hehehe![]()
![]()
Bende gayet başarılı bir performan bekliyorum canım
güldürdün beni![]()
![]()
ama öyle canım yan yana bile sorunlar olurken uzakta çok daha zorr olacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehehe![]()
![]()
Bende gayet başarılı bir performan bekliyorum canım
güldürdün beni![]()
![]()
ama öyle canım yan yana bile sorunlar olurken uzakta çok daha zorr olacak![]()
Daha bunun askerliği var canım..
Umarım rahat geçer biizimki fazla gergindi,her gün tartışacak birşeyimiz oluyordu :18: :18:
valla o illaallah şuan bile oluyor canım :)
evlenince sanki yıpranmıyormu insan yahu bu her dönemde oluyor diyebiliriz :/
gerçi aşkım beni 2 yıl pek yıpratmadı sağolsun bakalım üniversiteye gidince iyi bir perfonmans bekliyorum ama :/
biz hiç bi dezavantajını görmedik aksine musmutlu bi aşk evliliği yaptık
birbirimizide çok iyi tanıdığımz için evliliğimz sorunsuz ilerliyo 15 ay olcak evleneli:))
buarada bzde üniversitede tanıştık birlikte okuduk![]()
6 senelik ilişkim vardı ünide başlayan. yüzüklerimiz de vardı. aileler yoktu tabi işin içerisinde. bu knuda çok benzer olmasa da diyeceğim şu ki çok uzayan ilişkinin b.ku çıkıyo.
6 yılın sonunda bir güzel aldatıldım. Allah kimseye yaşatmasın ( o hariç :) ) ( aminn )
6 senelik ilişkim vardı ünide başlayan. yüzüklerimiz de vardı. aileler yoktu tabi işin içerisinde. bu knuda çok benzer olmasa da diyeceğim şu ki çok uzayan ilişkinin b.ku çıkıyo.
6 yılın sonunda bir güzel aldatıldım. Allah kimseye yaşatmasın ( o hariç :) ) ( aminn )
çok uzun süre sözlü nişanlı kalanlar var tabi ama ayrı bir sorumluluk ayrı bir dert 2-3 sene daha aileler olmadan devam edin diyorum çünkü ayrı şehirlerde olacaksınız oda ayrı bir yük
bende 20 yaşındayım.aklımızda hiç yokken bu yıl sözlendik.bende bu yıl üniye gidicem.fakat biz aynı şehirde üni okuyo olucaz.nişanlı ,sözlü olmanın + yönleri daha fazla.daha rahatsın.evine gelebiliyor rahatça. akşam ailecek oturabiliyorsun.bir yere çıkarken ailen daha rahat oluyor (tbi sevgiline güvenirlerse). - yönü ise çok fazla aile içindesin ve başbaşa olunan günler özleniyor.çok sık kalamıyosun.mesela gergnsn o an ailenin yanında normal davranmaya çalışıyosun falan.eğer bu süreç içinde birbirinize vakit ayırırsanız ilişki rahat yürür.ve bizde 3-4 yıl sonra düşünüyorduk düğünü.ama çevre şimdiden başladı.(temmuzda sözlendim bu arada).düğün ne zaman diyorlar 3-4 yıl sonra diyorum.aaa çok fazla 2 yıl sonra evlenirsiniz yada seneye evlenirsiniz diyorlar.hı hı diyip geçiceksin.senin planların var.sevgilinin planları var.hayatı düzene koymadan evlilik olursa ilişki o zaman yıpranıyor.ve bence sözlenebilirsin çünkü gideceksn iletişimin kısıtlı olacak ailelerle pek sorun olmaz diye düşünüyorum.
öyle yapacağız canım çünkü zor bir dönemden geçicez :/
suyu çıkar valla erkekler zaten hemen cozutuyo tabi genel konuştum. Hakkında hayırlısı canım.
kanaatimce hiç mantıklı değil. 5 yıl çok uzun. 5 yıl sonra olaylara, durumlara ve insanlara bakış açınızda değişiklikler olacaktır. kendim değil ama yakın bir akrabam çocukluk aşkıyla bi 4-5 yıl sözlü 1,5 yıl nişanlı kaldılar. evlenince hemen çocukları oldu. ama heyecanını yitirdi herşey. yeni evli adam bütün zamanını arkadaşlarıyla geçirmeye başladı. bence sözlü olacağınıza ,(eğer kararlı ve eminseniz) direk evlenin.
yok dahaa neler :))
ne evlenmesi yahu :)
okul var bir işim olsun acelemiz yok benim 3 tane kuzenim üniye gitmden sözlendiler hepside bitince birde işleri olmasını bekleyip öyle evlendiler yani 5 6 yıl hepside çok mutlu bu kişilerin arasındaki bağla duyguyla kişikle alakalı bence..
hadi diyelim evlendik 5 yıl geçti o zamanda sizin dediğiniz gibi heyecan bitecek aynı olacak sizin düşüncenizle ..
ben katılmıyorum şuan 2 yıl oldu ben ilk günkinden on kat daha aşık daha hevesliyim oda bana öyle tabi hep böyle olmayacak oda doğru ama heyecan yitirme olayı bu 4 sene içinde bizde olmaz diye düşünüyorum..
okul bitene kadar sözlü yada sevgili bekleyeceğiz fark eden birşey yok ..