Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

benim hatam ben kendimi ona çok mükemmel göstermeye çalışıyormuşum o bana bişey sorduğunda hep hayır mustafa öyle bişey yok saçmalama diyip onu tersliyomuşum sırf sorun çıkmasın diye yoksa benim gibi bir kuş beyinlinin haklı olduğu için dememiş bunları kızlar ben bu hakaretlere dayanamayacağım artık hala beni suçlayıp duruyor ben hiçbir zaman kendimi mükemmel hatasız sorunsuz gösterme çabasına girmedim ama ona göre öyleymişim ve oda beni hep idare etmiş şimdide isyan ediyor kızlar ne yapayım ben şimdi kafayı sıyıracağım nerdeyse

Kızlar sevgilimi şu an boşverdim oturdum kabe imamı Sudeysten Yasin dinliyorum huzurluyum oh.. Namaz filan kıldım valla ohhhh rahatladım biraz tavsiye ederim. 3saat olmuş farkına varmadım oh oh

kız git balkona çık bi hava al su iç bide..
ben aynısını yaptım ağrı kesici aldım balkona çıktım bide yüzümü yıkadım durdum ağladıktan sonra baya iyi geldi..

canım cok acıyor anzer :14: ben bu kadar da degersızmısım onun gozun de

bunca yıl benı demek kı kullanmıs oyalamıs .yaa anzer ben bu ınsandan gram hoslanmadım

ılk baslar da bılıyorsun .onun zoruyla aglaması zırlaması ıntıhar ederım demelerıyle

kaldım bu ılıskı de .gozyaslarına kıyamadım dayanamadım acıdım :14:

ama suan ben acınacak duruma dustum acıma acınacak duruma dusersın derler yaa

aynen o konumdayım .yazıklar olsun yaa yedıremıyorum anzer madem bunu yapacaktı bana

benı neden zorla ılıskı de tutup bana psıkolojık sıkıntılar yasattı :2:

yemın ederım sag gogsum sıkısıyor sıkıntı stresten

bunca yıl benı demek kı kullanmıs oyalamıs .yaa anzer ben bu ınsandan gram hoslanmadım

ılk baslar da bılıyorsun .onun zoruyla aglaması zırlaması ıntıhar ederım demelerıyle

aynen o konumdayım .yazıklar olsun yaa yedıremıyorum anzer madem bunu yapacaktı bana

seninki hırs yapmış o zaman seni kuzum baştan beri.
aşağılık kompleksi var bebede ellağam :D
kişi karşısındakini kendinden bilirmiş.
sen hanımefendiliğini koru.
onun gibi çirkinleşme.
kendi pisliğinde debelensin bırak.
tepkisiz kal.
böyle kelimenin tam anlamıyla sessizliğe gömül.
bak nasıl tutuşacak.
güven bize.

herkeste kavgalı yaaa:ssz::ssz:

bana da öyle geldi :44:
önemli olan insanın kendini mutlu hissetmesi, kavga mı ettiniz aklınıza getirmemek için savaş verin
ağlak ağlak şarkı sakın dinlemeyin, ne bilim pc oyunu kafa dağıtır, ya da telefonla bi arkadaşla sohbet, yemek yapmak vs vs..

dediğim gibi en önemlisi kendi mutluluğumuz, o yüzden sallayın gitsinler :34:

kızlar bende telefonu açtım iyi misin e cevap vermemiştim ya yine yazmış
o:iyi misin bişey söyle (sonra telin kapalı olduğunu anlamış)
o:teli açınca hemen beni ara..
bende :sadece merak etmesin diye iyiyim yazdım..
o:teli neden kapatıyosun ya..
bende :konuştuğumuzda teli kapatırken bitti demedim mi sana o yüzden sanane istediğimi yaparım özgürüm dedim..
oda: senin her istediğinde bitemez :( ya ne olduki neden bitiyo hem bişe yok sadece biraz tartıştık ve ikimizdende bişeyler koptu o kadar iyi olucaz biz bitmedi yazmış
bende: yaptıkların affedilir şeyler değildi ama hem seviyodum hemde sen o kadar yalvardınki ben gerçekten bazı şeyleri düzelteceksin sandım şans verdim.. yoksa senin yaptıklarını arkadaşımın sevgilisi yapsa ona asla affetme diyeceğim şeylerdi yaptıkların.. ben kendimden taviz verdim ama sen sana verdiğim şansları hafife aldın hiç çabalamadın.. artık düzeltemeyeceğinden de eminim.. bitti.. yazdım.. ve teli kapattım..

Sevgilisinden ayrılana tavsiyem dine yönelmesi gerçekten işe yarıyor hem tabi ki faydalı bir şey kızlar beni uyum yaaa kimse beni duymuyor mu :)

seninki hırs yapmış o zaman seni kuzum baştan beri.
aşağılık kompleksi var bebede ellağam :D
kişi karşısındakini kendinden bilirmiş.
sen hanımefendiliğini koru.
onun gibi çirkinleşme.
kendi pisliğinde debelensin bırak.
tepkisiz kal.
böyle kelimenin tam anlamıyla sessizliğe gömül.
bak nasıl tutuşacak.
güven bize.

demek kı ben sadece hırsmısım onun gozun de

elde edene kadarmıs hersey .pekı bakalım oyle olsun

çok iyi yapmışsın berce benimde ihtiyacım var şuanda ruhumu tazelemeye maneviyatla doldurmaya:14:

"Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur" RAD-28. Ya kızlar belki de kalplerimiz katılaşmıştır huzurumuzu böyle bulalım. Belli inanmayacaksınız ama biz sevgilimle kavga ederken en şiddetli anlarda eyzu besmele çekerim bazen aklıma gelirse. Sevgilime de söylerim yap diye. O zaman biz bi yumuşarız böyle şiddetimiz azalır bi sakinleşiriz yani

suan bır surtukle beraber gunu gun etmıyorsa ben de sashamıa degılım .

adı pıslık .benım sıkıntı stresten gogsum sıkısssın ,o keyfın de

assalık pıslık .allahım yaa lutfen artık belasını ver

goruyorsun yasadıgım acıyı :14:

canım işte bu kadar havalı olmasının sebebi zaten bu yazdıkların.. kendisinden kat kat üst seviyede bi kızı ikna etti o seni kazandı.. sonra sen hoşlanmaya başladın e körün istediği bi göz Allah verdi seninkide iki göz.. yavaş yavaş sevginden emin oldukçada eski günlerin ezikliğini silmeye çalıştı.. bunuda seni üzerek senin sevgini kullanarak yaptı..
ama sevginden fazla emin oldu ve onu asla bırakamayacağını sandı.. şuandada siz ayrı değilsiniz onun gözünde.. o senin sakinleşmeni bekliyo siz barışacaksınız gibi düşünüyo.. baksana benimkine ben hiçbi zaman senin beni bırakabileceğini düşünmedimki diyo bana.. ben 10 gün bu adama karşılık vermedim naz mı yapıyorum sandı bu salak?? evet aynen öyle sanmış.. seninkide öyle sanıyo..
ve sen bu tavrını sürdür eminim onun özgüvenide yıkılacak çünkü o özgüveni senin sayende kazandı o..
ve senin ciddiyetini anladıkçada peşi,nden koşacak bundan eminim.. o yüzden sen sakın arama eğer ararsan bak ben demiştim sashamia beni asla bırakamaz deli gibi aşık bana diyecek herkese..

sasha bak valla kızıcam sana.
ay bırak yahu sen niye kendine eziyet ediyosun.
sürtükle gününü gün etme ihtimali olan bi adam mı bunları hak eden?
ve sen halen bu adam için kendini cezalandırıyosun?
bu yaptığın kendine haksızlık ama artık.

kızlar ne tür dinlersiniz bilmem nostalji yapayım dedim sevdiğim şarkılardan paylaşmak istedim.
sözleri çok hoşuma gidiyor bu şarkının
[video=youtube;Gs0zYTNr5ac]http://www.youtube.com/watch?v=Gs0zYTNr5ac[/video]

anzercim,telefonunu kapatma istersen.
yani kendini iyi hissetmiyosan sen bilirsin ama bu kapatma olayını çok uzatma.
kendini iyice önemli hissetmesin eleman.

suan bır surtukle beraber gunu gun etmıyorsa ben de sashamıa degılım .

adı pıslık .benım sıkıntı stresten gogsum sıkısssın ,o keyfın de

assalık pıslık .allahım yaa lutfen artık belasını ver

goruyorsun yasadıgım acıyı :14:
canım bılemeyız neden boyle dusunuyorsun cok mu capkın?
belkı oda uzgundur hemen kotu dusunme

Back
X