Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

offf su zıyaretcı uyeler de benı gerıyor yemın ederım yaa .

sankı benım eskı okuz benı takıp edıyormus gıbı gelıyor bana :18:

bılıyordu bu foruma uye oldugumu bu topıkte oldugumu da bılıyor

nıckımı de bılıyor .

kızlar bende telefonu açtım iyi misin e cevap vermemiştim ya yine yazmış
o:iyi misin bişey söyle (sonra telin kapalı olduğunu anlamış)
o:teli açınca hemen beni ara..
bende :sadece merak etmesin diye iyiyim yazdım..
o:teli neden kapatıyosun ya..
bende :konuştuğumuzda teli kapatırken bitti demedim mi sana o yüzden sanane istediğimi yaparım özgürüm dedim..
oda: senin her istediğinde bitemez :( ya ne olduki neden bitiyo hem bişe yok sadece biraz tartıştık ve ikimizdende bişeyler koptu o kadar iyi olucaz biz bitmedi yazmış
bende: yaptıkların affedilir şeyler değildi ama hem seviyodum hemde sen o kadar yalvardınki ben gerçekten bazı şeyleri düzelteceksin sandım şans verdim.. yoksa senin yaptıklarını arkadaşımın sevgilisi yapsa ona asla affetme diyeceğim şeylerdi yaptıkların.. ben kendimden taviz verdim ama sen sana verdiğim şansları hafife aldın hiç çabalamadın.. artık düzeltemeyeceğinden de eminim.. bitti.. yazdım.. ve teli kapattım..

en iyisini yaptın bırak sürünsün :47:

canım bılemeyız neden boyle dusunuyorsun cok mu capkın?
belkı oda uzgundur hemen kotu dusunme

canım yedıgı haltları bılıyorsun ,sımdı neden yemesın kı

nasılsa artık ozgur .haa bıde solugu gereksız bes para etmeyen

arkadasların yanında aldı ıse ,kesın ne alem de oldugu bellı yanı .

onun uzgun oldugunu kesınlıkle dusunmuyorum .zahmet edıp

bı mesaj dahı yazmayan adam mı uzgun hurrem

harbi ha ne bu ziyaretçi akını bu kadar baya artmış
anormal bişi mi konuşuyoruz burda :47:

Ben Kabe imamınından Kuran dinlemeye devam edeyim :) Adamın sesi huzur veriyor valla bi yandan mealleri de yazıyor zaten. Dindar berceste :)))

anzercim,telefonunu kapatma istersen.
yani kendini iyi hissetmiyosan sen bilirsin ama bu kapatma olayını çok uzatma.
kendini iyice önemli hissetmesin eleman.

canım artık inan onun mesajlarını görmeye dayanamıyorum.. o bişe yazdıkça ben ona sövüp saymak istiyorum ama o bunu bile haketmiyo, sırf kendi sinirlerim bozulmasın diye kapattım telide..
en iyisini yaptın bırak sürünsün :47:

naparsa yapsın artık umrumda değil....

canım işte bu kadar havalı olmasının sebebi zaten bu yazdıkların.. kendisinden kat kat üst seviyede bi kızı ikna etti o seni kazandı.. sonra sen hoşlanmaya başladın e körün istediği bi göz Allah verdi seninkide iki göz.. yavaş yavaş sevginden emin oldukçada eski günlerin ezikliğini silmeye çalıştı.. bunuda seni üzerek senin sevgini kullanarak yaptı..
ama sevginden fazla emin oldu ve onu asla bırakamayacağını sandı.. şuandada siz ayrı değilsiniz onun gözünde.. o senin sakinleşmeni bekliyo siz barışacaksınız gibi düşünüyo.. baksana benimkine ben hiçbi zaman senin beni bırakabileceğini düşünmedimki diyo bana.. ben 10 gün bu adama karşılık vermedim naz mı yapıyorum sandı bu salak?? evet aynen öyle sanmış.. seninkide öyle sanıyo..
ve sen bu tavrını sürdür eminim onun özgüvenide yıkılacak çünkü o özgüveni senin sayende kazandı o..
ve senin ciddiyetini anladıkçada peşi,nden koşacak bundan eminim.. o yüzden sen sakın arama eğer ararsan bak ben demiştim sashamia beni asla bırakamaz deli gibi aşık bana diyecek herkese..

yaa anzer zaten benım aramak ıcın bı nedenım yok kı .daha ne dıye arayım ben bu ınsanı .

son zamanlar da benı bılıyorsun bı travmadan vbaska bı travmaya surukledı ç

travma travma ustu yasadım resmen .ee ben bunların uıustune tesekkur nıyetıne arayacak degılım kı

askımdan gebersem de olsem de arayamam .gurur bıle degıl bu aramam ıcın sebebım yok

offf su zıyaretcı uyeler de benı gerıyor yemın ederım yaa .

sankı benım eskı okuz benı takıp edıyormus gıbı gelıyor bana :18:

bılıyordu bu foruma uye oldugumu bu topıkte oldugumu da bılıyor

nıckımı de bılıyor .
ohoooo kızım o zaman takıp eder o senı,keske soylemeseydın her şeyi bilmesi iyi deil:19:

ben gercekten takıp edıldıgımı dusunuyorum kurabıyem .

bunun emın oldugu bırseyler var ve cok rahat .

ama bu emınlıgını acıklamıyor bana .

eger burada takıp edılyorsa benı ,o emın olmasın da kım

olsun .

işte bunların bu huyundanda nefret ediyorum şurda bile doya doya içimizi dökemiyoruz işte
benimkide saç fotosu eklediğimde aratmış bulmuş nasıl bulmuşsa deliye dönmüştüm öğrendiğimde
Allah'tan net kullanmıyo rahatım o sebeple ama arada sırada girip kontrol ediyor eminim :18:

yaa anzer zaten benım aramak ıcın bı nedenım yok kı .daha ne dıye arayım ben bu ınsanı .

son zamanlar da benı bılıyorsun bı travmadan vbaska bı travmaya surukledı ç

travma travma ustu yasadım resmen .ee ben bunların uıustune tesekkur nıyetıne arayacak degılım kı

askımdan gebersem de olsem de arayamam .gurur bıle degıl bu aramam ıcın sebebım yok

sinirli olduğumuz anlarda işte sen bu kadarsın gibisinden mesajlar atarız ya canım ondan dedim..
bugünde baya sinirlisin ona karşı tutamazsın kendini falan belki.. ama öyle bi niyetin yoksa daha iyi tabii..

Back
X