Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar size birşey sormak istiyorum:
ben biraz huzursuzum kızlar ya.. böyle birşey konuşmadan bitti ya içimde huzursuzluk var nedense.. ağustosun 25 inden beri konuşmadık hiç, yani zaten ramazanın son haftası ayrıldık ama arada ben arada o nasılsın diyoduk birbirimize ama bana acayip öfke doluydu.. beni suçlu görüyo bu ilişkide ben zırt pırt ayrılmışım.. onun tek suçu işsiz olmakmış oda geçici bi sorunmuş(!) ama 25inden sonra tamamen sustuk ikimizde.. ben de oda mesaj atmadık.. sadece 1 kere kardeşime ablan nasıl dedi o kadar.. yani bu saatten sonra barışmam kendimi biliyorum içimde çok şey bitti.. tamamen bitmedi ama artık onu hayatıma kabul edemem bundan eminim..
yalnız şu var konuşamadan ayrıldık ya bu yüzden huzursuzum..hala oturduğu şehre dönmedi bu arada.. memleketinde fink atmakla mesgul..
acaba diyorum ben mesaj atıp son kez konuşsam mı yoksa yaşadığı şehire dönmesini mi beklesem ?? büyük ihtimal döndükten bi süre sonra o mesaj atıcak diye tahmin ediyorum çünkü..
off kafam çok karışık kızlar bana bi akıl verin lütfen..

tatlım nıyetın onu tamamen hayatından cıkarmaksa mesaj felan atma,sonra oda atıcak felan derken derken uzayıp gıdıcek karmasık ne oldugu bellı olmayan bır hal alıcak.ya hep ya hiç,ya tamamen kop yada barış ayrılma..

selam kızlar uzun süredir yazamıyorum buraya
asker yarenleri konusunda takılıyorum.
bir ay bitti bile geriye kaldı 4 ay
bu hafta sonu görüştük sevgilimle hasret giderdik. evlilik için iyice heyecan yapmış.
askerden geleyim hiç beklemicem eksiğimiz olsun ama biz evli olalım bi gece daha ayrı uyumak istemiyorum dedi
evlilik teklifi planları yapıyormuş aklında bakalım teklifimi kabul edecek misin dedi şaşkın sevgilim ya
bende bakalım bi düşünürüz cevabı bilirsen güzel bi teklif sunmazsın dedim

hayırlısıyla bi gelsin bakalım

asıl soru şu sen hayatından çıkarmaya kararlı mısın ?
yazdıkların çelişkili
yani aramak istiyorsun ama hayatından da çıkarmak istiyorsun.. ikisi bir arada olmaz. ya hep ya hiç olarak karar vermelisin.
konuşunca neler değişir mesela ?
yazdıklarına göre bir şey değişmez e o zaman neden konuşma gereği var ki ?
bence önce iç sesinle konuş. kararsızlıklarını at

Way be ne guzel
4 ay sonra sana evlilik gorunuyor demek
Ayy cok heyecanliii :))
Ne guzel 1 ay sonra bulusmuşsunuz
Bir daha gidecek misin yanina?

Way be ne guzel
4 ay sonra sana evlilik gorunuyor demek
Ayy cok heyecanliii :))
Ne guzel 1 ay sonra bulusmuşsunuz
Bir daha gidecek misin yanina?

bakalım canım biz hala kısmet diyoruz bi yandan da tabi plan yapıyoruz fakat planlarımız sadece yüzeysel.. gelin ata binmiş ya nasip demiş olayı gibi...
bende çok heyecanlandım küçüklüğümden beri kafamda ideal evlenme yaşı vardı sanırım onu uygulayacağım
ben bu ay sonu bir daha gitmeyi düşünüyorum yanına önce bi kpss illetini atlatayım sonra yolculuk planları yaparım

İdeal evlilik yasin kac senin

kızlar nasılsınız görüşmeyeli ? ben kpss'ye hazırlanıyorum bide pc bozuldu ayıca yarın 4 günlüğüne tatile gidiyorum kpss öncesi iyi moral olacak bana
öpüyorum hepinizi teker teker

Son düzenleme:

atmadım canım vazgeçtim.. bazen böyle oluyor işte mesaj atıp ona bütün nefretimi anlatmak istiyorum..

iç sesimle konuşmuyorum resmen boğuşuyorum diyebilirim sedulu..
iç sesim aramam için bağırıyor resmen.. o soruyu sorduğum zamanda ikilemde kaldığım bi zamandı.. neyseki sustu iç sesim sağolsun..
bu ayrılık bana ağır geldi ya..

kızlar nasılsınız görüşmeyeli ? ben kpss'ye hazırlanıyorum bide pc bozuldu ayıca yarın 4 günlüğüne tatile gidiyorum kpss öncesi iyi moral olacak bana
öpüyorum hepinizi teker teker

iyi tatiller şimdiden..
ben iyi sayılırım haftasonu ve dün bende şehir dışına çıktım iyi geldi biraz..
dgs ne oldu canım tercih sonuçları açıklanmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…