arkadaşlar 5-6 senelik ilişkileri duyuyorum,burda da karşılaşıyorum okurken konuları,hatta bi 10 seneyi bulan ilişki yaşayan çiftler var.peki bu kadar zamanda neler yaşanıyor?belli bir zamandan sonra işin içine cinsellik de girmez mi?neden ciddi bir ilişkide evlilik öncesi bu kadar uzun bir flört dönemi yaşanıyor?merak ediyorum doğrusu.bir zaman sonra bıkmıyormu.bu kadar uzun yıl ilişki yaşamak için körkütük aşık mı olmak gerek.haftada kaç kere buluşuluyor neler yapılıyor yani arkadaşlarlamı birlikte zaman geçiriliyor yoksa sinemada bir film izleyip sonra yemek yeme yada alışveriş vs. benim daha önce bir ilişkimde farklı şehirlerde olduğumuz için ayda bir araya gelirdik.bu yüzden birklikte geçirdiğimiz zzaman ve yapacağımız şeyler de sınırlıydı.bu yüzden merak ediyorum acaba aynı şehirde yaşıyor olsa idik,sık görüşme imkanımız olsaydı ilişkimiz nasıl olurdu.artıları eksileri neler olurdu.
valla aynı şehirde olunca nasıl oluyor pek bilemiyorum ama biz ilişkimizin büyük kısmını ayrı yerlerde yaşadık.
bir tek geçen yıl 3 ay kadar aynı şehirdeydik. çok güzeldi, her akşam benim okul onun iş bitince buluşurduk. kış ayları, para yok cepte :) birer simit yerdik bazen.
paramız olunca, gezmeye giderdik....
20 gün kadar da aynı evde yaşadık. ama ilk hafta sinir küpü gibi olmuştuk. her yaptığımız batıyordu. kavga kavga... sanırım evlenmeden önce 1 seneye yakın aynı evde yaşama denemeleri yapmamız lazım. yoksa yeriz birbirimizi..
uzaklık her zaman sorundu. ama kavuşma gününü beklemek de ayrı heyecanlıdır. hala ilk günkü gibi kelebekler uçuşur içimde

işin içine cinsellik girmiyor mu denmiş.. kişiden kişiye göre değişir. bizimkinde var. evlenmeye kalksam 3 sene falan var daha en iyi ihtimalle. o yüzden böyle olmasını istedik. ama olmayanlar da olabilir. o çiftlerin hayat görüşüne, ahlaki değerlerine göre değişiyor..
ayda bi kere falan görüşebiliyoruz o yüzden bizim de yaptıklarımız sınırlı. zaten nasıl akşam oluyor nasıl gün bitiyor anlamıyorum. genelde beraber kahvaltı yapar, dışarı çıkıp gezer, akşam da film izleyip, saçma sapan oyunlar oynarız, körebe, kutu kutu pense falan.
garip bi ilişkimiz var

keşke diyorum şu zamanlarda tanışsaydık da daha kolay olsaydı.
15 yaşındaydım ben tanıştığımda. o yüzden böyle uzadı gitti ilişkimiz..