küslük süresi o kadar uzun ki neye küstüğu belli bile değil artık o duruma geldik . Yeni evliyken sizin gibiydik çok ağlar hiç küs kalmaya dayanamazdim ben giderdim konusurdum alttan alirdim olmadı . Umursamadım olmadı psikolojim alt üst olmustu konuşmayı unutmuştum resmen . Şimdiki aklım olsa alır karşıma konusurdum bu durum bu kapıdan içeri girdiğinde son bulacak . Uzun süreli küslükler istemiyorum konuşarak herşey çözülür çözülmeyecegini düşünürsen küslük benim için ayrılık sebebi diyeceksiniz bu kadar net .kocamla 1 yıllık evliyiz çoğu zaman mutluyuz ama eşim en ufak tartışmada 2 3 gün küsüyor ve asla konuşmuyor. Son zamanlarda sürekli iş arkadaşlarıyla buluşmaya başladı ben sürekli evde tekim buna rağmen bu duruma bi süre ses çıkarmadım ama dün iyice sinirlendim ve dışarı çıkmasına surat asıyorum diye küstü gel konuşalım diyorum suratıma bakmıyor git başımdan falan diyo. Ben nasıl davranmalıyım ya canım çok sıkkın bunaldım artık.
Evlenmeden önce böyle değildi ya evlendikten sonra böyle olduHer ne kadar yeni evli olsanız da eşiniz koca rolüne adapte olamamış. Peki evlenmeden önce de uzun süreli küslükleri oluyor muydu? Olduysa eğer o zaman bu davranışları sizi rahatsız etmiyor muydu ve nasıl çözüyordunuz bu küslük sorununu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?