- Konu Sahibi _Semiramis_
- #13.981
Canlarım kıyamam size yaaa.

Niye böyle olduk biz ?

Niye böyle olduk biz ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu adam kafayı yemiş resmen bişey olmuş buna![]()
noldu canım????????
canım bence sen bi hata yaptın oda ne biliyor musun?gokcecım ama oyle sınırlerım bozuk kı ben boyle bır sonu haketmedım hıc
ne yaptıgından ozur dıledı nede bırseyler ıcın caba gosterıp konustu
ozellıkle yaptı ama,rabım sınsı olanların zaten belasını verır
emınım bulacatır belasını
yeni bi gelişme mi var canım?kızlar bu adam kafayı yemiş resmen bişey olmuş buna![]()
muhabbete bak yaaa sankı ılkokulda erkek arkadasıyla dalaşıyor canım hiç sıkma canını değmez ınan cocuk buyutecek deilsin muhatap olma hiç..neler yazıyo bana hiç çekilmiyosun gerizekalı kafan basmıyo bilmem ne
şuanda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
sen bana bunları diyemezsin ben senin sıkılınca atacağın oyuncağın değilim diyorum mesaj yazdıkça dahada alçalıyosun diyo kızlar kafayı yicem nasıl ağlıyorum
öldürmek istiyorum ben bunu dayanamıyorum bu haksızlığa yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
neler yazıyo bana hiç çekilmiyosun gerizekalı kafan basmıyo bilmem ne
sen bana bunları diyemezsin ben senin sıkılınca atacağın oyuncağın değilim diyorum mesaj yazdıkça dahada alçalıyosun diyo kızlar kafayı yicem nasıl ağlıyorum
öldürmek istiyorum ben bunu dayanamıyorum bu haksızlığa yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
muhabbete bak yaaa sankı ılkokulda erkek arkadasıyla dalaşıyor canım hiç sıkma canını değmez ınan cocuk buyutecek deilsin muhatap olma hiç..
canım bence sen bi hata yaptın oda ne biliyor musun?
senle gorusmek ıstedıgınde üstüne düşmeyecektın gorusecek mıyız napıyoruz vs aramayacaktın, ayrılıga hazır olmadıgını düşündü bu sebeptten kararlı bır sekılde bitirecektın acıgını yakaladıgında yada sana hakaret ettıgınde yada baska bı sucunda.
olsun sakın sinirlendırme kendını kımın haklı oldugunu oda biliyor
suan rahat onun içi cunku senın rahatsız oldugunun farkında ve sımarmıs durumda..
bende acıyorum.. ama yinede bunada şükür canım ya..
lafta herşeyi derler zaten ama icraat yok..
kurabiye yani ta burdan tiskindim ya o heriften.
kendine gel lütfen.
ne ağlaması ya.
gözünü aç
gör bak nasıl bi adammış.
ve sadece gör.
ona göstermeye çalışma.
bişey ispatlamaya uğraşma.
sen seni biliyosun.
onu da bilmeye başlıyosun.
sus.sadece sus.
susarken göreceksin ki konuş diye yalvaracağı günler de olacak.
ama şimdi sus lütfen.
o ne söylerse söylesin sus.
ki haklıyken haksız duruma düşme.
haklı olarak kal.
sen mi mesaj attın tatlım yine ilk..
evet dayanamadımbiliyorum hata yaptım
![]()
inşallah degerını anlar burnu sürter bı guzel arkadasmbılıyorum cnm asırı sımarttım .ama bakalım benden baska kımler sımartacak onu .
surum surum surunur ınsallah
haklısın canm sız naaptınız sahı geldımı gorustunuz mu hıc?kızlar valla zamanla en unutulmaz sandıgınız insanları bile unutuyorsunuz herseyden once insanlar ölüme bile alısıyor biri gider biri gelir hayatımızda olmak isteyen insanlar zaten yanımızda olur istemeyenlerde uzakda kalır kimsenin zorla ayıptır soylemesi ama kıcının dibinde gezicek degiliz kimsede bulunmaz hint kuması degil yap yap anlamıyorsa kendisi bilir diger kızlar onları kolları acıp beklemiyor dısarıya baktıklarında bir gun iki gun eglen gez toz sonra nolucak pisman olucaklar ellerinden geleni yapmadıkları icinde pisman olacaklar valla baskaları icin uzulmeye aglamaya degmiyor
inşallah degerını anlar burnu sürter bı guzel arkadasm
haklısın canm sız naaptınız sahı geldımı gorustunuz mu hıc?
kızlar suan o kadar bunaldım daraldım kı resmen sag gögsğm de bı sıkışma var :18: