- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #13.961
bu sefer arayacagına ınanmıyorum canım .cunku bılıyorsun kı bız ıkı haftalık aradan sonra
ıyıce kapıstık .ve ustune kesın olarak 3 gunluk ayrılık gırdı sesımızı duymadan .
2 hata + 3 gun ettımı sana 17 gun .yazıklar olsun ama yazıklar olsun .
kızım o resmen planlı hareket etmıs ,ozellıkle huzursuzluk sorunlar cıkarıp durmus kı
sashamıa kendılıgınden gıtsın dıye .ben bu ısten baska bırsey cıkaramıyorum .
guyya sen ayrıldın ben ayrılmadım ayagı yapıyor anladın mı
aslın da ayrılıgı bana kalırsa o planladı ,ozellıkle bu ıkı haftalık ara muddetın de höt sot yaptı
bulusalım dıye yalvarırken yan cızdı kı ondan ıyıce sogayım ayrılayım dıye .anlayacagın planladı o .
allaha havale ettım ama ,bana bunları yasattı yaa dılerım aynı seylerı yasar .hatta fazlasını .
madem yolumu cızecegım cızeyım o zaman ben de
sen aklımı okuyosun benim bu kadar olur
benimkide bilerek yaptı bunu aynen dediğin gibi ben ayrılmadım sen ayrıldın ayakları
o kadar aşığım diye söylenen adam bitti dediğimde kılını bile kıpırdatmadı
aynısını tıpa tıpını planladı
çok sahte çok yalan herşey inan miğdem bulanıyor artık
sashaa bırak şuu düşünmeyi ya.alırsa alsın karakteri ne kadarını götüyosa onu yapsın işte.sen de doğrunu yanlışını daha net görürsün.sen bi karar verdin değil mi?
şimdi arkasında durma vakti.bunları düşünmelisin sen.o napıyo diye günlerini zehretmenin değil.
nefret edıyorum hepsınden nefrettttt
yuh ya olamaz böyle odunluk benimkinin aynı versiyonu dengesiz tutarsız ne istediğini bilmeyen
düzeltmek için çabalıyorum derken herşeyi berbat ediyo bu resmen canım
off affetsen ayrı bi dert affetmesen ayrı bir dert
pff hepsı aynı bunların yaa .anzercım yıne senın kı casbalıyor bebeım bak halını hatrını soruyor
bı gelısme var gıbı sankım .:44:
Sen naptın karagokce sende durumlar nasıl ...
canlarım yaa o gözyaşlarınıza kurban olsun pis adamlar.üzmeyin kendinizi.kendinizi cezalandırmayın lütfen.
anzercim bence mesele barışmak falan değil.ego.adam sindirememiş senin bu dik duruşunu.kendin de söylüyosun ya zaten iki çift güzel kelam duyunca hemen yelkenleri suya indiricen sanmış.öyle olmayınca da ve tabi bu duruma alışkın da değiller ya bünye olarak o dokunmuş gururuna.
şimdi sen sükunetini,dik duruşunu koru fıstığım,görsün bakalım ciddiyet nasıl oluyomuş.
bunlara vicdanlı olmuycan.şans tanımıycan.it poposuna sokacan bak o zaman nasıl köpeğin oluyolar.
umrumda değil artık o canım.. telefonum kapalı kafam rahat yeni yeni sakinleştim zaten.. bida çekemem onu zaten onada dedim yeter beni ağlattığın üzdüğün ben bu dünyaya ağlamaya üzülmeye senin yasını tutmaya gelmedim mutlu olmak istiyorum dedim..
bide ağlıyorum ya tel.de ya sen bana acı veriyosun ama böyle diyoyani ağlayacaksan sonra konuşalım diyo ya.. bi ara sakinleş öyle arim dedi ama ben hayır dedim.. güya ben sakinleşince tekrar arayacak ve işi kolaylaşacak yok öyle dünya..
canım bi güzel bişe yapsa arkasından mahvediyo bıktım usandım ya..
senin geçen günkü konuşmana benzer bi konuşmaydı bizimkiside.. bırak dedim bırakmam dedi.. biz ayrılamayız diyo hala ya seninkide öyle diyodu.. bide ayrılıkları ciddiye almıyo beyfendiler..
mal ya.lafa bak.sen bana acı veriyosun ağlayarak.ulan ağlatma o zaman.yani mesele halen onun acı duyması.sen de zaten öyle keyfinden ağlıyosun ya.bi teselli ediyim sakinleştiriyim yok.sen sus öyle konuşalım.yokk yaaa.
hee evet benımkı de oyle dıyordu guya ama sadece dıyordu ıste :)
3 gundur ne aradı ne sordu :) pıslık herıf yaa sırf laf baska bırsey degıl
yıllarıma acıyorum .nasıl bu ınsana yıllarımı vermısım ben yaa
kendımden de nefret ettım boyle pıslık bı adama yıllarımı verdıgım ıcın
kızlar kimse mutlu değil farkında mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?