Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Hele rastlaştık kızlar berceste bende dinledim piyanoyu birde gitarını yeteneklisin vesselam :)
Evim sensin filmi güzel mi kızlar :)

ben çok ağladım o filmde ya ilk sahneden giriyorlar zaten damara sonra biraz mola ama sonra ağlamaya tam gaz devam..

Ben hiç ağlamadım ya kalbim taşlaşmış :)

İyiyim canım. Evde örgü örüp duruyorum. Sen neler yapıyosun. Bende dün gitmiştim. Çok hoşlanmadım sen nasıl buldun

Kız sen ne örüyon kaç gündür :) ördüye merak saldın

Beğendim filmi de 'a moment to remember' filmiyle aynı konu değil miydi :)

Hele rastlaştık kızlar berceste bende dinledim piyanoyu birde gitarını yeteneklisin vesselam :)

Sağol canım film güzel ya duygusal filan

Ben hiç ağlamadım ya kalbim taşlaşmış :)

Kız sen ne örüyon kaç gündür :) ördüye merak saldın

Beğendim filmi de 'a moment to remember' filmiyle aynı konu değil miydi :)

zaten filmin afişinde alıntı olduğu yazıyor.. o filmden alıntıymış meğerse :)
ya o filmde birde ben öndekilere sinir oldum susun dedim inadına daha çok konuştular bende bir tekme attım önümdeki koltuğa hepsi arkasına döndü 4 kişi ama ben gözlerimi dikip bakınca 3ü geri çevirdi kafasını biri noluyo der gibi bir bakış atma cesaretini gösterdi bende sessiz olur musunuz dedim tabi dedi sustular.. film bitincede direk kaçtılar..

Aaaa ben afişte alıntı yazdığını hiç görmemişim hiç dikkat etmemişim :)

Ama güzeldi be

Benim kalbim taşlaşmış

Yoksa eski ben olsam ben de ağlardım :)

Ben çok hoşlanmadım canım ne biliyim yaa. Zengin kız fakir oğlan türk filmi işte

Önce diz battaniyesi örüyodum canım sıkıldım ondan bıraktım. Şimdi boyunluk örüyorum.
Ben a moment to remember ı izlemedim ama izlicem yaa.
Benim tek gözümden sadece iki damla yaş aktı o kadar. Ama baya güldüm

Aaaa ben afişte alıntı yazdığını hiç görmemişim hiç dikkat etmemişim :)

Ama güzeldi be

Benim kalbim taşlaşmış

Yoksa eski ben olsam ben de ağlardım :)

olabilir canım.. :) birde bazı yerler aşırı yapmacıktı ama kaliteli filmdi ya şimdi hakkını yemeyelim özcanın..

Film duygusal desenize :)
Hiç gelemiyorum duygusal filmlere hemen ağlıyorum :)
Ağlamak sorun değilde göz yaşlarımla birlikte burnumunda muslukları açılıyor hangi birini durdurayım bi karmaşa oluyor :)

Ben de güldüm bi kaç kere :)

olabilir canım.. :) birde bazı yerler aşırı yapmacıktı ama kaliteli filmdi ya şimdi hakkını yemeyelim özcanın..

Ya ben son sahneye koptum yani bi kere kanunlara göre mezarlık dışı yerlere ölü gömmek suçtur

Ben de güldüm bi kaç kere :)

Ya ben son sahneye koptum yani bi kere kanunlara göre mezarlık dışı yerlere ölü gömmek suçtur

hemen avukatlığını konuştur hemen :)
kurtlar vadisinde mematiyide kafalarına göre bir yere gömdüler diyecem ama o dizide herşey kanun dışı zaten normal olan bişey yok
ya bu arada avukatlık demişken ben adalete yazıldım biliyorsun, hukuk dersleride var idare hukukuna giriş, medeni hukuk, hukukun temel kavramları, türk anayasa hukuku.. bunlar zor mudur ya daha çalışmaya başlamadım da.. gerçi bunlar sana çıtır çerez gelir şimdi

hehehehh canım benim idareyle yıldızım bir türlü barışmadı tek kaldığım ders idare

Anayasa, medeni, hukukun temel kavramları zor değil seversin :)

Film duygusal desenize :)
Hiç gelemiyorum duygusal filmlere hemen ağlıyorum :)
Ağlamak sorun değilde göz yaşlarımla birlikte burnumunda muslukları açılıyor hangi birini durdurayım bi karmaşa oluyor :)

Dram filmi canım evet duygusal

Ben 'aşk tesadüfleri sever' ve ''babam ve oğlum'' filmlerinde ağlamıştım

Ama artık ağlayamıyorum dediğim gibi çok büyük acılar yaşadıktan sonra insanın kalbi taşlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…