Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sen aklımı okuyosun benim bu kadar olur
benimkide bilerek yaptı bunu aynen dediğin gibi ben ayrılmadım sen ayrıldın ayakları
o kadar aşığım diye söylenen adam bitti dediğimde kılını bile kıpırdatmadı
aynısını tıpa tıpını planladı
çok sahte çok yalan herşey inan miğdem bulanıyor artık

canlarım yaa o gözyaşlarınıza kurban olsun pis adamlar.üzmeyin kendinizi.kendinizi cezalandırmayın lütfen.
anzercim bence mesele barışmak falan değil.ego.adam sindirememiş senin bu dik duruşunu.kendin de söylüyosun ya zaten iki çift güzel kelam duyunca hemen yelkenleri suya indiricen sanmış.öyle olmayınca da ve tabi bu duruma alışkın da değiller ya bünye olarak o dokunmuş gururuna.
şimdi sen sükunetini,dik duruşunu koru fıstığım,görsün bakalım ciddiyet nasıl oluyomuş.
bunlara vicdanlı olmuycan.şans tanımıycan.it poposuna sokacan bak o zaman nasıl köpeğin oluyolar.

Son düzenleme:
birilerinden akıl almıyor ıse eger ,ben de sashamıa degılım .

kendı aklı cunku kendıne yetmıyor bırısı onu yonlendırmelı ıllakı ü

alsın bakalım bırılerınden akıl ,o akıl hocaları yonlendırsın onu bakalım

allah bılır sımdı hangı kızla takılıyor emınım psılık arkadaslarından bırının

yanın da almıstır solugu.hıc bırı de bes para edecek adam olmadıkları ıcın

hatunlarla gununu gun etmıyor ıse ben de sashamıa degılım .

Allah b*.................. versın ınsalllahhhhhhhhhh amin

sashaa bırak şuu düşünmeyi ya.alırsa alsın karakteri ne kadarını götüyosa onu yapsın işte.sen de doğrunu yanlışını daha net görürsün.sen bi karar verdin değil mi?
şimdi arkasında durma vakti.bunları düşünmelisin sen.o napıyo diye günlerini zehretmenin değil.

nefret edıyorum hepsınden nefrettttt

gokcecım ama oyle sınırlerım bozuk kı ben boyle bır sonu haketmedım hıc

ne yaptıgından ozur dıledı nede bırseyler ıcın caba gosterıp konustu

ozellıkle yaptı ama,rabım sınsı olanların zaten belasını verır

emınım bulacatır belasını

evet canım resmen gidip memleketteki birbirinden odun şahısları seçmişiz genelimiz topik olarak..
ben kapadım teli çünkü mesajlarını görmeye bile tahammülüm yok.. telefonu kapattıktan sonra bile kendime gelemedim.. uzun süre titredim gözlerim zaten kaldı kıpkırmızı salona gelemedim annemle babam görmesin diye..

pff hepsı aynı bunların yaa .anzercım yıne senın kı casbalıyor bebeım bak halını hatrını soruyor

bı gelısme var gıbı sankım .:44:

canım bi güzel bişe yapsa arkasından mahvediyo bıktım usandım ya..
senin geçen günkü konuşmana benzer bi konuşmaydı bizimkiside.. bırak dedim bırakmam dedi.. biz ayrılamayız diyo hala ya seninkide öyle diyodu.. bide ayrılıkları ciddiye almıyo beyfendiler..

Sen naptın karagokce sende durumlar nasıl ...

ben bişey yapmadım kuşum,sessizliğimi koruyorum.bizde durumlar şöyle olacak diye tahmin ediyorm.bunların yazlıkları var antalyada.ve bu adam ne zaman oraya gitse bana inanılmaz bağlanıyo.sevgi gösterileri,laf cambazlıkları.o zamana kadar bu tavrımı koruycam.o yazlığa gidip yavşamaya başlayınca da hazırladığım konuşmayı yapıp çıkıcam hayatından.o sevgi seliyle belki diyorum hani bi ihtimal basar kafası :)

biz bu adamlara kızıyoruz ama aslında biz getiriyoruz onları bu hale.kendilerini bi halt sandırıyoruz :) bi arkadaşım msj atmış "tabii sen onla ilgili bin tane hayal kurarsan o hepsini tek tk yıkar.ya ne olacaktı gerizekalı" diye. durum bu kadar net aslında.bi ilişkide kim daha ilgisizse güç ondadır aslında.ama biz bunu yapamıyoruz işte.duyglarımız baskın geliyo her seferinde.

umrumda değil artık o canım.. telefonum kapalı kafam rahat yeni yeni sakinleştim zaten.. bida çekemem onu zaten onada dedim yeter beni ağlattığın üzdüğün ben bu dünyaya ağlamaya üzülmeye senin yasını tutmaya gelmedim mutlu olmak istiyorum dedim..
bide ağlıyorum ya tel.de ya sen bana acı veriyosun ama böyle diyo yani ağlayacaksan sonra konuşalım diyo ya.. bi ara sakinleş öyle arim dedi ama ben hayır dedim.. güya ben sakinleşince tekrar arayacak ve işi kolaylaşacak yok öyle dünya..

mal ya.lafa bak.sen bana acı veriyosun ağlayarak.ulan ağlatma o zaman.yani mesele halen onun acı duyması.sen de zaten öyle keyfinden ağlıyosun ya.bi teselli ediyim sakinleştiriyim yok.sen sus öyle konuşalım.yokk yaaa.

hee evet benımkı de oyle dıyordu guya ama sadece dıyordu ıste :)

3 gundur ne aradı ne sordu :) pıslık herıf yaa sırf laf baska bırsey degıl

yıllarıma acıyorum .nasıl bu ınsana yıllarımı vermısım ben yaa

kendımden de nefret ettım boyle pıslık bı adama yıllarımı verdıgım ıcın

onda o kafa yok işte.. kesinlikle teli açsamda cevap vermicem naparsa yapsın isterse şu dk gitsin başkasını bulsun umrumda değil

bende acıyorum.. ama yinede bunada şükür canım ya..
lafta herşeyi derler zaten ama icraat yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…