Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bu uzun süreli ilişkilerde arada ayrılıklar yaşanıyor mu hiç?
Beni 3 yıllık sevgilim terketti 1 ay oldu.Burda yazdığınız şeyler yüzünden hem de, hergün görüp sıkılmak vs vs gibi sebepler..Kendi ilişkime objektif bakamıyorum fakat dışarıdan baktığımda böyle uzun ilişkilerde genellikle elbet bir veya birkaç ayrılık yaşanıp geri barışılıyor.Bizim daha önce hiç ayrılığımız olmamıştı.Belki de bu ilk ayrılığımızdır diyorum.Ne dersiniz uzun ilişkisi olan kızlar ?
Canımm ne güzel ya umarım hep mutlu olursunuz beraber=)ben 18 yaşımdayken tanıştım sevglimle 4 yıldır beraberiz..o zmnlar çocukluk galiba sürekli ayrılıklarımız olurdu.taki askere gidene kdr..askerden gelince 1 tane çok ciddi bi ayrılımız oldu (o zmn asker sonrası piskoojiden olsa gerek). 2 ay gibi sonra barıştık eskisinden daha bağlıı inş daim olur..
canım arkadaşlarım bende sevdiceğimle 17 yaşından beri birlikteyim 6 senedir birlikteyiz lise ünv. ve şimdi askerliköyleki biz hergün buluşurduk bir dakikamız bile ayrı geçsin istemezdik kavgalarımızda oldu ama bizi yıpratmadı sadece büyüttü birbirimizi daha iyi anladık tanıdık hala onun için daha bir özenli giyinir süslenirim uzun süreli ilişki bana çok iyi geldi daha iyi evlilik kararı aldğımı düşünüyorum bana bir gamzeli gülüşü yetiyor herkese saf temiz güzel bir aşk nasip etsin Rabbim bit askerlik bit..
8 senelik ilişkim bugün bittiCanım yanıyor
yeniden ayağa kalkmam için uzun bir zaman gerekli ...
Tanrım sizleri hiç ayrılmasın .