Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bir atanayımda sonra okurum inşallah bol bol istediğim diğer bölümleri :) önceliğim atanmak şu an için canım..
bizede bi iki arapça kelime öğretirsin artık berceste

Sağol güzelim yazdıkların için :)
Dini içerik burada yasak ben pek yazamıyorum o yuzden ama
Dinimi kitabımı anlamak için seçtim
İnşallah Kabeye gittiğimde okunan sureleri az çok anlayabileyim istedim
Hukuk çok zor
İlahiyat da çok zor
Ne olacak bakalım
Sende ne var ne yok?

berceste bildiğim kadarıyla ayetler ve sureler eski arapça yani öyle duymuştum.. gerçi yinede katkısı olur anlamanda..

bir atanayımda sonra okurum inşallah bol bol istediğim diğer bölümleri :) önceliğim atanmak şu an için canım..
bizede bi iki arapça kelime öğretirsin artık berceste

İnşallah atanırsın en güzel yerlere tatlım
Bi iki kelime öğreteyim hemen
Şems güneş demek
Kamer ay demek
Nisa kadın demek

zaten anlamak daha güzel, surelerin yorumlarını dinlemek okumak çok çok güzel
ahh tatlım kpss illetiyle uğraşıyorum ben de.. öğretmenlerin durumunu biliyosundur az çok, hele sınıfçılarda norm fazlası oluştu. çok çalışmam lazım. başladım bakalım ben de. şu sıralar sadece ona odaklandım. temmuza kadar çok çalışıcam. atanma ihtimalim çok düşük de olsa elimden geleni yapmak istiyorum bu yıl. olmazsa da hayırlısı dicem napalım. gerisini şu an hiç düşünemiyorum.

berceste bildiğim kadarıyla ayetler ve sureler eski arapça yani öyle duymuştum.. gerçi yinede katkısı olur anlamanda..

Farkı şöyleymiş
Kuran dili kibar olanmış, şiirselmiş
Halk dili sıradanmış
Anlaşılıyormuş yine de
Mesela halk arasında kazanmak deriz hukukta iktisap deriz
Halk dilinde suç deriz hukukta cürüm deriz
Halk dili Arapça ile Kuran arapçası da öyle işte :)

Offff KPSS derdi çok kötü ya
İyi ki kpss si olan bir bölüm seçmemişim diyorum
Öğretmen lisesi mezunu olduğum için öğretmen olmayı çok istiyordum
Babam atanamazsın uğraşıp durma diye vazgeçirmişti

o zaman bana bunu söyleyen eksik söylemiş :)

baban ne güzel söylemiş canım. baya öngörüşlüymüş de. keşke beni de biri akıllandırsaydı. bana gitme atanamazsın demeyi bırak, aksine öğretmenliğe git garanti iş hemen atanıyolar demişlerdi. ee tabii o zamanlar sınıfçıların atama sorunu yoktu. ben nerden bileyim durumun böyle olucağını? geçen sene 5000 alım varken bu yıl 300 küsür oldu. ben öğretmen olmayı çok istediğim halde beni öğretmenlikten soğutucaklar. ama dediğim gibi elimden geleni yapıcam kpss için. atanamazsam belki ben de başka bi bölüm okurum tabii içimdeki öğretmenlik sevdasını alabilirlerse

İnşallah atanırsın canım
Evet öngörüsü iyidir babamın
Mesela bir 10 yıl sonra kimse bireysel avukatlık yapamayacak diye tahmin ediyoruz
Bakkalların kapanıp büyük marketlerin açılması misali
Ve insanlar uzman avukatları tercih edecekler
Bu yüzden hukuk bürosu kuracağız ve bir çok konuda uzmanlık eğitimi alacağım :)

en iyisini yaparsın zaten, sonra insanı öyle bi boşlukta bırakıyolar ki toparla toparlıyabilirsen

kızlar benimkinin ailesinin bizim sözümüz hakkındaki düşüncelerini bilen biliyor
hani sevgilim en son ailesiyle konuştuğunda her şey hallolmuştu ya..
bu akşam benimki yine konuşucam onlarla dedi
ben de ''olumsuz bi şey mi söylediler bu nerden çıktı'' dedim
''yok bişey demiyolar ama arada hatırlatayım ki başka hayaller kurmasınlar kafalarına göre, ne kadar kararlı olduğumu görsünler'' dedi
ya da olumsuz bişeyler oldu bana söylemiyor
zaten atanmama ihtimalim var, bu sözü yapmak ne kadar mantıklı bilemiyorum yaa off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…