- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
- Konu Sahibi midyesever
-
Konu sahibi mavera bence. Yazım şekli süreler vs aynı.Konuyu daha kaç kere açacaksınız ?
Deme öyle demeKonu sahibi mavera bence. Yazım şekli süreler vs aynı.
Çıkıp tek başınıza gezin illa birisi şart mıAilemle aynı şehirde yaşamıyorum aramızda 9 saatlik mesafe var burda eşimden başka kimsem yok arkadaşlarım vs hepsi farklı şehirde gidebileceğim kimse yok
Mavera kelimesinin anlamını bilerek yazmışsımdır inşKonu sahibi mavera bence. Yazım şekli süreler vs aynı.
Mavera kim bile dememiş baksana ahahahahshd kesinlikle o dikkatli okuDeme öyle deme
Hahaha gidiyorum incelemeyeMavera kim bile dememiş baksana ahahahahshd kesinlikle o dikkatli oku
Böyle en ufak şeylere küserek, pasif agresif tavırlarla tepki vermek bence olgunlaşmamış insan davranışı. Nefret ediyorum bu davranıştan. Umursamayın bence. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.kocamla 1 yıllık evliyiz çoğu zaman mutluyuz ama eşim en ufak tartışmada 2 3 gün küsüyor ve asla konuşmuyor. Son zamanlarda sürekli iş arkadaşlarıyla buluşmaya başladı ben sürekli evde tekim buna rağmen bu duruma bi süre ses çıkarmadım ama dün iyice sinirlendim ve dışarı çıkmasına surat asıyorum diye küstü gel konuşalım diyorum suratıma bakmıyor git başımdan falan diyo. Ben nasıl davranmalıyım ya canım çok sıkkın bunaldım artık.
Bende küsemeyenlerdenim yeni evliyken eşimde çok küserdi aynı sizin gibi ailemden uzaktaydım bende.Baktımki uzatıyor yatarken rahat bırakmazdım küsmelerin sonu genelde ateşli biterdi ben çok uğraşırdım çünkü çoçukda yoktu bir uğraşım eşimdi. Şimdi baya yol aldık küsmüyor artık çoçuklara örnek olucaksın diye diye bıraktı küsmeyi seviyorsan uğraşmaya değer.kocamla 1 yıllık evliyiz çoğu zaman mutluyuz ama eşim en ufak tartışmada 2 3 gün küsüyor ve asla konuşmuyor. Son zamanlarda sürekli iş arkadaşlarıyla buluşmaya başladı ben sürekli evde tekim buna rağmen bu duruma bi süre ses çıkarmadım ama dün iyice sinirlendim ve dışarı çıkmasına surat asıyorum diye küstü gel konuşalım diyorum suratıma bakmıyor git başımdan falan diyo. Ben nasıl davranmalıyım ya canım çok sıkkın bunaldım artık.
Kiz aynisi bende de var ama ben küstügu icin gel konusalim demem asla hele ki beni dusunmuyor kendi keyfine bakiyor ustune ben mi diycem gel konuşalim ailen yakinsa git benimkiler uzakta ama farkli seyler bulup ugrasiyorum elnden bisi gelmiyor benimkide hep gel teyzemlere gidelim der artik oraya gitmeyide biraktim gitmiyorum malesef zor bi drum psikolojik olarak resmen siddetkocamla 1 yıllık evliyiz çoğu zaman mutluyuz ama eşim en ufak tartışmada 2 3 gün küsüyor ve asla konuşmuyor. Son zamanlarda sürekli iş arkadaşlarıyla buluşmaya başladı ben sürekli evde tekim buna rağmen bu duruma bi süre ses çıkarmadım ama dün iyice sinirlendim ve dışarı çıkmasına surat asıyorum diye küstü gel konuşalım diyorum suratıma bakmıyor git başımdan falan diyo. Ben nasıl davranmalıyım ya canım çok sıkkın bunaldım artık.
Mavera 110 vardı sanki ondan mı bahsediyorsunuzKonu sahibi mavera bence. Yazım şekli süreler vs aynı.
Aynen hahahhahaha. Seviyor sürekli üyelik almayıMavera 110 vardı sanki ondan mı bahsediyorsunuz
Eeee en son eşyaları ne yapayım diye konu açmış oAynen hahahhahaha. Seviyor sürekli üyelik almayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?