Uzun süre küs kalan kocama nasıl davranmalıyım?

Siz mi gidip gönlünü alıyorsunuz yoksa o mu geliyor en son nasıl barışıyorsunuz sürekli siz ona yanaşıyorsanız öyle alışıyor sizde tavır koyun konuşmayın bakalım ne yapacak
 
Tülay kökün bununla ilgili bir videosu var dinlemenizi tavsiye ederim. Muhtemelen anne yada babasından gördüğü sorun çözme yöntemi bu. Çok yanlış ve çekilmez bir durum. Ama değiştirilmesi de çok zor. Siz yine de videoya bir göz atın.
 
Siz de aynısını yapın. Şıkır şıkır giyinin ve dışarı çıkın. İlla arkadaşınızın olması gerekmez, sinemaya tiyatroya gidin kendinize bir tatlı ısmarlayın. Hayatınızı kocanıza endekslerseniz tüm dizginleri ona vermiş olursunuz.
 
Canım benim eşimde de vardı ama onun gerekçesi şuydu senin konuştuklarına karşılık verip işi daha çok çıkmaza çıkarmamak için susuyorum derdi. Ben rahatsız oluyorum diye diye belirte belirte bir ara bende kuserek falan derken 5. Yılın sonunda terk etti babası da öyleymis kayınvalidem öyle derdi babasından kalma diye. Çok şükür şimdi konuşarak hallediyoruz yine kırılınca susarda bir günü geçmez
 
Çoğu kişi, sen de aynı davran, onLa ilgilenme, yaşamana bak demiş ama böyle davranmak çok yoruyor. Üstelik aynı evde


Yukarıda da bir arkadaş bu videodan bahsetmiş. Benimde kardeşim küsmüştü. Bu videoyu izlettirdim bir şekilde barıştık.
 
Bu nasıl profesyonelliktir yarabbi
 
çok sıkıcı ve sinir bir durum,sende çık dışarı
 
Psikolojik şiddet bu. Omur boyu kapris çekeceksin malesef. Ergenlikten çıkamamış bir adamı eş yapmak çok yorucu. Arada arkadaşlarıyla görüşmesinde problem yok ama bunu sürekli yapıyorsa, sorumluluklarını yerine getiriyorsa problem ama en kötüsü küslüğü.
 
Valla ben naz kapris küslük bu tip şeylerden karşımdaki insanla olan ilişki turumun bir önemi yok çok rahatsız oluyorum ve kendim de yapmıyorum. Bunlar bana aşırı çocukça geliyo yani evlilik olgunluğuna hiç uymayan şeyler. Benimle sorununu konuşacak ben de onunla konusucam. Yoksa ben de konuşmam. Size de naçizane tavsiyem ev hanımı olmak çok zor ve eşinize karşı sizi daha fazla beklentiye sokar son 4 yıldır ev hanımıyım oradan biliyorum. Kendinize bir mesgale bulun. Bu bir kurs olabilir ya da kendi başınıza yapacağınız bir şey olabilir. Dil öğrenmek gibi vs. Şimdi küsüp sizi cezalandırıyor belli ki ona gösterdiğiniz değerin farkında ve kendisinin sizin için ne kadar önemli bir konumda olduğunun da farkında. Yani zaten gelip bana sırnaşık gönlümü alır sonra ben ne dersem o. Eğer sizin ilginizin onun dışındaki şeylere kaydığını görürse " aaaa midyesever benim düşündüğüm gibi değilmiş " diyip kendisini toparlamaya başlar. Ancak konuşmak iletişim şart. 6 yıllık evli bir çocuk anası olarak bildiriyorum. Güçlü durun kadınlar. Hepsi değil ama bazı erkekler çalışmayan kadınları kendi egosu ve tatmini için kullanır. Bir süre sonra bu çok yıpratıcı bir hal alır. Güçlü olundan tek kastım çalışın değil bu bir karakter meselesidir. Sevgiyle kalın en az 3 defa iletişime geçme cabası göstermeden iletişimi de kesmeyin. Evliliğin %80i cinsellik derler değil iletişimdir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…