Uzun süreli ilişkiler

Bende uzun bır ılıskı ardından evlendım

5 bucuk sene cıktım

esım okuyordu tatıllerde gelıyordu

zaten calıssa bıle hafta sonları gorusuyorduk

eee bulusuncada gezerdık tozardık keyıf yapardık

benimde 5 yıllık bir ilişkim var. her gün görüşüyoruz. hiç bıkmadık birbirimizden.dün gece ona süpriz yaptım 5 yıldır ilk defa :D onu eve çağırdım mumu kalp şeklinde koydum.yol yaptım.kalpli bir kutu aldım içine minik kalpler kesip 20 tane falan güzel sözler yadım seni seviyorum gibi kısa sözler.kurumuş gül yapraklarına parfümümü sıktım.kutuya kydum.hediyesini ortasına koydum.odama doğru götürdüm mumları.yolun sonuna mumla bir kalp daha yaptım.ona yaş pasta yapmıştım.pastayıda koydum kalbin yanına.ve pijama takımı aldım onuda koydum.çok mutlu oldu.hep o bana yapardı böyle şeyler ben ilk defa yaptım.bence aşk hiç bitmez...bizde tartışıyoruz tabi bazen. ama o bile güzel...her zaman canım cicim sıkar yani :D

Bizde erkek arkadaşımla yakın bir tarihte 5. senemizi dolduracağız inşallah..daha tanıştığımızda üniversiteye gitmiyorduk bile,şu an ikimizde son sınıftayız..böyle uzun süreli bi ilişkinin tabii ki zorlukları oluyor..bir kere artık bazı şeyler yetmiyor..mesela hergün görüşebilme durumumuz olmuyo,o hem okuyor hem işyerini idare etme durumu var,yok sınavlar oluyor görüşemiyoruz falan filan birsürü şey..her görüştüğümüzde '' keşke şu an evli olabilsek'' diyoruz..e o da mümkün değil..çünkü okuyoruz..bu sene bitse onun askerliği var..yani hayallerimiz için en az 1.5 senemiz daha var..ama tabii zorlukların yanında güzel olan şeylerde var..onunla büyüdüm sayılır yaa..ve bu senelerim onun için değer..benim için yapamayacağı şey yoktur bunu bilirim..mesela şimdiye kadar toplasam 2 en fazla 3 defa kavga etmişizdir,o da sabah küsüp ertesi gün barışma şeklinde olmuştur..kısacası birbirimizi tanıdık,neler bizi kırar,neler sevindirir bunu biliyoruz ve buna göre davranıyoruz..birbirimize,birbirimizin hayatına sonsuz saygımız var..bunlar sağlandıktan sonra bi ilişki çok kolay şekilde idare edilebilir ve uzun seneler devam ettirebilinir diye düşünüyorum ben:nazar::nazar::nazar:

insanlar parasızlık ve ımkansızlıktan karar verememekten evlılıgı ıstememekten dolayı gec evlenıyor, bazen kopan ayrılan oluyor evlenen de var tabi.

Bende 2001 yılından beri cıkıyorum.. beraber büyüdük desem yeridir.. 16-17 yaşımda cıkmaya başladım.. şuan 26 yaşındayım..yaklaşık 10 yıldır birlikteyiz..:nazar: cok güzel anılarımız oldu ama azda kavga etmedik...bazen yeterrrr bitsin dedigim çok oldu...hala evlenemiyoruz tek eksigimiz iş..:(( oda bende üniversite bitmesine ragmen işsiz, güçsüzüz..:(((( bakalım allah sonumuzu hayır etsin..

uzun ılıskılerı yıpratan ayrılıp ayrılıp barısmalar
kavga bıle etsen bı sevıyesı olmalı sevıyeyı astıkca azalıyo hersey.bız ıkımızde cok cok yogun calısıyoruz bu nedenle cok az gorusuyoruz ama tlf mesaj msn her daım vardı bırbırımızden haberdarızdır
ısımız gucumuz var ama ıkımızde master yapıyoruz benım stajım var askımında askerlıgı cok sukur evımızı aldı askım.ikimizinde arabası var hasret zor ama aynı zamnda cok guzel ıstesek suanda evlenırız ama herseyımız tam olsun dıye sabredıyoruz
bıde uzun ılıskılerde eger aıleler gırmısse araya soz nısan olmussa onlarda cok yıpratıyo
ben hala hatta yıllarla olusan guven duygusuyla ılkgunkundende fazla sevıyorum bırıcıgımı.dugun tarıhı olarak 2012 yazı gıbı ıstıyoruz bakalım kısmet ALLAH TUM SEVENLERI KAVUSTURSUN
son olarak bana boyle yıllarını vermıs sevgılıler cok cok degerlı gelıyo onların dugununde daha bı mutlu oluyorum
darısı basımıza...

8 yıl bitti 9.yılımıza girdik tam 10 gün sonra nişanım olcam bide uzağız biz ama herşey mükemmel allah bozmasın daha çok bağlanıyoruz birbirimize çok seviyorum onu ya

Peki bu uzun süreli ilişkilerde arada ayrılıklar yaşanıyor mu hiç?
Beni 3 yıllık sevgilim terketti 1 ay oldu.Burda yazdığınız şeyler yüzünden hem de, hergün görüp sıkılmak vs vs gibi sebepler..Kendi ilişkime objektif bakamıyorum fakat dışarıdan baktığımda böyle uzun ilişkilerde genellikle elbet bir veya birkaç ayrılık yaşanıp geri barışılıyor.Bizim daha önce hiç ayrılığımız olmamıştı.Belki de bu ilk ayrılığımızdır diyorum.Ne dersiniz uzun ilişkisi olan kızlar ?

ben 18 yaşımdayken tanıştım sevglimle 4 yıldır beraberiz..o zmnlar çocukluk galiba sürekli ayrılıklarımız olurdu.taki askere gidene kdr..askerden gelince 1 tane çok ciddi bi ayrılımız oldu (o zmn asker sonrası piskoojiden olsa gerek). 2 ay gibi sonra barıştık eskisinden daha bağlıı inş daim olur..

ben 18 yaşımdayken tanıştım sevglimle 4 yıldır beraberiz..o zmnlar çocukluk galiba sürekli ayrılıklarımız olurdu.taki askere gidene kdr..askerden gelince 1 tane çok ciddi bi ayrılımız oldu (o zmn asker sonrası piskoojiden olsa gerek). 2 ay gibi sonra barıştık eskisinden daha bağlıı inş daim olur..
Canımm ne güzel ya umarım hep mutlu olursunuz beraber=)
1,5 ay oldu ben hala bir hareket bekliyorum.

inşş canım..cümlemz mutlu oluruz inş..aslında nasip kısmet demek lazımm..ben kendimi öle teselli ederdimm bazen çok yoğunlaşırdı ona karşı özlemim onsuz nası sürdürcem hayatı die..sonra hayırlı deilmiş benim için der kendimi rahatlatırdım elden ne gelir başka...her an dönecekmiş gibi düşünürsen çok yıpranırsınn canım..olursa olur olmazsa takdir-i ilahi..yolumuza bakmk gerek..galiba ben fazla kaderciyim :)

Biz 2002 den beri birlikteyiz.hala evlenmediniz mi diyor görenler :1: çok seviyorum onu.onsuz hiç bir sey yapmak istemiyorum artık onu görmeden sesini duymadan olmuyor.şimdi askerde.ve cok yalnız hissediyorum.ama uzun yıllar birlikte olunca arkadas cewren fazla olmuyor..grup gezmeleri vs yok sadece 2 kişik yaşıyoruz .. sık sık görüştüğümüzde didişiyoruz da ama deli gibi aşığım çok seviyorum onu..:69: inşallah evlenicez askerliği bitince

benim de 3 senelik bir ilişkim var hayatımızı yoluna koymadan nasıl evlenebiliriz ki imkan olsa herşey yolunda olsa zaten bu kadar beklenmez evlenilir ama okul askerlik iş hayatı bunlar etkiliyor tabi bazı sorunlar yaşanmıyor değil ama sevgi herşeyin üstesinden geliyor yani çoğu uzun ilişkinin böyle uzun sürmesinin nedeni evlenicek imkanın henüz olmaması hem psikolojik açıdan hem maddi açıdan hemde sorumluluk alma açısından herkesin hazır olmasının beklenilmesi...benim en azından daha 2 senem var ama bu işler kısmet işi hayat süprizlerle dolu bi bakarız yarın imkanlarımız el vermiş hayırlısıyla evlenmişiz Allah herkesin mutluluğunu daim etsin...

kesinlikle maddi imkan ve ortam..askerlik iş vs engel oluyor diye uzatmları oynuyoruz yoksa kim istemez sevdiğiyle tanısıp 2 ay içinde evlenmek kiiiii :69:

Bizim 6 seneye doğru ilerliyor:nazar:
Ama bunun sebebi daha nerdeyse çocukken tanışmamız:73:
Biz beraber büyüdük :55::55:
ben 15 o 18 yaşındaydı
Ben lise 2 deydim o üniversite 1 de
Şimdi ben üniversite 4deyim o 2 yıllık üniversitesini 4 yılda bitirdi:76: 13 aydır da askerde :97:
Bu yaz evlenicez tam 6.senemizde :nazar: :123:

slm kzlar bende 5.yılıma grdim yasım 18:)14yasımda tanıdım sevgilimi o da 16 yasındaydı çocuktuk yani şimdi ise o askerde bende onu bekliyorum gelnce sozlenicez inş.şunu soliim insan severse 10 yıl bile gecsin onu gordugunde kalbi yernden cıkacak gibi oluyor uzun sureli ilşklerde sevgi aşk bitiyor denr ama ben buna inanmıyorum onu da cok seviyorumm:):)

canım arkadaşlarım bende sevdiceğimle 17 yaşından beri birlikteyim 6 senedir birlikteyiz lise ünv. ve şimdi askerlik:( öyleki biz hergün buluşurduk bir dakikamız bile ayrı geçsin istemezdik kavgalarımızda oldu ama bizi yıpratmadı sadece büyüttü birbirimizi daha iyi anladık tanıdık hala onun için daha bir özenli giyinir süslenirim uzun süreli ilişki bana çok iyi geldi daha iyi evlilik kararı aldğımı düşünüyorum bana bir gamzeli gülüşü yetiyor herkese saf temiz güzel bir aşk nasip etsin Rabbim bit askerlik bit..

canım arkadaşlarım bende sevdiceğimle 17 yaşından beri birlikteyim 6 senedir birlikteyiz lise ünv. ve şimdi askerlik:( öyleki biz hergün buluşurduk bir dakikamız bile ayrı geçsin istemezdik kavgalarımızda oldu ama bizi yıpratmadı sadece büyüttü birbirimizi daha iyi anladık tanıdık hala onun için daha bir özenli giyinir süslenirim uzun süreli ilişki bana çok iyi geldi daha iyi evlilik kararı aldğımı düşünüyorum bana bir gamzeli gülüşü yetiyor herkese saf temiz güzel bir aşk nasip etsin Rabbim bit askerlik bit..

aynen bende oyleym canm senn gibi aynı hiç bi zaman ayrı kalmazdık aradan yıllar gecti yıpranmadık daha da baglandık birbirimize :69:

Back
X