- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.401
ben varım süper bi piyano kaydı yaptımmm
Merakla bekliyoruuum
su anda yükleniyor :)
Yüklensinde izliyim. Ne kadar kaldı
Daha %13 oldu ya çok yavaş yükleniyo
Bu gece izleyemem heralde. Sabaha artık
pff izlersin inş canım
Naberr
ben bugun sinemaya gittim evim sensin i izledim
pff izlersin inş canım
Naberr
ben bugun sinemaya gittim evim sensin i izledim
ben çok ağladım o filmde ya ilk sahneden giriyorlar zaten damara sonra biraz mola ama sonra ağlamaya tam gaz devam..
İyiyim canım. Evde örgü örüp duruyorum. Sen neler yapıyosun. Bende dün gitmiştim. Çok hoşlanmadım sen nasıl buldun
Hele rastlaştık kızlarberceste bende dinledim piyanoyu birde gitarını yeteneklisin vesselam :)
Evim sensin filmi güzel mi kızlar :)
Ben hiç ağlamadım ya kalbim taşlaşmış :)
Kız sen ne örüyon kaç gündür :) ördüye merak saldın
Beğendim filmi de 'a moment to remember' filmiyle aynı konu değil miydi :)
zaten filmin afişinde alıntı olduğu yazıyor.. o filmden alıntıymış meğerse :)
ya o filmde birde ben öndekilere sinir oldum susun dedim inadına daha çok konuştular bende bir tekme attım önümdeki koltuğa hepsi arkasına döndü 4 kişiama ben gözlerimi dikip bakınca 3ü geri çevirdi kafasını biri noluyo der gibi bir bakış atma cesaretini gösterdi bende sessiz olur musunuz dedim tabi dedi sustular.. film bitincede direk kaçtılar..
Hele rastlaştık kızlarberceste bende dinledim piyanoyu birde gitarını yeteneklisin vesselam :)
Evim sensin filmi güzel mi kızlar :)
Ben hiç ağlamadım ya kalbim taşlaşmış :)
Kız sen ne örüyon kaç gündür :) ördüye merak saldın
Beğendim filmi de 'a moment to remember' filmiyle aynı konu değil miydi :)
Sağol canım film güzel ya duygusal filan
Aaaa ben afişte alıntı yazdığını hiç görmemişim hiç dikkat etmemişim :)
Ama güzeldi be
Benim kalbim taşlaşmış
Yoksa eski ben olsam ben de ağlardım :)
Ben çok hoşlanmadım canım ne biliyim yaa. Zengin kız fakir oğlan türk filmi işte
Önce diz battaniyesi örüyodum canım sıkıldım ondan bıraktım. Şimdi boyunluk örüyorum.
Ben a moment to remember ı izlemedim ama izlicem yaa.
Benim tek gözümden sadece iki damla yaş aktı o kadar. Ama baya güldüm
olabilir canım.. :) birde bazı yerler aşırı yapmacıktı ama kaliteli filmdi ya şimdi hakkını yemeyelim özcanın..
Ben de güldüm bi kaç kere :)
Ya ben son sahneye koptum yanibi kere kanunlara göre mezarlık dışı yerlere ölü gömmek suçtur
hemen avukatlığını konuştur hemen :)
kurtlar vadisinde mematiyide kafalarına göre bir yere gömdüler diyecem ama o dizide herşey kanun dışı zaten normal olan bişey yok
ya bu arada avukatlık demişken ben adalete yazıldım biliyorsun, hukuk dersleride var idare hukukuna giriş, medeni hukuk, hukukun temel kavramları, türk anayasa hukuku.. bunlar zor mudur ya daha çalışmaya başlamadım da..gerçi bunlar sana çıtır çerez gelir şimdi
Film duygusal desenize :)
Hiç gelemiyorum duygusal filmlere hemen ağlıyorum :)
Ağlamak sorun değilde göz yaşlarımla birlikte burnumunda muslukları açılıyor hangi birini durdurayım bi karmaşa oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?